Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
-
LOGOUT
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
catPee
csendes tag
Venge: köszönöm szépen a válaszod. Nagyon megnyugtattál és tulajdonképpen, így már teljesen 100%-ig döntöttem a típust illetően.
Nézegettem a Vaterán gaborcsu szemüvegeit és nincs neki ilyen fekete/fekete.Még egy konkrét kérdés, ami már inkább az Ebay-hez kapcsolódik.
Amit kintéztem, ott azt írják, hogy: I do not mark packages as gifts or lower values.
Tehát, akkor áruként adja föl. Erre akkor még vám is van?Egyébként róla lenne szó, nekem eredetinek tűnik:
[Oakley] -
hori13
tag
harryls
Ha jól emlékszem a te gyűjteményedben megtalálható a Jawbone és az X Squared is, szerinted a Jawbone lencséjéből ki lehetne hozni egy X Squared lencsét? -
-
-
Kecskeé
csendes tag
Hello ! Egy ilyet szeretnék ha esetleg valaki tud rendelni az írjon
FORSAKE
Polished Black
Lens Color:
Grey
Előre is köszi !! -
-
revolver
aktív tag
Sajnos nem egy olcsó darab,ezért bármilyen véleményre

Mindenképp szeretnék egy ilyet,de a lencséken még vacilálok.Persze én sem látom sok értelmét a vanted lencséknek,így az ki is van zárva.
A standard és a polarizált Fire iridium lencsék közti különbségre lennék kíváncsi. -
-
revolver
aktív tag
Sziasztok!
Valaki a Jawbone-ról valamit? Szeretnék egy ilyet,de persze azért kíváncsi lennék a véleményekre.
-
venge
aktív tag
Szia!
Csak jelezném, hogy mielőtt leütöd az ebayen a szemüveget, javaslom kérdezd meg Gaborcsut, ő jobb áron adja, mint az ebay.
Nekem is van kettő Straight Jacketem, az egyik Blood/VR28, a másik Shadow Camo/Transition. Mind a kettőt imádom, mind a kettőt használom mindenre, utcai, vezetés, motorozás. Biztosan nem fogod megbánni!
Üdv: venge -
czanga
őstag
válasz
harryls
üzenetére
Nyílván, csak vicceltem, magam sem gondolom hülyének magam.
Sorry, nem akarom tele offolni a tipicot.Ezek után már a zsigereimben érzem, hogy eljön az az idő, amikor újabb oakley vásárlására adom a fejem. Pl egy régi canteen ami tetszett midigis, amolyan "kevésbé féltendő" mindenes, illetve az jó volt a fejemre amennyire rémlik.
Jelenlegi műanyag és egyuttal teljes keretes szemüvegek közül mik azok amik keskeny fejformára jók lennének? Nekem még a fives 3.0-ám is széles valamennyire.
-
catPee
csendes tag
Koxx: köszi szépen a segítséget. Sokat agyaltam és 99%-ra megszületett a döntés, hogy Straight Jacket fekete/fekete, mert ahogy az Oakley honlapon néztem a 3D-t és a fejmozgatós bácsit/nénit, a fekete jobban tetszett. [Oakley]
Még alszom rá egyet és valszeg holnap leütöm, így már csak az a kérdés, hogy az én nevemre, vagy a főnökömére (neki van Paypal-ja).Még egy utolsó kérdés: tudtok valamit erről a polírozott fekete keretről. Úgy értem mennyire karcolódik (karcolódik egyáltalán?), vagy a festék hogy bírja?
-
-
-
-
X-metal
tag
0 Kilóméteres Romeo 1[link]. Nem olcsó...
-
A polished black keret tényleg szép. A bronze lencsével az a baj, hogy nem iridium bevonatos. A fire lencse mindennapos használatra tényleg extrém kicsit

Hivatalos mo-i garid csak itthon vásárolt, kitöltött papírral érvényes szemüvegre vonatkozik. De ez amúgy itthoni f.szság. Ha kintről rendelsz szemüveget akkor itthon ugyanúgy beviheted a szervizbe csak mindenért fizetni kell.X-metal: ha ennyire sérülékeny akkor miért ilyenre hajtasz?
tudom, hogy élőben szépen mutat meg mindenharryls: MD lencse sztem igen, szélességre és magasságra nagyobbnak tűnik, de pontosan csak egymásra téve lehetne megmondani
-
X-metal
tag
New Straight Jacket Black Chrome-Ice Iridium.
Volt 2 db is belőle, de hülye fejjel eladtam.
Most meg már 2 éve hiába próbálom beszerezni.
Az ebay-en is alig tűnik fel belőle, és azok is sérültek általában.
Nem sokat gyártottak belőle, mert a Black Chrome bevonat elég gyengére sikerült.
Ahol izzadsággal érintkezik, ott előbb-útóbb lejön, és kilátszik a fekete műanyag... -
catPee
csendes tag
Szép! Ebben a sötét szürkében még nem is láttam! Tényleg szép!
De igazából mivel tényleg napi használatra szánnám, így inkább valami konzervatívabb összeállítást keresek. Ezért még a bronz lencsét is kizártam, így lencséből csak a feketéket nézem. Igazából az egyedüli kérdés még a keret. Mert így képek alapján a No.1 a polírozott fekete, de nagyon tetszik a Grey-nél, hogy egy kicsi átlátszó. De nem tudom, hogy mutatna az a valóságban. (abból nem találtam "arcon lévő képet").
Bocs, hogy ennyi kérdésem van, de még egy utolsó tuti van.
(első Oakley-m lesz)
Mindegyiknél olvasom, hogy egy év gari. Pl. ha most rendelek egyet az USA-ból és kapom a garit, akkor innentől az amerikai Oakley-val (a gyárral/céggel/stb.) kell fölvennem a kapcsolatot, ha esetleg van valami probléma (nem mintha nagyon olvastam volna, hogy valakinek problémája volt), vagy esetleg besétálok itt egy Oakley boltba a gari papírral? (nagyon nem vagyok képben, így ne nevess ki a kérdésemért).
-
Ja értem, akkor megnyugodtam, hogy nem gyerekszemüveg lesz

10%-os fényáteresztésű lencse a 2. legsötétebb az oakley kínálatában. Általános használatra sztem megfelelő, szürkületben már nem ideális mert nem nagyon látsz ki belőle.ps: nekem van egy ilyen modellem igaz más összeállításban (dark grey/fire polar) , ha érdekel akkor dobj egy mailt
itt van róla egy fotó [link] -
catPee
csendes tag
Tényleg egy másik kérdés. Mit jelent az gyakorlatban, hogy 10%-os fényáteresztés (a Black Iridium lencsének ha minden igaz annyi)? Mert nekem ez ilyen "folyamatosan használós" szemüveg lesz. Tehát vezetéshez és gyalogláshoz és nagyjából márciustól-októberig. (motorozáshoz, sisakba, jó a fémkeretes UVEX-em).
-
catPee
csendes tag
Köszönöm a gyors választ! Igazából nekem is ez a két problémám volt ezzel a hirdetéssel.
Egyébként nem ezt a típust néztem ki, csak nem akartam fölrakni, nehogy valaki lenyúlja előlem.
[Oakley Straight Jacket]Ez a fekete/fekete Straight Jacket II tetszik nagyon. A Five 4.0-tól indultam, eljutottam a Minute 2.0-ig, amiről csak egy picivel maradtam le egy német licitnél és onnan mentem tovább az Ebay.com-ra, hogy hátha Amerikából és ott már jobb áras volt a Straight Jacket is.
Straight Jacket van jobban amerikából is olyan 100+30 USD körül, ami olyan, 25 Ezer, ami még mindig jóval olcsóbb, mint itthon. Sajnos a németeknél nem nagyon van, pedig onnan már csak 10 Eur körül van a futárszolgálatos szállítás.
-
A 100% authentic azt jelenti, hogy garantáltan eredeti, de ezt bárki odaírhatja. HK-ból én biztos nem rendelnék oakleyt, kizárólag USA, UK és Németo.
Amit linkeltél szemüveget próbáltad már? mert ez kb hellokitti gyerekméret.
Nézzél inkább egy fives 3.0 v 4.0-t.
A '10 dolláros, feladom levélként' dolgot meg felejtsd el, ha egészben és biztosan meg szeretnéd kapni a szemüveget.X-metal: ez milyen SJ? vmi black chrome keretnek tűnik ami sztem bazira ritka
harrys: próbálj meg szerválni egy radar v m-frame lencsét azokból lehet igazán könnyen vágni, még a színválaszték is elég nagy
-
catPee
csendes tag
Helló!
Egy kis segítséget kérnék! Pont Oakley napszemüveg vásárlás előtt állok és mivel itthon horribilis, így marad az E-bay. Ennek kapcsán találtam egy kereskedőt és azt nem tudom, hogy akkor most ez eredeti?
[Oakley Fives]Azt írja, hogy 100% Authentic. Ez most arra vonatkozik, hogy eredeti, vagy arra, hogy az eredetivel megegyező. Mert nem mind1. A szokásos cuccok vannak hozzá: doboz, Soft Case és gari kártya.
Mert árban nem olyan olcsó (mert az amerikai Oakley Shop-ban is 80.- USD), de hajlandóak föladni "levélként", így csak 10.- USD a posta. (kb 1 hónap mire ideér, de nekem nem olyan sürgős).
Mert, ha USA lenne, akkor nem paráznék, de így, hogy Hong Kong....
Valami tanács, esetleg tapasztalat?
Válaszokat előre is köszönöm!
-
bandus
veterán
kicsit elvesztettem a fonalat ókli téren, nem vagyok tisztában az új modellekkel. akad említésre méltó?
lehet, hogy egy jupitert bevásárolok nyárra 
-
czanga
őstag
válasz
búbosvöcsi
üzenetére
Eladó sajnos nincs, de nekem a ducati fives 3.0 van, black iridium lencsével. Szerintem egy black iridium, vagy grey lencse megfelelő lehet. Persze ott vannak még a polarizált lencsék is, de személy szerint annyit nem költenék rá.
Viszont nálam sokkal! okosabbak is vannak itt, én csak viszonylag felületes tanácsot tudok adni, illetve tapasztalati síkon mozgok, ígyhát majd gondolom mások is válaszolnak.
-
búbosvöcsi
újonc
email címem esetleges ajánlatokra, tanácsokra:
robertgyarmati@citromail.hu -
búbosvöcsi
újonc
Sziasztok
Tanácsra van szükségem.
Már más néven voltam itt, de elfelejtettem a jelszavam.
Milyen típusú oakley five szemüveget javasoltok gépjárművezetéshez?
Esetleg kinek van eladó? -
-
-
válasz
PhilvanDyk
üzenetére
-
PhilvanDyk
csendes tag
válasz
PhilvanDyk
üzenetére
Azt elfelejtettem írni, hogy Amerikából rendelnék és vámra vagy valami ilyesmire gondoltam, mint felmerülő költség.
-
PhilvanDyk
csendes tag
Sziasztok!
Ha az eBay-ről rendelek szemüveget, akkor az árán és a postaköltségen kívül milyen költségekre számíthatok még?
Egyébként nincs véletlenül valakinek eladó Plaintiff-je (Polished Chrome/VR28 Black Iridium Polarized)?
A válaszokat előre is köszi! -
kittibudd
csendes tag
Huu, ez brutál jól néz ki! Nem is láttam még ilyet, full különleges! : )
Én most tervezem, hogy veszek egy crosshair s-t. Feketében volt, csak elvesztettem, most a változatosság kedvéért arany keretűt szeretnék
Az optikai szemüvegem meg egy soft top 2.0. Sokan megdícsérik
-
neo-geo
senior tag
Valszeg ahogy salez mondja valahogy trükkösen becsúsztatták oldalról a lencsét és azt utána már nem lehetett cserélni. Ezért is volt az ha vitted vissza hogy megkopott, egy zsír új szemüt adtak 2005 novemberig ha jól tudom. Ja sajnos nem futott sokáig 2-3 évig ment pedig nekem a romeo 2 után ez volt a legjobb szemcsim és volt egy párféle és onnantól kezdve hogy ezeket visszahívták csak fémkeretesek voltak. Nem lett volna semmi gond ha nem evvel a kerámia bevonattal védik meg a megnéziumot hanem simán leszinterezik mint könnyűfém felniket szentem még ma is menne kicsit igaz idejemúlt a dizájnja de akkor is TOP 3-ba nekem.
-
-
-
-
B.Ricsike
őstag
-
-
-
válasz
ruszi_tomi
üzenetére
Minden oakley szemüvegnek cserélhető a lencséje.
Ricsike: otthoni gépemen van pár nagy felbontású saját kép ghost text rigről
-
SupaCow
aktív tag
Na én így tisztítok:
- Szemüveget meleg vízben lezuhanyoztatom. Alapos erős vízsugárral.
- Ha erős makacs szennyeződés van rajta, akkor van egy mikroszálas törlőm amelyet a vízes tiszítás közben alkalmazok, hogy lehúzzam a koszt.
- Lefújom róla a vízcseppeket- egy ilyennel.
- Ha mindent jól csináltam akkor kész is vagyok a tisztítással, mert a szemü ebben az állapotban már cseppmentes.
- Ha mégis maradt volna kosz a lencsén. Akkor az oakley lencsetiszító készletből, lefújom a spray-vel a lencsét és HDO kendővel törlöm folt és csík mentesre. -
B.Ricsike
őstag
válasz
ruszi_tomi
üzenetére
Én nem találok eredeti csere lencsét, hacsak a 3.0-é vagy a Squared-é nem jó bele. De szerintem nem. Illetve esetleg valamilyen utángyártott lehet hogy van.
Más: Valakinek, akinek van Ghost Text-es fekete keretes szemüvege, az tudna képeket küldeni? Google-en nem találok normális fényképet, ami visszaadja hogy milyen lehet.
-
ruszi_tomi
aktív tag
Sziasztok, Oakley fives 4.0-nak lehet cserélni a lencséjét? Nem azért mert baj lenne vele, csak majd idővel...................
-
-
B.Ricsike
őstag
A Bronz lencse sokkal átlátszóbb mint a Fekete mondjuk? Látják benne a szemem?
-
czanga
őstag
Skacok, kérnék tőletek tisztítási ötleteket fives 3.0 ducati-hoz.
Egyrészt nagyon kényes a matt bevonat, sajnos ahol érintkezik a fejemmel, illetve az izzadságommal, ott már fényesedik ki. Főleg a kerek töréseinél, azaz éleinél jelentkezik ez.
sima vízzel mostam már le egyszer, de besz@ptam csúnyán, mivel nem itattam fel papírtörlővel óvatosan a felesleges vizet róla utána, hanem hagytam száradni, és a vízben található ásványi anyag szép kis köröket hozott létre a lencsén a cseppek helyén, amik elég maradandóak voltak.
Lencsét csak a gyári törlőzacsival tisztítom, ugyanez igaz a keretre is. Semmilyen szert sem használok mellé. Hogyha nem a fejemen van, akkor a zacsijában, a két behajtott szár közé egy másik szemüveg törlő kendő kerül, hogy ne dörzsöljék szét egymást, illetve van egy soft large vault-om is, amiben tárolom.
Igen, féltem. Nagyon.

-
-
-
DISC4U
tag

Oakley Oil Rig 03-460 ( Polished Black / Warm Grey ) karcmentes állapotban , dobozában , mikroszálas textiltartóval eladó. ár: 25 000 Ft
2010.07.18-án vásárolt Oakley márkaboltban (Westend) , számlával , garanciával. -
venge
aktív tag
Érkezik

Oakley Plate -
tr00p3r
addikt
Sziasztok,
Cserealap híján eladó egy Square Wire 2.0 Spring Hinge silver/ice iriudium [05-686] szemüveg microbaggel. Ára 18 ezer. Akit netán érdekel keressen meg privátban!
Üdv,
tr00p3r -
venge
aktív tag
Biztosan eredeti

[link] -
-
B.Ricsike
őstag
Tudtok olyan lencse tisztítót, ami megakadályozza a párásodást?
-
Spy89
aktív tag
Sziasztok!
Most vettem polarizált lencsélt (fire), Azt figyeltem meg, hogy a szűrő nem a keret föggőleges és vízszintes tengelye mentén +-90° "zár" vagy "nyit", hanem kb +- 45°-ban elfordítva. Direkt van így készítve , vagy belenyúltam?
Kösz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Parkside szerszám kibeszélő
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Óra topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Programozás topic
- Vírusirtó topic
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Battlefield 6
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- Apple Watch Series 8 Cellular (45mm, szürke)
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 4070Ti SUPER 2x Ventus
- iPhone 17 256GB - BONTATLAN - (3év)
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 Pro 6/128GB kék / 12 hónap jótállás
- Lenovo IdeaPad 5 Pro - 14" 2.8K 90Hz - i5-1135G7 - 8GB - 512GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

legalább kapható jó állapotú

Bár én black iridium lencsét használok vezetéshez is. Persze csak napos időben, de ezek szerint nem a legmegfelelőbb. 

de bocs ha esetleg Te is lány vagy