Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Dell Venue 8 Pro
-
LOGOUT
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
SupaCow
aktív tag
Oakley ‘Fade’ Frogskins - Rootbeer/Cyan
[link]Csak a cyan szin miatt kicsit tetszik

-
vastag87
csendes tag
válasz
Papa-Georgo
üzenetére
itt ha jól tudom akkor az összes modell/szín szerepel
megelőztél
-
SupaCow
aktív tag
válasz
Papa-Georgo
üzenetére
-
Papa-Georgo
senior tag
Valahol utána lehet nézni annak, hogy az Oakley Spike-ból milyen variációk vannak?
Oakley honlapja valahogy nem az igazi ilyen szemszögből.
-
vastag87
csendes tag
akármennyire is elfuserált volt a mag switch, mag m-frame gyártástechnológiája...
ez azért sztem elég ütős egy szemü
mag m frameilletve ez is elég széép
2 efforma XX
xmetal xxegy eladóé a két hírdetés

-
vastag87
csendes tag
válasz
harryls
üzenetére
képeken láthattad h elég "nagy" fejem van
, nem éreztem kényelmesnek a julietet, meg nem is állt jól sztem... meg egy kicsit o-matter felé húzok... de pl a minute, valve se olyan vészesen kicsi rám... de valahogy a juliet nem fogott meg
tetszett a polcon..de magamon nem
-
vastag87
csendes tag
válasz
harryls
üzenetére
aha, azért fényképeztem le a matricás felét, mert a teszvesz-es és waccsendglasszeses
dobozokon nincs típusjelölő matrica.... használtan vettem, de mire ideért hozzám,és megnéztem a számot, addigra töröltem az eladó e-mail címét, és nem tudtam rákérdezni... ha egyszer megválnál a Camo vagy a ducati half jacket-től, akkor nekem szólhatsz..
-
Fenyolori
csendes tag
válasz
Babarnew
üzenetére
Hali!
Bár igaz, hogy a teszvesz és a vatera egy azon kézben van, de valahogy más a stratégiája a két oldalnak. A multkor a teszveszen leütöttem a cuccot amit a tulaj egyszerűen nem adott el nekem hanem eladta másnak, és két héttel az én vételem után közölte sajnos már eladta.
Jeleztem a teszvesz felé, mire azt a választ kaptam hogy adjak neki egy negatívot és slussz. Ha én nem veszem a leütést követően akkor a Ptk-val fenyegtőznek, de az eladót nem kötelezi semmi.
A Vaterán legalább ilyen nincs ott valamivel komolyabb a rezsim. Ott az eladót is kötelezik. Szerintem ezért van a teszveszen az a sok fake kókli.
http://www.teszvesz.hu/item904600240_oakley_oil_drum_napszemuveg.html -
Babarnew
tag
válasz
vastag87
üzenetére
ez a monster szerű valami a tesz veszen tuti fake, nézd meg a feliratokat a szárán egy egyforma betűt nem voltak képesek alkotni....egyébként a teszvesz a hamisitványok fellegvára ott ez nem tilos ( ez azért érdekes mert a vaterán nem megengedett és a két cégnek egy a tulaja
...de láttunk már ilyet ugye mediamarkt / saturn pl. -
harryls
aktív tag
válasz
vastag87
üzenetére
Én már eleve nem bízom azokban amikhez ez a fajta fehér doboz van. Amit láttam nagyon jó minőségű fake-et ahhoz is ilyen volt pedig gyárilag nem olyan van hozzá. Szerintem minden monster dog-hoz az a kutyás doboz van.
Tényleg úgy néz ki hogy szürke de elég furák ott a fényviszonyok, szerintem matt fekete

Majd ma kiderül. -
vastag87
csendes tag
sztetek ez eredeti???
monster dog
o-reviews-en egyetlen szürke monster dog-ot találtam: ezt az opd kiadású monster dog-ot -
vastag87
csendes tag
teszvesz-en találtam, ez is elég érdekes....
monster dog -
vastag87
csendes tag
hát ez is elég necces

"splice"
meg ez is
"splice" 2
kaphatná ő is kicsit....
-
harryls
aktív tag
MEG VAN AZ EMBERÜNK!!!
[moderálva]
Azt a nyomkövető kütyüt az expressen is árulja és persze ott van telszám. Felhívtam, hogy egy ismerőstől kaptam a számot aki vásárolt tőle és ő mondta hogy árul donna karen napszemüvegeket és hogy ilyet akarok a feleségemnek. Mondta hogy oké a vaterán watchandglasses néven meg tudom nézni hogy milyenek vannak.
Valami okosat kéne kitalálni ne hívogassuk egyből hogy egy gagyi pali vagy. NEHOGY ELIJESSZÜK!!!
[ Módosította: radi8tor ]
-
-
Vole
aktív tag
"Ha a szemüveg hivatalosan forgalomból kivont darab."
Gyerekek. Az Oakley nem olyan ceg mint mondjuk a Wink, vagy valami mas gagyi kinai ceg. Ha valamit kivonnak a forgalombol bizonyos okok miatt ( serules, anyaghiba ) akkor azt megsemmisitik. Egy ilyen ceg egyseruen nem engedheti meg maganak hogy maskent tegyen.
Ha valaki anyaghibas Oakley-t lat akkor az 99% hogy kamu.
Az a szamla meg amit linkeltel... pahh... Vagy oket is atverik es egy ember arul kamu Oakley szemuvegeket nekik, vagy egesz egyszeruen csinaltak egy kamu szamlat.
Hol vannak a szamlan az arak?
Csupan ezek hianyoznak minden egyes szamuveg mellol: Nagyker ar, afatartalom, ajanlott fogyasztoi ar.Raadasul nem lattam meg olyan hivatalos szamlat, ahol a darabszam a tipus elott szerepel, de ez mar csak mellekes adalek

-
-
vastag87
csendes tag
ez az OPD kiadás az mit takar? mint pl ez a monster: monster dog OPD
azthiszem megtaláltam: Oakley Premium Dealer... de ez mit takar?
-
vastag87
csendes tag
lehet regisztrálok öcsém telefonszámával is vaterára, lenne még pár kérdésem az eladóhoz
...van még 1-2 fake oakley-t áruló egyén, őket is kezelésbe kellene venni
bár van aki kiírja h nem eredeti, őket hagyni kellene...de a többi mehet a süllyesztőbe
-
SupaCow
aktív tag
válasz
harryls
üzenetére
Szvsz nem lehet érvényes a számla és a garancia, magyarországon.
Ugye az eladó álltal linkelt számla angliai címekkel rendelkezik, talán egy ottani forgalmazótól. Így az a gyanúm, hogy a garancia is ott érvényesíthető.Ugyanis onnantól, hogy a meghatározott értékesítési ár alatt lett eladva a termék a mofónak gondolom szemet szúr / utánanéznek.
Ha a szemüveg hivatalosan forgalomból kivont darab. Akkor szintén nem lehet rá garanciát érvényesíteni akármennyire is van hozzá számla.
A másik tény pedig, hogy a mofo hivatalosan sosem engedné meg az Oakley termékek aukciós portálon való árusítását amikor ott a saját webshop az oldalukon.
A kedves Könyvelő válaszolt nekem.
Kedves Uram/Hölygem Attol tartok igen hiányosan következtet, és nem ismeri a hatályos magyar adótörvényeket. A jövedelemadó-törvény szerint ha az ingó vagyontárgyak értékesítéséből származó jövedelem (a termékek döntő többsége a piactéren annak minősül) éves szinten nem éri el az ötvenezer forintot, nem kell adót fizetni, ha meghaladja ezt az összeget, akkor 25 százalékos adó terheli az eladásból származó jövedelmet. Ez azonban csak az eseti jellegű ügyletekre vonatkozik, vagyis ha üzletszerűen ad el egy magánszemély ingó vagyontárgyakat, akkor egyéb jövedelem címén az adótábla szerint, praktikusan 36 százalékkal adózik. Tisztelettel a cég könyvelője - WatchandGlasses
De arra elfelejtettek válaszolni, hogy:
Az oakley forgalmazási politikája szerint az Oakley termékek árazását az adott terület hivatalos forgalmazója szabhatja meg. A termékek beszerzése csak a forgalmazón keresztül történhet, és továbbértékesítése csak a forgalmazó álltal megszabott áron vagy felette lehetséges. A garanciális lehetőségeket nézve így az Ön álltal felkínált számla magyarországon érvénytelen.Kicsit azért érezni, hogy sunyulás van a háttérben.
-
harryls
aktív tag
Hosszas levelezgetés után oda jutottunk hogy rákérdeztem nála:
Akkor tehát te kitöltöd a hozzá járó kis garipapírt a számla így érvényes, és erről tud a MOFO. Innentől már nem tudtam neki írni kitiltott vagy nem tudom, és az összes üzenetett levette. De Látom Supacow is feszegeti.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
vastag87
csendes tag
1embert találtam aki "oakley"-t vett tőle....de neki nincsenek eladó cuccai így nem tudunk neki írni...
-
-
vastag87
csendes tag
rá kellene küldeni inkább mindenkit, ADÓhatóság, LAB, Chuck Norris....hülye kis csicska a gagyi szaraival..... ha lenne pénzem megvenném ezt az "exdemo" szart elvinném LAB-ba és kérnék vmi papírt amivel neki is megtudnám mutatni hogy nem eredeti, utánna a pofájába nyomnán azt a sz@rt és feljelenteném...... megkell nézni a vevőit, aki szemüveget vett, és akinek van eladó cucca, annak lehet írni, mert aki csak vevő itt vaterán, annak nem tudunk....
-
-
vastag87
csendes tag
eza csicska tiltólistára tett
a gubbasztós üzenet után
-
harryls
aktív tag
És ezt válaszolta:
Tisztelt nemethniki!
Akkor van egy kérdésem, arra válaszolj. Az Oakleytől vásárolunk közvetlenül. Szerinted az ad el hamisat?
Igen vagy nem?
Az hogy olyan ál le velünk vitatkozni aki oakleyket árul, csak dupla áron eleve nevetséges. Egyszerüen savanyu a szöllő.
Ez olyan mintha bemenél a nike boltba és kötekednél hogy hamis a cipő.
Egyébként meg nem fenyegetőztem, egyszerüen feljelentettük, mert amit csinál az egyrészt törvénytelen, másrészt adócsalás.- WatchandGlasses
-
harryls
aktív tag
Ezt azért megírtam neki

Tisztelt WatchandGlasses! Oké köszi. Ne haragudj de egész véletlenül láttam az üzeneteidet Spyderco-val. Nem tartom korrektnek hogy te fenyegetőzöl mert az az oilrig tuti nem frankó és ha értesz az Oakleyk-hoz ezt neked is tudnod kell. Szép napot. - nemethniki 2010/01/28 09:03:44
-
vastag87
csendes tag
meg olvasgattam hogy vannak akik bringáznak, van még egy 661 Full Comp sisakom
ami szintén csere tárgya lehet
na ennyi.... a poénokért cserébe ezeket nézzétek el nekem
-
vastag87
csendes tag
van 1 kiba@@@tt boxzsákom meg egy powerball-om , használtam a zsákot kb 4x, zsák:29e powerball:10e az új ára, ha valakit érdekel esetleg elcserélhetnénk vmi szemüvegre
..... tudom hogy bucsuskodás, de lehet cserélve előbb elmenne mint árulva.... -
vastag87
csendes tag
van vaterán egy elég jóáras flack jacket, sztem ez eredeti..... óóó, hogy ienkor nincs pénzem amikor kellene
flack jacket -
-
vastag87
csendes tag
-
-
Vole
aktív tag
Kar hogy mar nincs vateras fiokom, irnek neki en is par kerdest. Csak sajna valszeg az enyemeket tutira valasz nelkul kapasbol leszedne.
-
-cobra-
aktív tag
válasz
Don't Panic
üzenetére
ment pü.
-
vastag87
csendes tag
válasz
vastag87
üzenetére
postás válasz:
Tisztelt bettis36! Mi bizunk benne, sosem volt még gond, mert ajánlott elsőbbségivel postázunk. És elég nagy a távolság köztünk és Zala megye kötött. A posta miatt nyugodt lehet, ha gondolja biztositással adjuk fel. - WatchandGlassesmajd este kapja még...most már szétröhögtem az agyam....
remélem nektek is sikerült szereznem pár vidám másodpercet

-
krain
tag
nyírjátok csak az idegzetét
!!!! punisher 
-
vastag87
csendes tag
válasz
harryls
üzenetére
oksa
írtam én is
Koxx: írt valamit?Tisztelt WatchandGlasses! ez nem titanium lencse???, mert a fire nem így néz ki. a száron lévő kis számokről kaphatnák tájékoztatást? és engem is érdekelne hogy a "lencse aranya" az mi??
igen nagy.....
ezt írta: Az elncse anyaga, csak el lett irva....
elncse?
megkérdezem hogy az meg mi

ezt írtam rá: Tisztelt WatchandGlasses! és mi az az elncse? bocs, de nem értem....
-
-
vastag87
csendes tag
-
-
vastag87
csendes tag
ezekre nagyon fáj a fogam..... szeretnék mind a 4ből 1et....majd idővel

Gascan Soviet
Flying Tigers
Flying Tigers 2
10th Moutnain Division -
vastag87
csendes tag
ezt ebay-en láttam, tudna esetleg vki a másik szárat szerezni a fent említett szürke gascanba??
jah és egyáltalán lehet-e cserélni könnyen, mint a lencséket??
nem tudom milyennel nézni ki jól.... fekete talán fehér iconnal??
szemüvegekben lehet icont cserélni? mert régebben olvastam, hogy a Lab-ban erre volt lehetőség...... -
-
vastag87
csendes tag
jah én is röhögtem a címen 1 sort

2004volt az az év amikor rengeteg fake splice, plate futkozott az utcákon...bucsu-május 1 tele voltak az árusok..... 1500-2000ftért szórták őket
jajám bucsurulez
3 páccás ókliannyi ien van mint a szemét még1fos oldal
kedvenc oldalnév
fakeoakleys.com
ez már puruttya
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Xbox Series X|S
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AliExpress tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- AKCIÓ - Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

...de láttunk már ilyet ugye mediamarkt / saturn pl.

Kissé felhúzott a mocsok. 
neked mit írt??

!!!! punisher
Na már visszaértem a WC-ről, egy pillanatra hányingerem lett.