Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- gerner1
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
LOGOUT
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
krain
tag
na fiúk, eladósorba kerül a csodás x squared custom
ha vkit érdekel bátran keressen 
-
official
csendes tag
Sziasztok!
Juliet keret színekben egy kis segítség:
Létező, vagy valaha eddig létezett színek:1. x-metal-matt szürkés
2. carbon-sötét szén színű, de nem fekete és nem is olyan, mint a "pewter"
3. polished-fényes szinte cróm szín
4. plasma-ebből kétféle is volt
az első fújt matt oarany szín volt, viszont kivonták, mert kopott...
a jelenleg futó (már több éve) sárgás-barnás aranyszínű, anyagában olyan. Majdnem mint a titán fémszíne.
5. titanium-szinte olyan mint a plasma, viszont világosabb. ez a titán fémszín.Penny be nem volt plasma keret szín, csak titan.
Reméljük segített az info.
üdv!
-
salez
csendes tag
válasz
Integra
üzenetére
az, hogy hol nagyobb az esély a vámra nem tudom, de az én módszerem az, hogyha nem hajlandó 100 dollár alatt jelölni az értéket a vámárunyilatkozaton, akkor megkérem, hogy számlát vagy egyéb papírt ne csomagoljon a szemüveghez, és ezt általában meg is teszik, mert nem illegális. amikor bejön mo-ra, és az értéke alapján kiveszik a vámosok, küldenek egy levelet, hogy vámolnak de vigyek számlát hozzá. én ekkor szépen megeditálom az ebay számlát/vagy levelet, kicserélem az összeget vmi 60 dollárra, a postaköltséghez nem nyúlok, hogy reális maradjon, és szépen befizetek 3-5eFt vám+áfa++ költséget...
salez
-
-
czanga
őstag
Kicsit több mint egy éve van meg a ducati-s Five-om, from globoak. Nem tudom ki volt, vagy kik voltak ők, de normális volt, a szemüvegem is teljesen rendben van. Többet nem hiszem, hogy vennék tőle, mert ahogy nézem kicsit "kétségesek" a dolgok. Valaki írjon privátban, hogy mi a helyzet velük. Úgy értem, hogy mi a lényeges kórtőrténetük úgymond. Egyszerűen kiváncsi vagyok. Kiváncsiságból néztem a honlapjukat, de .com címmel nem volt elérhető, .hu-val meg ugyan megnyílt valami, de fura.
Írjatok, had lássak tisztán!
-
-
harryls
aktív tag
válasz
Integra
üzenetére
Salez a tudora ezeknek a dolgoknak, posta meg vám meg ilyesmi.
Amiket nekem postáztak szemüket mindig be voltak téve egy plusz kartondobozba ami alig nagyobb mint a szemüveg doboz.
A legdrágább ami nekem érkezett 170 dolcsi volt, de azt nem vámolták meg.
Állítólag ha first class-szal küldi az eladó akkor nem szokták megnézni a vámon, viszont úgy kevesen merik elküldeni.
Ha nagyobb értékű és priorityvel vagy expressel küldi megvan az esély hogy a vámon kibontják és megvámolják -
Integra
titán
válasz
harryls
üzenetére
igen, közben megtaláltam a leírást.
nekem sokat nem számít, mert úgyis lencsét cserélnék benne.
az ókli.com-on amúgy ezek a kódok már mind hidrósnak vannak feltüntetve.
nicsen ott már 150-es kód
147,149,151,152,153 - vagyis már csak ezzel a hidrós lencsével veszem.
na most kérdés, hogy a gold polárból van e ilyen lencse..
-
Integra
titán
tudod, csak a 100% korrektnek tűnt, minden kérdésre válaszolt készségesen, etc..
na mindegy, ez van, trust no one, sajnos..
voltam az ókliban, 5 féle julietük volt csak..
polished azonnal kiesik, a carbon gyönyörű, de túl komor. az x-metal meg a plasma marad, de valamennyivel a plasma vidámabb, barátságosabb, az x-metal termiátorosabb.
viccesek voltak az áraik: 350-420 euro, és ha keverni akarom a lencsét meg a keretet, feláras.. de itt ez így megy, így is veszik gondolom.
úgyhogy asszem plasma lesz gold polarized lencsével és rootbeer gumival.
mivel külön rendelem meg a lencsét és van lencse nélküli vadonatúj plasma keret is, ezért valszeg megúszom a vámot. a gumit meg nemtom, megkérdezem mindkét eladót, hogy tudna e hozzácsapni pluszban. -
Integra
titán
német ebay.
a csávó kurvára átbaszott, részben a saját hülyeségemből.
100%-os volt, de megállapodtunk ebayen kívül. el is küldött egy szemüveget, csak nem azt amit fotón mutatott, noha keret és lencse azonos volt, csak full karcos és lötyögős volt. majd hirtelen nem értett németül ez a német kisköcsög, meg meggyanusított, hogy kicseréltem a lencséket és karcosakat küldtem vissza. aztán mikor megfenyegettem, hogy az ebay-nek szólok, visszavette, buktam kb 30-40 eurot az egészen.
előtudnám kaparni a kis gyökeret, mert veszétre ugyanabban a német városban lakom jelenleg, de most azon túl hogy kap egy nagy sallert, mit érek? úgyhogy hagytam inkább.
de ettől függetlenül a penny számomra nagyon nem vált be. pedig az ókli úgy hirdette, hogy ez speciálisan kis, és keskeny arcra tervezve, blablabla. marhaság.
na mindegy, tanultam az esetből, csak pozitívan
-
-
-
-
Integra
titán
hát b+, ja..

meló után bemegyek a helyi óklisztórba aztán meglátom, hogy mi van meg miylen szárral, meg anyám kínjával..a pennyt meg dugja fel magának az ókli, ez a véleményem, még egy akkora átbaszás szemüveget nem csináltak.. hogy kifejezetten kis fejre meg keskeny fejre.. ja, jobbra nézel, aztán már földön is hever. vicc.
-
-
salez
csendes tag
válasz
Integra
üzenetére
a 04-111 olyan régi, hogy 275 volt azeredeti ára
namost viszont a romeo meg a penny "titanium"-a gyakorlatilag megegyezik a juliet plazmájával, ezért 3 megoldásom is van 
1. soha nem is létezett a fantáziaképen látható sárgás-barnás-szürke keretszín, és ez egy valódi 04-111
2. létezik a titanium szín, és nem egyezik meg a a plazmával, ez viszont egy sima plazma
3.létezik a titanium szín, és nem egyezik meg a a plazmával, 04-111-et árul, csak lusta volt lefotózni
többször vásároltam már ennél az eladónál, de nem tenném tűzbe érte a kezem...
üdv,
salez
ps. gondolom sokat segítettem
-
-
Integra
titán
marha jó ez a sok kókler fotó, nehogy már kiismerjem magam, fákk

annyira nem cél, mert ez sima gold, nem gold polarized, ráadásul rootbeer gumit bármikor lehet tenni másik, olcsóbb keretre is.
sőt, ahogy látom vehetek vadonatúj keretet önmagában is, lencse nélkül. akkor meg bőven elég megvennem külön a gold polarized lencséket.
aztán olyat is láttam, hogy julietnek hirdeti, de a szemüveg szára tört az okli logo után. de a julietnek nincsen törés a szárában, végig hajlított.. -
válasz
Integra
üzenetére
Pont most akartam neked ezt linkelni
. Ez a szemüvegről készült valódi fotó, míg amit feljebb linkeltél az csak egy renderelt kép ezért más a szín. Ugyan nekem nem érne meg ennyit, de ebben a formában igen ritka darab, ha meg ilyen kell neked akkor pláne.szerk: valóban kicsit sárgásabb a fenti keret, de a termékleírásnál is ez van:
Frame Color: Titanium -
salez
csendes tag
válasz
Integra
üzenetére
lófaszt, már bocsánat... a dobozt tervezték újra, meg az érmét. a keretet szerintem évek óta raktárról nyomják, (de persze lehet hogy nem) de nincs különbség, még a juliet - xx - romeo alkatrészek is kompatibilisek... ne hidj el mindent a reklámoknak

amióta a digók megvették az oakley-t megy a parasztvakítás ezerrel sajna...
-
Integra
titán
igen, most rakosgatom össze, íbéjen találok pár nagy felbontású fotót.
vagyis a plazma az eredeti anyagszín, kicsit polírozva. a plished eredeti anyagszín szénné polírozva, az x-metal meg teljesen sötét, matt szürke, a carbon meg közel fekete.
és az x-metal meg a carbon akkor bevonatos, vagyis kophat. ez nekem is eszembe jutott.. de vajon kopik is??? -
Integra
titán
-
-
salez
csendes tag
válasz
Integra
üzenetére
http://cgi.ebay.com/NEW-Oakley-Juliet-Lenses-Gold-Iridium-Polarized-16-519-/260668902577?pt=US_Sunglasses&hash=item3cb113ccb1
veszel hozzá egy plasma keretes új dobozos julit, pl ezt:
http://cgi.ebay.com/New-Oakley-Juliet-Plasma-Sunglass-Emerald-Mirror-Lens-/360304621164?pt=US_Sunglasses&hash=item53e3d4366cés megvagy $350-ből, szállítással két szett lencsével...
egyébként lehet lőni $220+20 körül poláros julikat is, és vámot is meg lehet oldani ügyesen, max 5khuf-ból
üdv
salez -
Integra
titán
ókli.kom-on néztem és ott akartam összeállítani..

hogyhogy másképp meg van?
amit kinéztem, az vagy carbon vagy plasma juliet és abba gold iridium lencse és rootbeer gumi
tudsz a te forrásodhoz linket adni?? hol láttad ezt?koxx: és miért van ez? a legjobb lencse, egyszerűen nem értem..
-
-
Integra
titán
bazzeg, miért nem lehet julietet rendelni gold iridium lencsével????
((((((( -
SupaCow
aktív tag
Jut eszembe, van nekem hasonló képem

-
vastag87
csendes tag
válasz
SupaCow
üzenetére
sztem passzentos a szemüveg is meg a sapka is....hasonló stílusú sapkám van nekem is 59fifty..... meg bazz nekem lenne szponzorom, akk bármit felvennék, sőt mindennap másikat... gondolom megvan az üzletpolitikájukban, hogy melyik modellt kivel nyomatják, melyik az amelyiket nem kell, mert fogy mint ökör, és melyik az amire ráfér egykis plussz segítség... én így látom ezt a dolgot.....
jah van 1-2 új szemüm majd írok róla, jön még1 biztosan amit tudok h mi lesz, meg egy még függőben van h milyen lesz..
cserére még mindig hajlandó vagyok

-
3ndRush
csendes tag
Ezt még leírni is rossz. Ugye Bandusnak előbb volt Kozikja, mint nekem a BME-n, így az eddig természetes volt, h ott szembejöhet
Erre ma elkéstem műábráról (1 évet csúszok vele, tudom, ezek egyéni szocprobbok
) szóval beülök, erre 3mal odébb gólya srácon mi van... Rajta is fent volt fejtetőn, rajta is Kozik
Ő óra végén vette észre... El kell adnom...
-
-
Integra
titán
válasz
SupaCow
üzenetére
azzal nincsen gond, de hogy képtelen annyit mondtani hogy:
1: nem vagyok vízfejű, normális méretűt adjatok
2: nem vagyok se buzi, normális szemüveget adjatok
megtehetné, szóval neki ez bejön, ergo kimi vízfejű és buzi. vagy egy majom.
koxx: jah, emlékeim szerint ezt is kommenteltem anno, hasonlóképpen. szóval kimivel valóban baj van

-
SupaCow
aktív tag
-
Ufff
senior tag
Szaisztok!
Ha valaki tudna akciósan Square Wire 2.0 optikai keretet arany színben (azt hiszem Platinum a megnevezése), azt megköszönném!
-
vastag87
csendes tag
spike-nál hogy megy a lencse csere? kipattintós?
-
Integra
titán
válasz
harryls
üzenetére
a penny-t néztem, volt is, át is baszott a kis köcsög, én meg majdnem őt szájon, aztán megúszta, visszavette a penny-t, kiderült hogy hiába kisebb, keskenyebb arcúaknak tervezték, sokkal rosszabb, és a juliet is ezerszer jobban tart és jobb keret..
egyébként nem értem az óklit hogy miért csak vízfejűekre tervez. valszeg mert az usa-ban dagadt mindenki? -
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- iPhone topik
- Mikrotik routerek
- OLED TV topic
- gerner1
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- Web automatizálás és automatizált tesztelés - spórolj napi több órát
- Bérelhető csúcskategóriás PC RTX 5090-vel - Ryzen 7/9, DDR5 ram
- ASRock Radeon RX 9060 XT Challenger OC 16GB - INGYEN FOXPOST