Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
-
LOGOUT
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Neszi
csendes tag
válasz
harryls #31569 üzenetére
Sajnálom, hogy egy ilyen sikeres cég, mint az Oakley, nem foglalkozik azzal, hogy egy valóban drága szemüveg lencséje (feltehetőleg) anyaghiba, vagy gyártási hiba miatt hámlik és nem cserélik, vagy nem adnak valami kedvezményt. De ezt mondjuk megértem. Viszont azt már nehezen, hogy az istenített LAB cég a kérdésemre még azt sem írta vissza, hogy Elnézést, nem tudunk segíteni! Semmit nem írtak. Olvasták, de ENNYI. Köszi. Persze, ha azt írtam volna, hogy akarok venni egy új szemüveget, akkor készségesebbek lettek volna. Na mindegy. Azért ez számomra csalódás. Ennek ellenére még mindig az Oakley a top nálam.
-
Neszi
csendes tag
Sziasztok! Nem tudok már hová fordulni, mert sajnos a LAB sem válaszolt a facebookon feltett kérdésemre. Nos. Lehet hogy már többen is keresték már a választ, de sajnos én nem jutottam megoldásra.
Van egy Oakley Straight Jacket 2 napszemüvegem. A lencsék polarizáltak, és iridium réteggel bevontak.
A szemüvegre nagyon vigyáztam. Csak a tokjával törölgettem és bicajozáshoz használtam. A jelenség a következő. Az iridium réteg egyszerűen hámlik a felületről. Nem karcoltam meg, nem ejtettem le. Számla és garancia persze nincs meg. Ok. Tudom, cseréljem a lencséket, bla bla bla 50 ezerért. Milyen más megoldás lehetséges ezen kívül? Van az Oakleynek valami lencse csere garanciája? Honnan lehetne esetleg olcsón lencséket beszerezni? Esetleg van valami eljárás az iridium réteg cseréjére? A szemüveg kódja: 12-936J Várom a megtisztelő válaszotokat. -
Neszi
csendes tag
Sziasztok! Nagy segítségre lenne szükségem. Szeretnék venni egy Oakley szemüveget. Ki is néztem, fel is próbáltam,,, tehát megvan, hogy pontosan milyet szeretnék, de viszont a bolti ára kicsit borsos. Ha valaki tudna szerezni ilyen szemüveget, akkor nagyon örülnék neki, persze baráti áron. Azonnali vevő vagyok, nem olyan aki tököl. A szemüveg Oakley Straight Jacket polished black, black irridium polarizált lencse. Használt is lehet. Segítségeteket előre is köszönöm. Bármilyen jó ötletnek is örülnék.
Igy néz ki a kicsike: http://images.usoutdoorstore.com/usoutdoorstore/products/full/o_strtjkt_blk_bkiridpol_08.jpgÜDV! ZOLI
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Fujifilm X
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Vadiúj SSD-k!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest