Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Sziasztok,
elképzelhető, hogy sima grey lencse is hámlik (nem csak a polarized, iridium lencsék - eddig csak azokról olvastam ilyet)? Az idén már hatodik nyarát kezdi a sima grey lencsés Twoface szemüvegem, de most tűnt fel, hogy az egyik lencsén, mintha belülről elkezdene leválni/hólyagosodni valami (karcok inkább kívülről vannak rajta).
Jelenleg lencse cserén vagy egy új szemüvegen gondolkozom, kérdés, hogy ez a hámlás (vagy bármi egyéb is ez) mennyire fog tovább terjedni, mert most a látásban még nem zavar.
Ha nem terjed tovább, akkor megtartom ezt a lencsét, és második szemüvegnek jó lesz olyan helyekre, ahol sajnálnám amortizálni az elsőt (pl. ezzel voltam strandon, evezni, vitorlázni, tengerparton - a sós vizet azért kerültem vele, de pl. a Mosoni-Dunába kétszer is beleborultunk evezés közben
).Ha zavaróan tovább terjedne, akkor szerintem cseréltetném, igaz pár éve mikor kérdeztem a szervizt, 20k-t mondtak egy pár sima grey lencsére, maga a szemüveg meg ér olyan 35-6k-t, szóval annyira nem olcsó a teljes szemüveg árához képest (a keret nagyon jó állapotban van szerintem ennyi év után is, kopást/hámlást nem vettem észre rajta).
Viszont ha újat vennék, akkor gondban vagyok, hogy milyet vegyek, mivel legjobban ugyanez a keret+lencse kombináció tetszik (ez a steel keret sokkal jobban tetszik, mint a polished black-ek, illetve a sima grey lencse nagyon tetszik, mivel elég sok fényt átenged, illetve semmilyen szinezés/kontrasztosítás hatása nincs, ugyanazt látom, mint nélküle, csak kicsit sötétebben) - mennyire hülyeség ugyanezt megvenni még egyszer?

Illetve az Oakley oldalán kívül van valami hasonló oldal, ahol van lens viewer Oakley lencsékre? A Twoface aloldalán van pár lencse, amire csak annyit ír, hogy lens viewer is not available (lehet, hogy még pár másik szemüveg aloldalán próbálkozni fogok vele, hátha ott működő viewer van azokhoz a lencsékhez is).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- VR topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuponkunyeráló
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Apple MacBook
- OLED monitor topic
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Diablo IV
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).