Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jojo5
őstag
jó állapotú matte keretű, polarizált lencséjű splinter , 20k-t megérne szerintetek ?
-
Mennyit érhet polished/vr28 half-x? gyári doboz, coin. Megkímélt, karcmentes.
-
X-metal
tag
Hát, kitartóan próbálkozok ezzel az NSJ-vel, de 15 perc után nyomja az orrnyergemet, és kifejezetten kényelmetlen viselet...
-
radi8tor
MODERÁTOR
Minimalizáljuk ezeket a lehet eladó, eladó lesz, stb hozzászólásokat.

Hardveraprót is olvassa a közönség. -
csaszi72
senior tag
Negyedik napja hordom a plasztik Okley-t, eddig még nem szoktam meg. A fém kereteshez vagyok szokva.
Lehet eladó lesz egy X Ten -
SamuraiKenji
aktív tag
Összeállt egy custom Holbrook (a maradékokból
) Crystal Black /Warm Grey egész jól néz ki, majd holnap dobok be egy képet. (köszönet Gaborcsunak
)Ha valakit érdekelné esetleg dobjon rám egy PM-et megegyezünk vmiben

-
X-metal
tag
válasz
harryls
üzenetére
Most, hogy így megnéztem a képeidet, már biztos vagyok benne, hogy az enyém is ilyen. Ebből következőleg nem ajánlom fel cserébe egyik ritka O-Matter napgépemet sem...

Azt hiszem, új kihívás jön, és mindet be kell gyűjtenem belőlle. Nem csak én, hanem az asszony is rá van kattanva mióta ezt egyszer valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva megvettem (és Ő lenyúlta). Erre már rendesen várt, hogy mikor hozza meg a postás (
). Aztán amikor megérkezett és meglátott benne, konkrétan ezek a szavak hagyták el a száját: Megjött az új szemüvegem?
Ezért meg már olyan dolgokat ígért, hogy le sem merem írni.........
(Igen, tudom, hogy már egyszer rendeltem egy ilyet, de mivel a Tracking szerint valahol Jamaicában eltűnt, így visszakaptam a pénzem.)
Szerk: felrémlett, hogy a megmagyarázhatatlan ok a Strechline felírat volt.

Az elmúlt két évben 3 Strechline szemüveget (2 Eyepatch és a Pink Camo Warden) rendeltem, és egyik sem jött meg, kiváncsi voltam, megtőrik-e a jég. Ja, meg olcsó is volt...
-
berci7607
csendes tag
válasz
tominet
üzenetére
Képzeld még a nyárra meglett a szemüveg, 1 hét alatt leszállították az Oil Rig-et :
Persze utánvéttel rendeltem, mert az itt leírtak alapján túlzottan nem bíztam bennük, de sikeresen megkaptam
Azért azt hozzátenném, hogy olyant rendeltem amire azt írták, hogy raktáron van ( ebből van nekik kevesebb , mert elég soknál írják a 4-6 hetes szállítást). -
harryls
aktív tag
válasz
X-metal
üzenetére
Nem igazán látom a színét, de azt hiszem igen. olvasd el a dobozt

Meg azt is mit írtál nekem mikor mutattam
-
Poplacsek
senior tag
Na ma a Hijinxem mellé +rendeltem a Crosshair 2012 Titanium Tungsten Iridium Polarized-et.. Letettem az Inmate-ről..
Annyi szépet írtatok már erről a Tungsten lencséről, hogy nem bírtam tovább.. 
-
gaborcsu
tag
Van egy ilyen felesleges Holbrook keretem. 2-3 hetet használt aztán cseréltem vkinek, ezért a lencséje kuka. A szárak találkozásánál enyhén karcos. Ha érdekel vkit, jelképes összegért az jelezze.
-
H.Bencike
aktív tag
Sziasztok! Egy teljesen új Oakley Fuel Cell-t mennyi pénzért lehet eladni? Dobozában, eredeti tokjával, papírjaival. Gaborcsu-tól vettem, de sajnos nekem nem jó... Mennyi lenne reális eladható ára?
-
ördög82
csendes tag
Sziasztok!
Holbrook Julien Wilson signature series-ből létezik polarizált változat?
-
harryls
aktív tag
A régi helyen már nem elérhető az o-review, itt található
-
Poplacsek
senior tag
Jól sejtem, hogy a Crosshair 2012 az újabb típus és a 2.0 a régi?

Már van egy polár Hijinx-em, amit nagyon szeretek, de most belémbújt a kisördög és elkezdte mozgatni a fantáziám a 2012 Ti Tungsten...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Narakh
senior tag
Tiszta oakleyfeszt volt ez a repülőnap. Azt se tudta az ember, merre nézzen, ha épp nem is az égre...
-
albert8
veterán
Szerintem is, de igy a biztos. Egyébként szerintem nagyon frankón néz ki, szóval adnék neki egy helyet a többi közt. Az újakat is próbáltam már. Nagyon kényelmesek! Abból is be kellene szerezni egy szép darabot. Mondjuk a mostani Tour limited nagyon tetszik. Főleg a lencse...

-
-
albert8
veterán
válasz
megamanone
üzenetére
Melyikre gondolsz? a régebbi jacketre vagy arra ami teljesen a jawbone másolata?
A régebbi különlegesebb és már alig kapható. Az új szerintem csak annyiban különbözik, hogy van hozzá fejpánt.
Én Mframet használok nekem nagyon bevált, szóval radart vagy m-framet ajánlanám inkább.
-
válasz
megamanone
üzenetére
A jawbone kb = a racing jackettel (utóbbihoz gyárilag van fejpánt) Bringára radar a legjobb.
-
megamanone
csendes tag
Sziasztok!
Sport Oakley szemüvegekkel kapcsolatban van valakinek tapasztala?
A jawbone mennyivel másabb/jobb/rosszabb mint a racing jacket, vagy valamelyik radar?
(bringázáshoz keresek új szemüveget, mert a frog-omba bizonyos sebesség felett beköszön a menetszél
) -
akkor második próba
akit érdekelne kozik hijinx, dobjon egy privit. ez már csak nem minősül hirdetésnek, mert ki tudja, az is lehet, hogy ingyen adom 
-
hroberto
veterán
Sziasztok!
Az Edel-Optics-tól rendeltem ezt a szemüveget:http://www.oakley.com/products/5239/26912
Nemrég észrevettem, hogy az egyik szárának a végén lekopott a szürke festék, és fekete alatta. Egyenlőre még nem zavar mert kicsi a kopás, de ha tovább kopna hol tudom érvényesíteni a garanciát?
Természetesen számlát is adtak róla.
Sokadik Oakley-m már ez, és még egyikkel sem volt semmilyen gond.
Köszi.[ Módosította: radi8tor ]
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok. Ne haragudjatok, hogy nem olvasok vissza, de jelenleg nincs időm rá, sokat úgysem fogok flamelni.
Holbrook szemüveget néztem ki magamnak, ezzel kapcsolatban lennének kérdéseim:- Budapesten hol tudok ilyet felpróbálni, hogy egyáltalán jól áll-e
- hol érdemes megvenni, ahol legolcsóbban jövök ki? Külföldről való behozatal is játszik?!
- ehhez hasonló kinézetű, de gagyibb-márkás szemüvegről tudtok?üdv
-
albert8
veterán
válasz
Hullamos
üzenetére
Tuti kamu. Itt van a teljes csomag tartalma és a törlőkendő sosem ilyen vágott.
-
-
O-Szabcsi
csendes tag
-
Graf-X
csendes tag
A Visionary Lenses-ből lett Revant. Pár hónapja vettem egy VL lencsét próbaképpen. Nem volt valami jó minőségű. A szélei nem voltak lecsiszolva, észrevehetően torzított és nemrég a bevonat is lejött róla. Írtam nekik és kaptam egy újat, ami már Revant. Ég és föld a különbség a kettő között. Szóval úgy tűnik, nem csak a név változott, hanem fejlesztettek is valamit a gyártáson.
-
Hullamos
tag
válasz
SamuraiKenji
üzenetére
Kosz.Mas velemeny?......mert nagyon szeretnem hogy eredetit mondjon valaki

-
Hullamos
tag
[link]Ezt szeretnem megvenni csak nem tom hogy eredeti-e.Mert a doboz megy a szuttyo eredetinek tunik de az O-Rewiev az ikon az sotet zold es nem polar a lencse.
-
Viry
tag
Ebayen árulnak Revant nevű lencsét...vett már olyat valaki?
az a legolcsóbb, eddig még nem láttam olyan típust, lehet csak bevezető ár...?
rányomtam egyre 20$-é meglesem mit tud...
-
Jojo5
őstag
Halihó,
Hijinx-hez tud valaki polarizált lencsét szerezni ??

Üdv,

J -
-
Lacos(te)
csendes tag
Sziasztok, nincsen sajna időm végigolvasni a fórumot, ezért ha valaki tudna segíteni abban, hogy a www.Oakleydiscount.org.uk webcímen gyanúsan olcsó, valószínűleg replika szemüvegek vannak. Valakinek van tapasztalata az oldallal kapcsolatban?
-
Viry
tag
válasz
vendingo
üzenetére
fuel cell pont akkora!
csak a lencse egybe van!
a batwolf kb 1,5 cm rel vastagabb (magasabb) mint a gascan...
Egyébként meg... -
salieri.
őstag
Hello!
Egy Batwolf mennyivel nagyobb mint egy Gascan?
Mert Gascanom van, ami tökéletesen passzol, batwolf próbájára meg nincsen lehetőségem sajnos.
-
SamuraiKenji
aktív tag
Hát itt van egy Jupiter Camo fent most Vaulton...kicsit olcsóbban, meg ez tuti eredeti, ha már pont ilyet keresel.....
-
AtisFace
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni abban, hogy hol szerezhető be Oakley Retro Vert bicós rövidnadrág?
[link]
(The Lab-et már próbáltam)
Külföldi webshop is szóba jöhet, mivel a képen látható színben van egy 34-es méretben, amit nagy örömmel használok! A fehér-fekete-narancs színkombinációt lenne jó beszerezni, mert van egy hozzá színben passzoló Continental-os mezem
. Leginkább a nadrághoz járó bicós belső rövidnadrág érdekelne, szóval ha esetleg találkozik valaki csak azzal azt is nagyon megköszönném. 
-
Viry
tag
Még mindig kérdésem, hogy Amerikából rendelésben tud e segíteni valaki?

1-2 pár lencse kell, semmi komoly egy levélben is elfér, nem kell nagy csomag!
Dobjon egy PM-et ha valaki kompetens a témában.
Köszönöm!
-
piqla
őstag
válasz
SamuraiKenji
üzenetére
Van benne valami, koszi! akkor szerinted a fentebb linkeltet megrendelhetem aggodalom nelkul?
-
SamuraiKenji
aktív tag
Gondolom mert ez már egy kifutott modell, ezért oakley webshopba nincs csak új Holbrookok, pl Ducati sincs már....de amúgy ilyen Jupiter Camo-t Oakley Vaulton néha szoktam látni...ezek már inkább amazon, ebay és ezeken a helyeken lelhetők fel, ahol lehet még 1-2 elfekvő készlet...
-
piqla
őstag
válasz
SamuraiKenji
üzenetére
Csak azt nem ertem, hogy az amazon.de-n miert bukkan fel rendszeresen par darab, oakley webshopokban pedig miert nem?
-
SamuraiKenji
aktív tag
Ez szerintem egy Jupiter Camo ami létezett, szóval van ilyen összeállítás.
(amúgy van egy más színű Holbrookom warm grey lencsével, ha gondold dobj egy privit)
-
piqla
őstag
Sziasztok!
Holbrook erdekelne, sotet lencsevel. Pl. ez itt. De az miert van, hogy ezt az osszeallitast csak nagyon keves helyen, de leginkabb sehol nem lehet elerni? Tan csak nem kamu lenne? Megiscsak az okli az elado...
-
venge
aktív tag
Na, milyen hátizsákom van?

-
X-metal
tag
Ez valószínűleg olcsó lesz... Ha valakit érdekel.
Szerk: mégse lett az...
-
venge
aktív tag
Hazaértünk a nyaralásból, Montenegróban jártunk.
Sikerült ott is felhívni magamra a figyelmet Kotor és Budva óvárosi részében! Ki gondolná, hogy ennyire feltünő jelenség ez az OTT!
Mondtam a fiamnak, hogy ne engem fényképezzen, hanem az emberek arcát, de nem készített ilyen fotót sajnos!
-
Hullamos
tag

-
Hullamos
tag
Ez melyik model?
-
Hullamos
tag
Szerintetek ez a Minute eredeti.Kerestem a O-review-en de nem talaltam.

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A mérleg nyelve nem a Honor Magic 8 Air felé dől
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Motoros topic
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- iPhone 12 Mini 64GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- Pixel 7 pro 128/8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

) Crystal Black /Warm Grey egész jól néz ki, majd holnap dobok be egy képet. (köszönet Gaborcsunak

). Aztán amikor megérkezett és meglátott benne, konkrétan ezek a szavak hagyták el a száját: Megjött az új szemüvegem?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.