Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#26301) hekkerman


hekkerman
tag

Csáó

Lenne egy kérdésem:

Igaz, hogy i3-mam van, de ugyanúgy ott az i :DDD
Szóval, most 200x21-en dübörög a kis 550, de ha 201-re teszem a bclk-t akkor el se idul a gép.
Biztos, hogy valami beállítás, na de mi? :) Valaminek több fesz kéne? Próbáltam visszaosztogatni, de úgy se. Se kép se hang.

(#26302) MPowerPH válasza Qru (#26300) üzenetére


MPowerPH
félisten

Hát, az aranyozott csatlakozó is ajnározva van, pl. a HDMi kábelemen is aranyozott, majd 1k-val drágább volt mint a sima. Vette volna meg a fene, de 5m-esben nem volt, csak ilyen.
Szóval ehhez a részéhez nem értek igazán. EVGA hangoztatja asszem, hogy mennyi aranyat használtak fel a lábaknál. Azt, hogy mit számít ez valójában, nem tudom. Tisztább/erősebb jel? :U

hekkerman:Hy. :) Itt tedd föl a kérdésedet, ez a topicja. Egyébként hirtelen megállásnál általában a lap fogy el, nem a proci. Tehát ott kell keresgélni a megoldást. (nem akarok hülyeséget mondani, i3-al nem volt még dolgom, csak i5-el.)

[ Szerkesztve ]

Don't Tread On Me

(#26303) HSM válasza MPowerPH (#26302) üzenetére


HSM
félisten

Elvileg jobb a csatlakozás. Ez így furán hangzik, de kisebb a tökéletlen érintkezés esélye. Elméletben. ;) Hogy használ-e? Passz. Mindenesetre viszont nagyon durva agyongyilkolásnál könnyebben olvad el a láb. :D

(#26304) i are robot válasza MPowerPH (#26302) üzenetére


i are robot
senior tag

Azt, hogy mit számít ez valójában, nem tudom. Tisztább/erősebb jel?

Meg az egyik legjobb vezető a fémek közül, és nem korrodál, pláne nem elektrokémiai korrózióval, vagyis sokkal tartósabb.

(#26305) MPowerPH válasza i are robot (#26304) üzenetére


MPowerPH
félisten

Tudom, hogy az arany az egyik legjobb vezető. Pontosan a 3. legjobb, mert az ezüst és a réz megelőzi. Ellenben ugye Te is írtad, nem oxidálódik, így az elektromos kontakthoz a legjobb lehet. Bár az elektromos oxidálódást eltüntetni nem nagy wasistdas, 2 fújás az erre alkalmas spray-el és csókolom. Szóval ezzel a lendülettel ezüsttel is bevonhatták volna, annak még nagyobb a reklámértéke.

Tehát az arany használatát még mindig nem értem az alaplapok foglalatán. Mit ad nekem pluszban, hogy ott aranyozva van? :U És erre már nem igen lehet választ találni, csak találgatni.

Don't Tread On Me

(#26306) i are robot válasza MPowerPH (#26305) üzenetére


i are robot
senior tag

Én mondjuk a korrózió hiányát tartom legfontosabb érvnek, vagy lehet hogy gyártástechnológiai oka van, vagy esetleg az ezüst puhább és jobban kopik, de lehet számos más is, amiről fogalmunk sincs, de valami nyilvánvalóan van. A zenészek és audiofilek is az aranyozott csatlakozóra esküsznek, és tudtommal az űrtechnológiában is előszeretettel használják.

Egyébként meg igen, valóban csak találgatunk. :K

[ Szerkesztve ]

(#26307) i are robot válasza i are robot (#26306) üzenetére


i are robot
senior tag

Lejárt a szerkesztési idő. Szóval a keménységre hülyeséget írtam, az ezüst nyilvánvalóan keményebb fém, úgyhogy ez kilőve. :B

(#26308) OldJohnny66 válasza Cybertrone (#26290) üzenetére


OldJohnny66
tag

Tiszteletben tartom a véleményedet, az is OK, hogy hat modullal triple-ben megy, de nem győztél meg, hogy a sávszélesség marad 25,6GB/sec. Ugyanis [itt] az látható, hogy a negyedik modul behelyezésekor 25,6GB/sec.-ről 19,2BG/sec.-re csökken a sávszélesség, ami egyszerű számítással 3/4=0.75x25,6=19,2. Ez alapján 5 modul estén:3/5=0,6x25,6=15,36 és végül 6 modul esetén (feltételezés!) 3/6=0,5x25,6=12,8GB/sec. És itt egy érdekes számhoz érkeztünk, mert ez az érték pontosan egy 1600MHz-es RAM adatátviteli sebessége, ami rögtön igazolná is, hogy az XMP memóriákból, miért csak hármat tud kezelni a legtöbb lap (mert van kivétel,de ezt majd máskor). Az XMP memóriák döntő többsége pont 1600MHz-től kezdődik (régebbi kisebbeket, most hagyjuk). Tehát számomra ezzel magyarázható, hogy az XMP-s memóriákból, csatornánként csak egy modult tudnak kezelni. (picit megnöveljük a frekvenciáját, és már át is léptük a 12,8BG/sec.-os értéket). Viszont, ha tévedek, (ami abszolút nincs kizárva) akkor két kérdés is felmerül bennem: 1. XMP-sből miért csak hármat tud kezelni, 2. hogy lehetséges az, hogy 4 és 5 modul esetén csökken a sávszélesség míg a 6. esetében nem! Nagyon primitív példával élve, ha ez esetben úgy tekintünk a RAM-okra, mint egyszerű ellenállásokra (tudom, hogy hülye hasonlat, azért kezdődik úgy a mondatom, ahogy) akkor, ha betesszük 4. és 5. modult, nő az ellenállás, ergo csökken az (áramerősség) sávszélesség, míg a 6. modul behelyezésekor, mintha misem történt volna, visszaáll a 25,6BG/sec.-os sávszélesség! Mi az az eszköz, a lapon, vagy a prociban, ami ezt felismeri, vagy kompenzálja, vagy tudom is én. :F

"Az Élet csak egy villanás két ,,semmi,, közt".

(#26309) OldJohnny66


OldJohnny66
tag

Basszuskulcs! Csak azt ne mondjátok, hogy a párhuzamos ellenállások törvénye alapján, (azonos érték esetén az eredő, az egyik érték fele), mert akkor dobok egy hátast az biztos! :W
Na lehet, hogy el szórakoztattam magam három napig, totál feleslegesen? Az szép lesz. Na, de majd reggel kiderül. :(((

BMW001: Szerény tudásom szerint oxigén-mentesített réztüskéből készülnek a lábak, és azt vonják be arannyal a jobb kontakt, a további oxidáció megakadályozása érdekében, és végül, de nem utolsó sorban a szivárgási áram minimalizálása miatt. :R

[ Szerkesztve ]

"Az Élet csak egy villanás két ,,semmi,, közt".

(#26310) Qru válasza OldJohnny66 (#26308) üzenetére


Qru
MODERÁTOR

Azért csökken, ha nem 3 vagy 6 modul van benne mert buokod a Tri chanelt. Akkor meg kapásból 192bit helyett dc (2/4 modul) esetén 128bit, sc-ben (1/5 modul) meg csak 64bit-en kotornak az adatok.

[ Szerkesztve ]

#nincsbennetarcsi

(#26311) HSM válasza hekkerman (#26301) üzenetére


HSM
félisten

Kétlem, hogy itt bárki is tudna ebben neked segíteni, az I3 nagyon más, mint a Lynnfield, Bloomfield... :(

(#26312) katt777 válasza mpierre (#26253) üzenetére


katt777
félisten

Milyen érdekes, hogy csak a P és H67-es lapok vannak a piacon, a Z v. X68 egyelőre merőben teoretikus, ergo tökéletesen értelmetlen azzal számolni, főleg, hogy mint sokadszorra leírom (nyilván ezúttal is hiába), az LGA1366 platformnak a piacon lévő termékek jelentenek konkurenciát, nem a csak képzeletben létezők, éppen ezért ezekről beszélgettünk. :U Próbálj csak meg venni gyorsan egy Z68-as lapot, akkor talán megérted a lényeget. ;)

AirBooms: Emléxel, mit írtam az efféle beszólásokra? :P :B

Qru: Nehogy már megint én legyek a felelős, ha valaki nem érti meg, ami világosan le van írva! :Y De tartom magam ahhoz, amit vállaltam.

gV: Ez természetesen igaz, de nem ez jelenti a problémát, hanem, hogy NEM (igazán) fejlesztenek a beharangozott, és persze nem kevés pénzért eladott technológiára.

i are robot: Ahhoz képest elég sokan eldiskuráltunk róla, egyébként meg nem ártana elolvasnod a belinkelt teszteket, hogy lásd, miről beszélek, azaz, hogy igenis konkurencia az új platform a legtöbb vásárlónak az X58-cal szemben, főleg, ha pl. csak 1 VGA-t használnak, vagy, mint a felhasználók többsége, nem tuningolnak.

Cybertrone: Hát én szeretem néha csak úgy elnézegetni ezeket a szép grafikákat, vagy csak nosztalgiázni 3DMark2000-rel. :B :)
B channel elméletileg, Intel spec. szerint nem megy XMP/tuning RAM-okkal. Persze elképzelhető, hogy bizonyos lapoknál ez nincs így, na, ezért esetleg megéri felárat fizetni, ha akad ilyen.

HSM: ASUS-on és ASRock-on is volt zajszűrőm, és minden gyönyörűen szól a hifiben, pedig eléggé vájt fülű vagyok. Nem hiszem, hogy ha egy hangkártyán nem lehet megkülönböztetni a FLAC-ot az MP3-tól (akár 320-astól), akkor az a hangkártya különösebben minőségi lenne, de lehet, hogy csak az én fülem túl érzékeny (simán kiszúrom a magas hangok összemosott sercegését mp3-ból, az egyéb torzulásokról nem is szólva), persze jó hangrendszer is kell ehhez. Viszont ez már megint nagyon OFF lett, csak annyit akartam mondani, hogy nincs különösebb baj a mai, jobb integrált hangkarikkal. Szerintem. :R

OldJohnny66: 51k az ASUS P6X68D-E 16+2 fázisos tápellátással. Hol van ez a drágább kategóriától? :F :Y P6TDlx2-m csak minimálisan (csak mérhetően) tudott többet (telj. teszt a honlapomon) az ASRock X58X-nél 16 vs. 8 fázis, viszont valamivel magasabb uncore és qpi volt benne stabil. Persze ez az, ami sosem fog meglátszani a hétköznapi teljesítményen.
Ha csak felezik a fázisokat, akkor hogyan készülnek pl. a 12 fázisos lapok? azok csak 6 fázisosak valójában? :F

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

(#26313) i are robot válasza katt777 (#26312) üzenetére


i are robot
senior tag

Én tisztában vagyok vele mit tud a SB, már hónapok óta figyelemmel kísérem, de ennyi erővel azt is mondhatnánk, hogy a P55 is konkurenciát állít az X58-nak, mert mindkettőt egy időben lehet kapni. Nyilvánvalóan más piaci szegmenst céloz meg a két rendszerrel az Intel, és én ezt tekintem mérvadónak, más tészta, hogy teljesítmény szempontjából néhol felveszik a versenyt, de akkor sem hiszem hogy érdemes mérlegre tenni a kettőt..

(#26314) HSM válasza katt777 (#26312) üzenetére


HSM
félisten

Mint írtam, a hangkártyámon simán meg lehetett különböztetni egy átlagos, de minőségi fülessel, de a hangfalamon nem, mert egy gagyi Genius 5.1. Mondjuk 15K-ért havertól jó vétel volt, annyit bőven megért. Abban is egyetértünk, hogy átlagfelhasználóknak megfelelő a minőségük és szolgáltatáskínálatuk, én is ezt írtam. ;) :R
Viszont azt is lássuk be, hogy egy jó hangkari minőségi DAC-jával és OPAMP-jaival nehéz versenyezni, a 108dB-es integrált sokcsatornás DAC az ALC-n már nem egy liga pl. 4db különálló AKM sztereó 120dB-essel... Azt meg gondolom nem kell különösebben ecsetelni, hogy egy opamp (~erősítő) mennyit számít hangkép szempontjából... Még a karim kétféle opamp-ja közt is hallani a különbséget, pedig mindkettő felsőkategóriás, National LM4562NA van a frontsugárzóknak (aminek szerintem sokkal szebb a hangképe), a többinek TI OPA2134.
Mondjuk igazából egyszer meg kéne hallgatnod egymás után a kettőt (valami komolyabb hangkarit és az integráltakat), hogy átjöjjön a különbség. :R

[ Szerkesztve ]

(#26315) tom_tol


tom_tol
addikt

Felebarátim
esetleg erre a kérdésre ha lenne válasz
előre is köszönöm

(#26316) Qru válasza katt777 (#26312) üzenetére


Qru
MODERÁTOR

Miért pont én?! Anyúúú!!! :D Én vok azon kevesek egyike aki nem támadott a nyilatkozataid miatt ha jól emlékszem. De ha mégis így érezted volna az csak hibás értelmezés volt.
Én együtt tudok élni ezzekkel, sztem szinesíti a topikot, uncsi is lenne ha mindenki ugyanzt mondaná/gondolná. Határozott markáns gyakran a "main streem"-el szembemenő véleményed engem nem zavar annak ellenére hogy két élces megjegyzést azért fűztem néha-néha de ez a kis heccelődés belefér szvsz. :R

de hogy on is legyek:

Nincs vmi mód arra, hogy 920-asnál a 22-es szorzót fixre beállítsam? Ugye ha egy magon terhelődik csak, akkor turbo hatására felkapcsol 2,9GHz-re. Ezt nem lehet vhogy kijátszani, hogy mondjuk 4 magnál is tartsa a 22-es szorzót?
Elővettem egy régebbi rpg játékot ami egy magon melózik és szépen fel is kapcsol 22-es szorzóra erről jutott most eszembe.

#nincsbennetarcsi

(#26317) HSM válasza tom_tol (#26315) üzenetére


HSM
félisten

0,5V max diffiről beszélnek a szakik, ami valójában inkább max 0,45V a VTT dropolása miatt. A 920-ak közt van jópár, ami nem stabil, ha az uncore nem lassabb a QPI-nál. De nem törvényszerű a jelenség.

(#26316) Qru: A 22-est csak úgy tudod fixálni, ha a maradék 3 magot kikapcsolod. :D

[ Szerkesztve ]

(#26318) Qru válasza tom_tol (#26208) üzenetére


Qru
MODERÁTOR

A lényeg hogy a vtt és a ramfesz közötti különbség max 0.55V legyen, nem szükséges a 0,3V-os különbség feltétlen.

Nem gáz, a legalacsonyabb szorzóra rakd a QPI-t és kész. Uncore-t toljad, mert az sokat dob a rendszeren.

mod:

HSM: :D De akkor még a HT-t is bukom. Egyszerűbb ha tolok a biciklin.

[ Szerkesztve ]

#nincsbennetarcsi

(#26319) HSM válasza Qru (#26318) üzenetére


HSM
félisten

3 fizikai mag kikapcsolásának semmi hatása a HT-ra... :N Így lesz 1 fizikai magod, két logikai és fix 22-es szorzód. ;)

(#26320) HSM válasza Qru (#26318) üzenetére


HSM
félisten

Sry, dupla... Imádom ezt az 503-as hibát... :W

[ Szerkesztve ]

(#26321) Qru válasza HSM (#26319) üzenetére


Qru
MODERÁTOR

Engem is 503-asokkal bombáz. :(

De ha 1 mag aktív +HT az csak 2 mag (1 valós + 1 logikai).
Nem vacakolok ezzel, csak elméletileg érdekelt. Egyszerűbb ha megrántom 21-es szorzóval natív 4 magon és kész.

#nincsbennetarcsi

(#26322) HSM válasza Qru (#26321) üzenetére


HSM
félisten

Persze, de négy magnál is ez van, kapsz 1 fizikai magból 2 logikait... :DDD
Semmi értelme így használni, csak elméletben így lehetne 22-es fix szorzód.

(#26323) MPowerPH


MPowerPH
félisten

Nah, leadtam a procimat. Most izgulhatok mit kapok helyette... Ha ezek utan kifogok valami ratyi darabot, akkor elbucsuzunk egymastol, es johet az SB. Arra az idore max megbontom a CF-t, es az egyik rammodult nyugdijba kuldom.

Don't Tread On Me

(#26324) hekkerman válasza MPowerPH (#26302) üzenetére


hekkerman
tag

Jah, én kerestem i3-i5 topicot, de vaksi vagyok akkor. :D Mentem is akkor oda

(#26325) MPowerPH válasza OldJohnny66 (#26309) üzenetére


MPowerPH
félisten

Értem, ezt jó tudni, ennyire nem ismertem. A réz felhasználásáról tudtam, és akkor itt is lehetne egy tüske. Miért nem ezüstöt használnak, és azt vonják be arannyal? Biztos van egyébként némi pozitív hatása, de a reklámértéke az hatványozottan nagyobb.

Ez már tényleg nem ide tartozik, de belegondolni is brutális, hogy 800G ezüstből milyen léghűtést lehetne csinálni. Véleményem szerint simán felvennék a versenyt egy vízhűtéssel. Persze elég macerás lenne. :N

Don't Tread On Me

(#26326) OldJohnny66 válasza MPowerPH (#26325) üzenetére


OldJohnny66
tag

Ja, egy komolyabb királyláncból ki is jönne :K
Megy egy pü! Pill.

"Az Élet csak egy villanás két ,,semmi,, közt".

(#26327) MPowerPH válasza OldJohnny66 (#26326) üzenetére


MPowerPH
félisten

Válaszoltam, de téves feltevés. :N

Don't Tread On Me

(#26328) tom_tol válasza HSM (#26317) üzenetére


tom_tol
addikt

és Qru
köszönöm, majd az idő igazolja

(#26329) pincehely válasza MPowerPH (#26325) üzenetére


pincehely
addikt

Miért az ezüstnek jobb a vezetési képessége, mint a víznek?

http://kefetemap.deviantart.com/

(#26330) jones965 válasza pincehely (#26329) üzenetére


jones965
Modder

A víznek a hőtehetetlensége rosszabb az ezüstnél.

(#26331) MPowerPH válasza jones965 (#26330) üzenetére


MPowerPH
félisten

Ott a pont. :R Példa egy forró sütő, ami kinyitsz, és fölé hajolsz. Mi történik? :) 1s múlva ordítasz, hogy jaj ez forró. És el kell kapnod a nyakadról a láncot, mert szabályosan bele akar olvadni a bőrödbe. Párszor már megjártam... :DDD
Egyébként a többi léghűtőhöz hasonlítottam. Gondolj bele, az ezüst a réznél majd 35%-al jobban vezeti a hőt.

Don't Tread On Me

(#26332) radi8tor válasza MPowerPH (#26325) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Én megvenném. Inkább rakok ezüstöt a gépbe, mint vizet.

⭐ Stella

(#26333) MPowerPH válasza radi8tor (#26332) üzenetére


MPowerPH
félisten

Egyébként kb. egy komoly vízhűtés feléből kijönne. :DDD

[ Szerkesztve ]

Don't Tread On Me

(#26334) pincehely válasza radi8tor (#26332) üzenetére


pincehely
addikt

Ott a pont!
Én is ódzkodom a víztől.

http://kefetemap.deviantart.com/

(#26335) AzŐsgén


AzŐsgén
tag

Egy komoly vízhűtés ezüstből! :DDD
A kecóm is rámenne... :DD

És hogy ne legyek off:
A múltkori 1,9V-os kalandom valszeg a béta verziós bios-nak köszönhettem, sok utánolvasgatás eredményeként biosfrissítésre adtam a fejem, viszont nem tudom, hogyan kell dualbiost frissíteni.
Próbáltam, lefut rendben, újraindul, csak a régi verzióval. :Y

Tudja valaki, hogy lehet dualbios-t frissíteni? :F

[ Szerkesztve ]

Már nagyon várom a Mars-expedíciót. Honvágyam van...

(#26336) pincehely válasza AzŐsgén (#26335) üzenetére


pincehely
addikt

Az enyém is Dualbios-os alaplap. A második biost elvben nem tudod felülírni.
Így csak az elsőt tudod frissíteni. Így szerintem ott valami más gond lehet.

http://kefetemap.deviantart.com/

(#26337) AzŐsgén válasza pincehely (#26336) üzenetére


AzŐsgén
tag

De vajon mi? Kiírja, hogy "sucesfull" vagy mia fa... (nem tudok angolul)
semmi hibaüzenet, úgytűnik, minden rendben történik.
Csináljak egy cmoscleart? (vagymit :D )

Már nagyon várom a Mars-expedíciót. Honvágyam van...

(#26338) monosz válasza AzŐsgén (#26337) üzenetére


monosz
őstag

Load bios default,ujraindítod,és mehet bios frissítés.Elvileg így tuti jónak kell lenni és már az új bios verziót kell megjeleníteni,ujraindításkor.

A fontolgatással gyakran elmúlik az alkalom..

(#26339) MPowerPH válasza AzŐsgén (#26337) üzenetére


MPowerPH
félisten

Ugyan ez volt a gondja dime -nek is a héten, valamiért nála sem akart működni ez rendesen. Pedig dual bios -t is csak egyféleképpen tudsz frissíteni. cmos clear mindig ajánlott előtte, és az 1-es BIOS-romot tudod módosítani, másik a backup.

[ Szerkesztve ]

Don't Tread On Me

(#26340) pincehely válasza AzŐsgén (#26337) üzenetére


pincehely
addikt

Ahogy előttem is írták, ugye volt visszaállítás defaultra?
És ugye még véletlen sem túlhajtva frissítetted a biost?

http://kefetemap.deviantart.com/

(#26341) AzŐsgén válasza pincehely (#26340) üzenetére


AzŐsgén
tag

Nem volt default, túlhajtva próbálkoztam... :B
Bazz.. azért ne nyírjatok ki :))
Mindjárt kipróbálom úgy, ahogy írtátok :R

Már nagyon várom a Mars-expedíciót. Honvágyam van...

(#26342) MPowerPH válasza AzŐsgén (#26341) üzenetére


MPowerPH
félisten

Jajjj... :Y Már lassan megszokjuk. :DDD Előbb kellene kérdezni, utána csinálni. ;)

[ Szerkesztve ]

Don't Tread On Me

(#26343) AzŐsgén


AzŐsgén
tag

Sikeresen megtörtént a bios-frissítés.
Köszönet a válaszokért! :R :R :R

Most jöhet a tuning... :DD nem úsztok meg... :N ;]

Már nagyon várom a Mars-expedíciót. Honvágyam van...

(#26344) AzŐsgén


AzŐsgén
tag

Azé' most már a tököm kivan.
Ez kb a 120-dik próbálkozás, és egyszerűen nem jó.
Mi az anyámat, és hova állítsak, hogy stabil legyen ez a szar? :O szétbaszazideg :W

Már nagyon várom a Mars-expedíciót. Honvágyam van...

(#26345) mpierre válasza AzŐsgén (#26344) üzenetére


mpierre
veterán

Biosban a memória beállítások között keresd meg a B2B értéket, azt emeld meg, mondjuk elsőre a duplájára, ha ott jó, akkor veheted visszafelé.
Memtest86 futott cd-ről?

[ Szerkesztve ]

#### Scythe Kama Bay AMP 2000 Rev.B + Overnight Sensation hangdobozok + Kanto S6 #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html ####

(#26346) MPowerPH válasza AzŐsgén (#26344) üzenetére


MPowerPH
félisten

Egy cpu tweaker képet dobhatnál a memória beállításokról. :) Tisztábban látnánk.

[ Szerkesztve ]

Don't Tread On Me

(#26347) AzŐsgén válasza mpierre (#26345) üzenetére


AzŐsgén
tag

B2B? azt hol is találom meg?
win alól futott a memteszt, ssd-ről indítottam

Már nagyon várom a Mars-expedíciót. Honvágyam van...

(#26348) AzŐsgén válasza MPowerPH (#26346) üzenetére


AzŐsgén
tag

Tessék, remélem minden rajta van...

[ Szerkesztve ]

Már nagyon várom a Mars-expedíciót. Honvágyam van...

(#26349) dime27 válasza AzŐsgén (#26344) üzenetére


dime27
őstag

Nem tudom h segítség e nekem a Gskill ramjaim tetején amik legutóbb érkeztek volt egy ilyen kis cetli és ez volt ráírva mint ami a képen is látszik lehet ezzel az értékkel lesz a baj ki tudja?! :F

[link]

Google Pixel 6a+iPad 2021

(#26350) dime27 válasza AzŐsgén (#26344) üzenetére


dime27
őstag

Nekem szemet szurt a kurvalacsony QPI link is cpu-z képen....
Annak az Uncore min duplájának kéne lennie...

[ Szerkesztve ]

Google Pixel 6a+iPad 2021

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.