Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cybertrone
veterán
Így is örülök hogy 7-7-7-21-ben 1620-at megy a 3db hercules Ha csak ennyi a hiba akkor elvagyok így is, a vinyók teljesítménye nem szól bele ebbe a "tesztbe"? Mert az adattároló terrás samum agyig van
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
Qru
MODERÁTOR
-
MPowerPH
félisten
válasz Cybertrone #23997 üzenetére
Hát. Itt egy majdnem max. eredmény, turboval még megpróbálom tovább.
Egyébként még a memolvasásra kíváncsi vagyok, abban szerintem még mindig jobb a Tri ch. Mindjárt megnézem everestet 2GHz-n.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
-
subaruwrc
félisten
válasz Cybertrone #23999 üzenetére
64 bites oprendszered van?
be van rendesen állítva a classified biosa?
vannak benne hasznos fikcsőrök ... -
-
MPowerPH
félisten
válasz Cybertrone #24001 üzenetére
Nálad a BCLK hogy alakul, meddig stabil a cucc? Én meg erre lennék kíváncsi nagyon.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
-
subaruwrc
félisten
xp64-et nem tudok tesztelni mert az nincsen
win7 64 vs xp 32 lesz
de vicces mert a winrar max 6 magot kezel
ht off gyorsabb mint ht on XD fail
ja a ramok még csak kocognak, majd a no limitbe alájuk gyújtok
igen elég sok feszt kapott a 920-as mert akkor még nem ismertem elég jól, tuti kevesebb is elég neki.ez ht on - 5100kb/sec ...
-
Cybertrone
veterán
válasz subaruwrc #24007 üzenetére
Halgatlak, amit kötelező volt azt belőttem! De minden tanácsot meghalgatok előrelépés ügyben!
BMW: 202*20-on most atomstabil a gép, Ennél feljebb még nem néztem ehhez szoktam tesztekben benyomni a turbót, ami naggyábol 4250, ezt tudja a proci 1.32v-al vagyis ennyin használtam, lehet hogy finomhangolással még lejjeb lehetne vinni a proci feszét, de jó most nekem a 202*20 is! Meg egyetlen gyenge pointja van a lapnak, már ami számomra gyenge pont kicsit melegedik az északi híd, oszt nincs kedvem feszelgetni game alatt komolyabb huzás alatt 65fok fölé is mászkál a kis mocsok![ Szerkesztve ]
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
JanR
addikt
Én is tolnék már valami értelmes eredményt, mert mikor ffodi felbosszantott a winrar eredménnyel, nekem 3156kb/s jött ki, az meg kicsit kevés az övéhez képest, pedig 3.8Ghz-re van piszkálva a CPU-m. Aztán később jöttem rá, hogy 2.2Ghz-en ment (12x181) a proci és azért lett ilyen kevés. Majd ha restartolom a gépet kikapcsolom a szorzó visszavételt és megnézem mennyi pont lesz 3.8Ghz-en
-
Laraxior
titán
válasz Cybertrone #24014 üzenetére
már csak az a kérdés mitől olyan retek forró az a nagy borda?
1. hideg van a szobában.
2. jó a házad hűtése
3. nincsen az északi hídban semmi amihez szükséged lenne. alapfeszen lenne 50-60-70 fokos? CF-el akkor elég durva lesz/lenne."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
MPowerPH
félisten
válasz Laraxior #24016 üzenetére
Én sem értem ezt a melegedést. Nálam CF-el se ngyon ment 55C fölé, most meg még alacsonyabb, pedig nálam még a borda is kisebb.
Cybertrone: Akkor még nem is próbáltad 220 fölött a BCLk-t? Folyamatosan lenne lehetőségem lapot cserélni, és vacilálok. Van egy E760 és egy RE3, igaz az kicsit drágább.
EVGA felé hajlok, csak nem látom mit tud az a lap.
Egyébként jó a procid, akkor szépen megyeget.ffodi: SSD nem szól ebbe bele?
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
ffodi
veterán
-
Laraxior
titán
válasz MPowerPH #24017 üzenetére
az én asusomhoz képest kb 2szer annyi beállítási lehetőség van abban a lapban. csak nézünk mint a moziban,aham ennek adjunk,ennek ne
szép lap,de az az északi hidas téma. holott kb 3szor akkora borda van rajta mint a P6T-n.all: Bloodrage or P6T? megérné elcserélni ezt a lapot?
ill szétesne a raid0-tömb lapcsere után? Úgy gondolom nem"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Cybertrone
veterán
válasz MPowerPH #24017 üzenetére
Hát nah kicsit halott a lap topikja, de visszaolvasgatván mindenki erre az egy dologra panaszkodott... 220-as bclk ugyan minek, én már szerény képességeimmel ennek is örülök , és bátran mondom ezt a kis tényt leszámítva amit egy kis venti megold, csak ajánlani tudom a lapot!
Nem ismerem RE3-at de ujjabb technika sokan ugy is azt mondanák vedd meg azt, én nem mondom, nekem kinézetre sem jön be annyira, az EVGA csak EVGA marad
Most kicsit megemeltem az uncort jelenleg 3847mhz-en pöfög 20*202-őn!
A biosbeállításaimról nagy vonalakban, kérlek kérdezzétek Laraxior fórumtársat ha kétségbe vonjátok, az albérlőm, látta már mi van a biosomban...
Tehát a procinak adtam 1.250v-ot, és a többi beállítást hogy ne legyen autón az utánna lévő alapra, és most így megyeget a cucc, napi 8órát mikor melozok és 13órákat mikor itthol vagyok fagyásom még nem volt! (Qpi-nek 1.1v van adva! )"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
subaruwrc
félisten
what a lol
a 32bites xp-n a 32 bites winrar kihasználja a 12 szálat
so letsgo ..
majdnem 7400 kb/secBMW001
mindkét lap nagyon erős, a rampage 3 inkább gulftownhoz van optimalizálva, az evga meg bloomfieldhez, de egyikben sem csalódnál az tuti.
[ Szerkesztve ]
-
Cybertrone
veterán
válasz subaruwrc #24023 üzenetére
Tehát mint jobban hozzáértő ember te mit állítanál egy classifiedben mert van sokminden de igazábol a proci, és a ramfeszen kívül én még semmit nem állítottam érdemlegesen!
Illetve de most az unicort feldurtam 3850mhz-re"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
subaruwrc
félisten
válasz Cybertrone #24024 üzenetére
hátő fejből nem vágom a biosát de arra emlékszem hogy rengeteg kütyü van benne.
mindennapra jó ahogy van csak a winrar benchből indultunk ki, oda pedig akad segítség szerintem. de mondom fejből nem tudom, majd utána nézek. -
Cybertrone
veterán
válasz subaruwrc #24025 üzenetére
Eddig az unicore 3240mhz-körül volt mert ugye 1620-on mennek a ramok, namost felpakoltam 3850mhz-re ezt igy lehet? , vagy állítsam vissza?
Bakker hihetetlen bementem a biosba böktem kettőt resart oszt itt irogatok megint, meg sem érezte..."Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
MPowerPH
félisten
-
Cybertrone
veterán
-
subaruwrc
félisten
válasz Cybertrone #24026 üzenetére
sok értelme nincs mindennapra.
-
ffodi
veterán
válasz Cybertrone #24028 üzenetére
Akkor a helyedben néznék most egy winrart, ha a memória műveletek begyorsultak.
subaruwrc:
Neked a 920-as illetve most a 980-as menyit ment/megy validra léggel?
[ Szerkesztve ]
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
Cybertrone
veterán
4300 körüli érték , még mindíg nyitott a kérdés hogy a picsába megy nektek annyira a cucc winrarban... Bár szerintem a memória miatt 1600vs 2000+mhz nem ugyan az
-
Cybertrone
veterán
Ha már turcsiztam a biosban kicsit lejebb vettem a procifeszből, most 1.237-et kap biosbol, egyenlőre teszt alatt de win szépen bootolt remélem nem lesznek problémák!
-
ffodi
veterán
válasz subaruwrc #24033 üzenetére
Az fasza. Magletiltás nélkül?
Mert most tesztelem validra a 860-ast a noctuával, eddig 4825MHz-nél járok 2 maggal(magas uncoret nem nagyon szereti sajna). Az s1156-os topicban ott a link, ide nem merem berakni.
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
-
katt777
félisten
Pedig de!
Viszont néztem egy érdekeset. 3.8GHz-en tesztelgettem, mert az még relatíve alacsony fesszel megy, viszont, mint anno írtam, a sziklaszilárd beállításokkal nem indul hidegen:
3.8GHz@1.216V uncore: 3628MHz QPI: 7966GTMa rájöttem, hogy QPI-t és uncore-t lejjebb véve rendesen indul, és teljesítménye sem szignifikánsan kisebb:
3.8GHz@1.216V uncore: 3260MHz, QPI:6520GTAmi viszont semmiképp nem fér abba a tök fejembe, hogy ha beállítom az első beállítást, és leveszem a BCLK-t mondjuk 161MHz-re, majd winben semmi mást nem állítok, csak az órajelet vissza 181-re (így indulna a gép hidegen, de megmaradna a magasabb uncore és QPI), akkor a sebesség 49GFlops-ról leesik 44GFlops-ra! Mi a túrót javítgat ez a teljesen stabil beállításokon? (Egyébként így is stabil, csak ugye bő 10%-kal lassabb. )
Amúgy berágtam az ASRockra egy kicsit. Ma pont nézegettem a negatív tuningokat, erre látom a biosban, hogy eltűnt a magok kikapcsolásának lehetősége. Most keresgélhetem, melyik régebbi bios-ban volt még benne. Hogy mi a f.szért vették ki...
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
subaruwrc
félisten
na má megint a gigaflopsok
-
JanR
addikt
Nekem meg alaplapot kell cseréljek, hogy 3.8Ghz felé piszkáljam a procit
Valahogy a 181BCLK-nál feljebb nem akar stabil lenni (3-4BCLK-t még bír). Pedig adok neki feszt.Így 1-2 dolog már biztos: alaplapot egyenlőre nem cserélek, a 21x181 elég még bőven mindenhova, emiatt vízre sincs szükségem és ami pénz megmarad a hűtés upgrade-ből az megy SSD-re
-
HSM
félisten
válasz katt777 #24040 üzenetére
Akkor most az Asrock is felkerült a feketelistádra? Szándékosan avultatják már ők is a lapjaikat, szépen tűnnek el az állítgatási lehetőségek a BIOS-ból...
Amúgy ha winben állítod fel a BCLK-t, akkor más időzítéseken fog menni, ergó a szűkebb (vagy nem optimális) időzítés miatt is lassulhat.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest