- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fi:zi'k
nagyúr
Én még mindig inkább a ragdollt érzem a legjobb tippnek.
Esetleg raggamuffin. -
fi:zi'k
nagyúr
Hát egyelőre felemásan. Borzasztóan kezes, lusta és nem érdekli semmi. Vmennyire ki lett kefélve a bundája, de a hasán annyira be van rasztásodva, hogy lehet elvisszük nyiratkozni. Enni egyébként eszik, de mintha a hátsó fogai el lennének kopva. Majd még meg kell nézni rendesen. Féregtelenítőt és bolhanyakörvet azért kapott.
A fején lévő sem elég csúnya, egyelőre kapott rá borogatást, holnap pedig elvisszük egy dokihoz is. Sajnos a mai napot már lekéstük. Illetve 2-án golyótlanítva is lesz.
A másik jószág elég nagy stresszben van, nem érti mit keres itt ez a behemót (több mint 5,5 kg). Persze Dezsőt nem érdekli abszolút.A megőrzést pedig köszönjük még egyszer.
-
Kidus
őstag
Jah, szegeny gyereket mar buzeralta egy ideje, sirt hogy eleg, aztan jott a pofon.
De onnantol hogy a macska raugrott, en a szulok helyeben inkabb a macskat reptettem volna, esetleg egy cipot fele... nem meg szegeny macska, olyan nincs, hogy a gyerekemet arcon tamadja barmilyen hazi allat.
Meg jatekbol sem. -
SUPREME7
őstag
-
emiki6
veterán
Akkor miért tünnek el macskák?
Átszoknak máshoz? Vagy elhaláloznak?Más: megfigyeltem, a macskák valahogy beszélgetnek. Ha a szomszéd egyik macskája bejön hozzánk és kap valami finomat, akkor legközelebb a másik macskája is jön kunyerálni, pedig nem kéne tudnia mit kapott az egyik. Szóval valahogy eldicsekedett neki. Vagy rosszul gondolom?
-
mishubi
tag
Igazából attól függ milyen kedve van. de szerencsére napi szinten előjön belőle az "állatság". Akkor aztán akármit lehet vele csinálni, ő csak játszik.
Visszább linkeltem róla egy videót amin gyilkolja a kis beagle kutyusokat. Ott már nagy cicaként.
De ő az a kategória aki mellé odadobsz egy csörgő valamit alvás közben, nem megijed hanem felemeli a fejét és ráteszi arra amit odadobtál és alszik tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 34 VA 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest