Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Digitális Állampolgárság Program
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
FerNandor
őstag
válasz radi8tor #8998 üzenetére
köszi. hát jó lenne, ha mielöbb lenyugodna, legalább 70%-ban, de most elöszedtem egy teniszlabdánál nagyobb szivacs-focilabdát és ez nagyon tetszik neki
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
FerNandor
őstag
hali,
van egy kb 9 hetes kiscica. eszméletlen aktív. ha nem alszik, akkor ugrál, rohangál, harapdál. ha egyszer rámegy a kezemre, onnantól nem nyugszik le, ha nem alszik, szinte nem lehet megsimogatni, mert egyböl játszani, harapdálni akar
mit lehet ilyenkor csinálni? egyszerüen ha ébren van, kb nem áll meg egy pillanatra"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
Vasinger!
nagyúr
Ebben az enyhébb időben a ti macskátok is fáradtabb a megszokottnál? Nálam így nézett ki tegnap a macsek jó pár óráig KATT
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
⭐ Stella
-
őstag
válasz wertigo1984 #8985 üzenetére
Lehet, hogy a nagy meleg miatt rosszabbul aludt mostanában a cica, és egy mély szippantás a gazdi munkáscipőjéből azonnal álomba szenderítette.
-
ZetorGumi
addikt
válasz wertigo1984 #8985 üzenetére
Lehetséges. Mondjuk szinte mindenféle pózban el tudnak aludni, szóval akár az is lehet.
New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
wertigo1984
őstag
válasz ZetorGumi #8978 üzenetére
Azt figyelgettem, hogy a cicak nagyon sokfele modon es targyon el tudnak szunditani. Ez nekik olyasmi lehet mint nekunk a parna? Kenyelmesebb a gerincuknek?
A felettunk levo szomszednak orosz kek kevereke van, ugy erzem meg kell ismerjem Onagysagat.
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
ZetorGumi
addikt
válasz radi8tor #8983 üzenetére
Az lehet.
Az anyjának is ilyen sűrű, rövid szőre van, mint neki.
A tesója viszont nem hasonlít szőrileg az anyjára, mivel annak kicsit ritkább, de hosszabb szőre van. Néha az a macskusz úgy tud kinézni, mint aki egy éve nem mosdott, annyira szanaszét áll a szőre.New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
Éjjeli cápatámadás videó. (nyugi nem olyan cápa)
Aki nem ismeri az előzményeket, annak: [link]
⭐ Stella
-
Orlin
addikt
Pár fokkal esik a hőmérséklet és már nálunk egy a meleg hely keresése
Kicsit fáznak már a macsekokLENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
Vasinger!
nagyúr
Jövőhéten mennénk Catcafe-ba tesómmal, valami tanácsot tudnátok adni? Mikor érdemes menni, apróbb tippek trükkök, melyik kávéjukat ajánljátok stb.
-
wertigo1984
őstag
Moderalas Radi8tor1 szemelyeben.
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
ZetorGumi
addikt
Cicasaurus.
New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
-
djdaniel
senior tag
éjszakára nem lehet beengedni a szobába, mert össze vissza futkos és nem lehet tőle aludni.
Elég furcsa szokásai vannak a mosogatóból elviszi a szivacsot, pedig van egy csomó játéka, de mindent elvisz ami meg tettszik neki minap a barátnőm melltartóját vitte elradi8tor1 köszönnöm!
[ Szerkesztve ]
-
wertigo1984
őstag
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Vasinger! #8956 üzenetére
Lent a WC mellett van egy elzárt pihenő helyük. Oda nem tudsz bemenni, valamint a vendégtérben levő alvó cicákat tilos felébreszteni. Páran azért ébren voltak. Lent játszott a WC környékén két bengáli-szerű valami pingpong labdával, fent 2 cica volt ébren.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
mishubi
tag
válasz radi8tor #8946 üzenetére
Én is elvittem ide a barátnőmet nem rég, de sikerült pont akkor mennünk amikor lustálkodós idő volt..
A kis bandzsi toyger macsek jött egyből haverkodni. A többi az vagy a zárt részen volt vagy bent a lustálkodóba.||▐ 웃 + 유= 18+ ▐ || / NUBIA z11 black & gold edition / Lenovo yogabook
-
westcoastog
veterán
válasz ladybug #8952 üzenetére
Fogdostam emelgettem neki de semmit nem szólt rá, akkor várunk még vele egy kicsit.
De amúgy így is elemében van, fáskamrában egy kisebb farakás tetején szokott aludni, na ilyen lábbal is mindig felmászik oda, ma reggel meg egy nagy dobozban ébredt ahová csak beugrani tud. -
ladybug
őstag
válasz westcoastog #8951 üzenetére
Ha nem vinnyog, fúj meg nyafog, amikor megnyomod, akkor hagyd még. Ha tapogatásra nem nagyon ellenkezik, akkor szerintem magától is meggyógyul.
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
ladybug
őstag
válasz westcoastog #8948 üzenetére
Ha még pár napig csinálja, akkor vidd el, hisz nem olyan nagy a macska, hogy ne lehetne felölelni és elvinni hozzá.
A macskák egyébként kényesek. Szeretik mutatni és láttatni, hogy mi és hol fáj. Ez természetes. Ha viszont már jó ideje fájlalja, akkor érdemes megnézetni.
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
Mukorka
addikt
válasz westcoastog #8948 üzenetére
Eddigi tapasztalataim szerint amíg fájdalmat okoz ránehezedni addig nem nagyon használják azt a lábat csak ha muszáj. Ha megfogod és meghajlítod neki akkor úgyis kiderül mekkora gond van mert ha nagyon fáj azt jelezni fogja... Érdemes elvinni orvoshoz ha már nem jön ki érte.
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
westcoastog
veterán
Sziasztok, pár napja szerencsétlen kismacskám betévedt a szomszédba, ahol egy bullterrier kicsit eljátszott vele, jobb első lábára sántít, még hétfőn fájt neki meg kínlódott, de most vígan elszaladgál csak azt a lábát nem használja, gondolom nem marad így neki örökké ugye? Meg nem tudom hogy törés e vagy csak meglett nyomorgatva és még mindig fáj neki... Állatorvost hívtam, de baszott kijönni, utána meg 3-4-szer hívtam utóbbi napokban, nem vette fel..
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
Pár napja voltunk a Cat Cafe-ban. Egy rövid videó.
⭐ Stella
-
Kerto
tag
RIP! Az vigasztaljon,hogy gondos szerető gazdája volt a cicádnak aki foglalkozott és törődött vele és mindent megadott neki.
Ez nagyon nehéz eset (tapasztalatból írom) és az emlék örök életedre elkísér.
Amikor ránézel egy cicára mindig ő fog eszedbe jutni de idővel csak a szép emlékek és nem az,hogy elment. Kitartás! Üdv -
aktív tag
válasz wertigo1984 #8938 üzenetére
Most még el kell telni egy kis időnek, hiszen az új cicában a régit keresném és ez nem helyes. Igaza van radiátor kollégának. Meg tudjátok azt is hogy nem a gazda választ macskát hanem a cica választ gazdát.
Üdv nektek!
2024-ben 8c 16t proci 300 ezerért?? AMD: Fogd meg a söröm!!
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz wertigo1984 #8938 üzenetére
Ilyenkor nehéz egy új cicust elvállalni, de egy cicabarát mindig is cicabarát marad.
⭐ Stella
-
aktív tag
válasz radi8tor #8935 üzenetére
Köszönöm! Neked is Wertigo!
Olyan kis fiatal volt még.. 11 hónapos
Tegnap minden olyan gyorsan történt, szinte fel sem fogtam. Elmentünk a tetemért, mire hazaértem, már a nagybátyám megásta a gödröcskét is, muszáj volt a meleg miatt.. De ma is gépeket szereltem, és ilyenkor már nyakig volt a gépházakban, zacskókban, és játszott a kábelekkel. Ma megtaláltam a kedvenc csavarhúzóját, drótját, és a macskamentával töltött egerét is
Komolyan mondom, már nem akartam macskát felnőtt fejjel, de a barátnőm rábeszélt, és én áment mondtam rá. Nagyon megszerettem (mindig is macskaimádó voltam, gyermekként is) de olyan hamar elhagyott.. Régen fájt a szívem ennyire egy állatért.. Meg most jönnek a "mi lett volna ha" gondolatok is..
Jó éjszakát fórumtársak!
Üdv
Z.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
Sziasztok!
Nagyon bánatos vagyok, sajnos itt hagyott az én kedves cicám !
Múlt héten, ahogy beköszöntött az a nagy meleg, azt vettem észre, hogy a cicus furcsán veszi a levegőt, magyarul zihál. Nem volt étvágytalan, nem is húzódott el, ezért betudtam ennek az iszonyat melegnek.. Tegnap előtt este még adtam neki a mortadellámból, és behoztam a szobába aludni, úgy voltam vele inkább pihenjen, mint mászkáljon éjnek idején. Másnap reggel (tegnap) nem jött ébreszteni a telefoncsörgésre (ilyenkor mindig jött arcot nyalni, és orrot rágni, egészen addig, míg ki nem verte az álmot a szememből) csak szépen kisétált a konyhába, és jelezte, hogy szeretne kimenni a szabadba, elintézni a dolgát. A mellkasán láttam hogy megint nagyon gyorsan veszi a levegőt. Munkából hazaérve előkeveredett a cicus, és elkezdett nyávogni,, de úgy, hogy én még nem is hallottam ilyet. Nagyon mély, és fájdalmas nyávogás volt ez. Azonnal elvittük a legközelebbi állatkórházba.
Kapott egy infúziót, antibiotikumot, mély altatásba helyezték, röntgenezték és gégekanült, illetve tiszta oxigént kapott. Ez tegnap délután öt órakor történt. A tüdeje tele volt vízzel - ezt mutatta a röntgenkép.. Az orvos annyit mondott, hogy este hét órakor érdeklődjek az állapotáról, és akkor már tud valamit mondani, mert már látni fogja, hogy a víz elindult (felszívódott?) a tüdejéről.
Fél hétkor telefonált, hogy nem bírta a szervezete az altatást, és "elment"
Képek róla: alszunk
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Vasinger!
nagyúr
-
Mahrenburg
őstag
válasz hossszú #8924 üzenetére
Tavalyelőtt mi is befogadtunk 3 kismacskát, bár Ők már pár hetesek voltak, az egyik "régi" macskánk szintén fújt rájuk először (nyár lévén nem volt egész nap bent, csak étkezni járt haza), de kb. egy héten belül már "összecsiszolódtak", s egymás mellett ettek békésen.
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
Kerto
tag
Olyankor mivan ha a bak macskánkat a kistermetű nöstény kutyánk rendszeressen meg akarja hágni?
Ez valami hormonazavar lehet? Nem jól viseli szegény cica -
hossszú
őstag
Én semmi mást nem szeretnék csak azt, hogy elfogadja a fajtatársát. Az is lehet, hogy nem igényli másik macska társaságát mivel kölyök kora óta kutyákkal van együtt azokat tekinti fajtatársnak. Lehet ilyen?
„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin
-
atish15
aktív tag
-
hossszú
őstag
válasz Mr.Csizmás #8916 üzenetére
Hétvégén majd csinálok képeket.
Megnyugtató, hogy rendesen esznek, mászkálnak.
A kutyájaink megbarátkoztak velük viszont a cicánk nem, nagyon barátságtalan velük, fúj rájuk és játsza a sértődöttet.
Egész nap a konyha ablakban ült és bámult kifelé, nem is gondoltam volna, hogy a macskák ilyen sértődősek.
Hogyan lehetne változtatni a cicánk hozzáállásán?
Kutyában már otthon vagyok de a macskákat még csak most tanulom.„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin
-
radi8tor
MODERÁTOR
⭐ Stella
-
hossszú
őstag
Ma találtunk az út mellett 3 pici cicát papírdobozban, néhány naposak lehetnek. Vettem nekik tápszert, szépen esznek, remélem megmaradnak. Kettőnek már találtam is gazdát egyet meghagyunk magunknak. Remélem a mostani cicánk megbarátkozik vele, most egy kicsit barátságtalan velük, nem is merem együtt hagyni őket.
„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin
-
wertigo1984
őstag
Nekem meg nincs cicam, de az O emlek videoja annyira meghatott, hogy a gomboc a torkomban van...
-
Vasinger!
nagyúr
válasz SpaceKombajn #8903 üzenetére
Második képen Dafuq fejet vág
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
SpaceKombajn
aktív tag
-
Mukorka
addikt
válasz wertigo1984 #8901 üzenetére
Nálunk lakásban ilyenkor csak a konyha vagy a wc ahol kibírják 2d-s hanyattfekvésben mert csak ott van kő padló Gyakran a nyelvük is kilóg
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- AliExpress tapasztalatok
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
- Skil Red 9320 sarokfűrész
- Eladó vagy Csere Ebike Fully-ra a képen látható 2023-as Cube Stereo one77 pro kerékpár
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max DE (Gar: 2027.08.13-ig)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest