- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
wertigo1984
őstag
En is teszek fel, hogy birta a hetvegi nagy meleget Maffia, es hogy hogyan reagalt, amikor alvas kozben fotoztam.
Viszont az utobbi ket hetben erdekes dolgot csinalt. A nagyobb viragcserepekbol kikaparja a foldet es oda vegzi a dolgat, pedig az alom altalaban tiszta. Gondoltam arra is, hogy lehet az alom apro kovei kellemetlen a mancsa szamara...
Tegnap ujra foldeltem a nagy cserepeket es nagyobb koveket raktam mindegyikbe, nehogy ujra oda vegezze a dolgat. Almot kellene valtanom? Most rendeltem ebbol 10 kilot, hatha ezt jobban fogja szeretni.
Amugy nagyon eleven, a bejarati ajtonal levo szunyoghalot mar kelloen ''kitagitotta'', szokasa hogy a konyok magassagban levo konyhaablak parkanyarol ossza a pofonokat az eppen arra halado emberi lenyeknek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen routert?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óra topik
- További aktív témák...
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged