Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orlin
addikt
Isminek van most egy kb 10 hónapos kandúr cicája.Az anyuja most ellett megint.Ha megtartanak egy kandúr macsekot akkor nem lesz majd balhé köztük?
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
3shae
senior tag
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Benne van a pakliban.. Szerintem még akkor is, ha a cica rendszeresen kijár. Ugyanis, ha az anyukám cicáját nézem (három éves nőstény) sokkal többet van bent, és kevesebbet jár ki, hiszen nem hajtják a hormonok, az ösztön. Szerintem ő már kezd jó húsba lenni, de nem is baj, mert régen ilyenkor már csont és bőr volt.. Az én cicám egy kandúr, és kb fél éves, őt is most heréltettük ki. Na ő most olyan kis soványka, de szerintem azért, mert sokat nyúlt az utóbbi másfél hónapban. Egyébként én szeretem a jó húsban lévő cicákat, szerintem egy macska akkor szép, ha van rajta mit fogni

Ezt nem fogjátok elhinni!
Hogy jártunk a mi cicánkkal..
Tavaly novemberben került hozzám, mint lány cicus, el is neveztem szisszinek
felhívtuk az állatorvost, hogy két lány cica ivartalanítása lesz, időpontot 1,5 hónapra kaptunk (fillérekért pakolták ki a két cicust, alapítványon keresztül, ezért kellett várni) majd a nevezetes napon kérdezi az orvos az állatok adatait. Ülünk a váróban, majd a doki kiabál hogy ITT NINCS SEMMI!! de hiszen ez KANDÚR! 
Na majdnem leestünk barátnőmmel a székről.. A neve szisszi maradt

-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Igen, nagyobb lesz, mivel a szervezetének nem kell ellátnia az ivarszerveket és emiatt más fejlődik rajta.
Szerintem fajta függő is ez.Mennyi idős korában ivartalanították a tank cicust?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Attól függ mivel eteted. A mi lány cicánk 3 hónapos kora óta ivartalanítva van (szobacica), de nincs elhízva.
A jó minőségű macskatápban megfelelő arányban vannak az összetevők.
-
Orlin
addikt
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Hehe ismim is pont mondta,hogy este a kandúr macsekuk elkezdte nyalogatni a párnát és egyéb érdekes dolgokat is csinált.Az is talán 11 hónapos,de a doki azt mondta meg kell várni,hogy kezdje jelölni a helyét és utána lehet ivartalanítani.
-
3shae
senior tag
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Legfeljebb az hogy nem tudod elkapni, vagy a dokinál (amíg az injekciót adják) lefogni őket

Amúgy semmi

-
radi8tor
MODERÁTOR
-
DanielXXXV
nagyúr
Van két kanúdrunk, tiszta bolondok lettek. Ilyenkor, amikor meg vannak hülyülve, akkor van vmi akadálya az ivartalanításnak? Egyik 11 hónapos, másik kb 3-4 éves.
-
Orlin
addikt
-
Orlin
addikt
Fantomként él nálunk Európa legnagyobb macskája
Kerülik az embert az Északi-középhegységben élő hiúzok, de a nyomaik lebuktatják őket. A kifinomult ízlésű macskaféle kedvence az őzcomb, de néha a vaddisznók fogyasztják el a félbehagyott vacsoráját. A szakértők szerint mindent meg kell tenni a hiúzért, mert kulcsfontosságú faj.

-
Bendőke
tag
válasz
Lucas Kane
üzenetére
Naponta nem adnék neki, magunknak sem veszünk olyan gyakran. De mikor van itthon, akkor adnék belőle neki.
Sztenderd házicica, szürke alapon fekete pöttyös, az álla fehér, a hasa meg barna

-
Bendőke
tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Elvileg így van, de van egy csomó macska, aki szereti pl. a csokit, holott az gyakorlatilag mérgező a számukra, mert nem tudja a szervezetük feldolgozni. Ezért vagyok bizonytalan ebben az olívabogyós esetben is. Ha tudnám, hogy nekik is olyan egészséges, mint nekünk, akkor adnék neki minden nap. Ha más nincs, konzultálok az állatorvossal, csak gondoltam, hátha valaki tudja, és ezt a kört megspórolhatom.
(#8468) Lucas Kane
Igen, ő is meghempergett benne
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Bendőke
üzenetére
Anno ezt kérdeztem én is az állatorvostól (mással kapcsolatban). Azt mondta, a macska tudja miért csinálja ezt. Ha rossz neki úgysem fogja enni.
Hozzá tartozik az igazsághoz, hogy a mienk szereti a paradicsomot nyalogatni, de megy tőle a hasa (így nem adunk neki már).
Más a helyzet a mérgező növényekkel, azt el kell tenni előle. -
Bendőke
tag
Sziasztok!
Kis tanácsot szeretnék kérni. A hétvégén a cicánk ellopta az olívabogyós üveg tetejét, és azt nyalogatta. Ezáltal kiderült, hogy az olívabogyót és a levét jobban szereti, mint a saját kajáit. Azt nem tudom viszont, hogy ehetnek-e a macskák olívabogyót. Adnék neki szívesen, ha tudnám, hogy nem lesz tőle baja. Szerintetek? Valakinek van ilyen tapasztalata?
-
blasko92
őstag
Tegnap be akartunk menni barátnőmmel a Révay utcai CatCafe-ba, de ki volt írva az ajtóra, hogy megtelt

Asztalt meg 2 főre állítólag nem lehet foglalni.Mit javasoltok, mikor nézzünk be? Mikor van hely?

-
Orlin
addikt

-
ZetorGumi
addikt
[link]
Szép cicus, csak nem kéne rá az a sok hülye ruha, kenyér (
), ésatöbbi.
Amugy milyen cicus ő? -
proci985
MODERÁTOR
válasz
radi8tor
üzenetére
It will be horrible.
Viccen kívül, Friskas reklámarc lesz. Előadhatja azt a pofát, amit a norvég erdei macskánk prezentált, amikor eléraktam a Friskast. Avagy a kérdőn néz/háttehülyevagyhogyéneztmegeszem. (a dologhoz hozzá tartozik, hogy ezt előadta a purinával is, illetve a 90% hústartalmú prémium++ macskakajával is. bilanxot szereti, illetve az enyhén füstölt sonkát imádja, de azt meg csak kézből hajlandó megenni... lehet kissé el van kényeztetve?
) -
radi8tor
MODERÁTOR
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Lány cicámnak akarok fogamzásgátlót venni.Néztem van is olyan oldal ahonnan lehet rendelni.
Oda van írva ,hogy vény köteles.Hülye kérdés lehet,de ők honnan tudják,hogy van hozzá vagy nincs?
Sajna az állatorvosunk is tud csak a duplájáért adja
-
Orlin
addikt
off
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
venge
aktív tag
Valaki írjon már a képeimre, mert az asszony itt zsörtölődik mellettem, hogy senk nem tesz egy megjegyzést sem a fotóimra.

-
Vasinger!
nagyúr
-
Orlin
addikt
-
Orlin
addikt
Az új barátod!

-
ZetorGumi
addikt

-
válasz
Yushchenko
üzenetére
Nekünk is külön kaland a karomnyírás, de már kezdi megtanulni:
1, az ő érdeke, utána jobban érzi magát
2, mindig ott van a nasi a "kínzója" mellett, amit a tortúra után megkap...
-
Vasinger!
nagyúr
Az mitől lehet, hogy büdös a macskámnak az orrán kijövő levegő? Tehát olyan mintha beteg lenne, náthás, de mégsem. Megtapogattam a manduláját a nyakánál, szerintem kicsit nagyobb mint az általában. Lehet, hogy valami torokbaja van?

Néha szokott sípolni is az orrával amíg ki nem fújja.
Egyébként tüsszenteni nem szokott sokat.
-
KTTech
veterán
válasz
Yushchenko
üzenetére
Nálunk is ez a helyzet, lassan kénytelen leszek cserélni a padlószőnyeget a két macska miatt. De nem akarják hagyni, hogy levágjam a körmüket. Lassan az lesz, hogy fogom, becsomagolom őket valami pokrócba, lefogja őket a párom, és csak az aktuális láb lesz elővéve, amin a körömvágás meg fog történni...
-
Orlin
addikt
Hát nálunk nem igazán kívánkoznak ki a macsekok ma

Mindenki szunyál ezerrel még
-
bubi92
őstag
válasz
Yushchenko
üzenetére
hát akkor fogalmam sincs, miért nem szeretheti. várd meg amíg rádtelepszik, aztán szép nyugisan.
-
bubi92
őstag
válasz
Yushchenko
üzenetére
nem vágtál túl mélyre? miénk simán hagyja...
-
public73
senior tag
válasz
Yushchenko
üzenetére
itt nálunk a cicakozmetikus ingyen vágja a cica körmeit....cirka 20 másodperc alatt csinálja meg mind a 4 mancsán!

ez nekünk fél nap lenne, ezért mi sem próbálkozunk, rábízzuk profira! -
Yushchenko
őstag
Képzeljétek, vettem körömvágót, hogy a további károkat elkerüljem a lakásba...
Ez eddig mind szép és jó, de csak 2 db körmét tudtam levágni nagy nehezen. Azóta meg van rám sértődve (ennek már egy hete), de aznap pl. rám sem nézett, elfordította a fejét ha cicceltem.
Nem tudom, hogyan tudnám levágni a többi körmét. Valami ötlet esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- World of Warships
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Konteó topic
- Mit nézel? – kérdezi a YouTube, és mond jobbat
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Amazon Prime Video
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- HP ProDesk 600 G4 USDT,Pentium Gold G5400T,8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP 15s-eq2020nh 4P821EA Notebook
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)