Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
válasz BloodRay #4596 üzenetére
Nálam az összkép számít, amely alapján laikusként egy idehaza készített fejesgörbéhez hasonlítanám, legalábbis olyan érzést generálna. Szépen és rendesen elkészített kés, valahogyan minden a helyén van és jó lehet kézben tartani.
Milyen bicska van úton?
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
peestike
őstag
válasz MittuDomain_ #4591 üzenetére
Ezzel szerintem is többen vagyunk így. Lehet, hogy egy csoprtos rendelésre jobb árak lennének.
Bár én kicsit tartok attól, kb 20000 huf feletti kés elvesztése után nekem lenne vinnyogás.
Ezért sincs még eddig viszonylag drága késem/bicskám. (nyilván nem mindenkinek jelenti a "drága" ugyanazt).42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
petipetya
nagyúr
-
F34R
nagyúr
válasz MittuDomain_ #4591 üzenetére
Sokunket mozgatja
-
peestike
őstag
köszönöm az észrevételekt!
én is azon gondolkodtam, hogy a finom por azért csak bejut, a víz meg a nedvesség a gyenge minőségű csapágy ellensége. foglalkozni kell a csapággyal azért. egyébként amik vannak bicskáim egyik se nyílik túl nehezen, de a legtöbb "klasszikusan" nyíló bicskára kb ugyanez igaz lehet.42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
duo
addikt
válasz peestike #4586 üzenetére
a finom nyitás a nagy előnye a csapagyasnak. hatranya l e h e t hogy ha elpiszkolodik cserben hagyhat. tobb karbantartast igényel. a gyengebb csapagyak rozsdasodhatnak. ha valaki sokat dolgozik kint, piszkos kornyezetben, annak inkabb a bronz alatetesek a javallottak, az igenytelenebb. a kerámia csapagyak jobban birjak a gyurodest. HINT: nemely böker plus modellnel nem csapagykosarban vannak a golyok, hanem csak ugy a pengebe vajt nútban. na azt szetszedni es osszreakni...
Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
peestike
őstag
Golyóscsapágyas bicska mennyivel jobb, mint a "sima" alátétesek? Jövő héten alin akció, igaz nem túl hatalmas, de ilyenem még nincs, elgondolkodtatott.
Tapasztalatok vannak esetleg?42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
duo
addikt
válasz petipetya #4584 üzenetére
mennyire szabvány egy ilyen bronz(réz?) persely?
mert legfeljebb csapsz még mellé teflont IS. pl a fenti kizerben van ez is az is. a cold steelben meg csak egy(!) teflon. egész vékony. másik oldalon a griv-ex markolatanyag van kicsit "meghasasítva" de pl a muelám washerjei tök más méretűekEgyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
petipetya
nagyúr
válasz petipetya #4566 üzenetére
Kíváncsiságból szétszedtem a Ganzo F759M-et, mivel ezért nem lett volna kár. Az alsó képen már az összerakás közben látható. A rugó és a két oldalsó acéllap egész jó minőségű benne, ellenben a penge két oldalán csak azok a papírvékony réz (?) alátétek vannak. Semmi, de semmi érdekes nincs ebben a filléres bicskában, ahogy a belseje is mutatja. Jó tanács, hogy ilyenkor érdemes papírral leragasztani a borotvaéles pengét.
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
válasz Donki Hóte #4579 üzenetére
Egyszer voltam élménylövészeten egy lőtéren, ahol kipróbálhattam a főbb típusokat. Most már sajnos nem látom a kínálatban, de az AK-47 volt a legkönnyebben használható, legpontosabb csúzli a kezemben. Nyilván az hordhatatlan lenne, ahogy például ez a Cold Steel MAA Swiss Halberd is EDC-nek. Mondjuk függönyrúddal már mentem villamoson, szóval a mérettel nem lenne gond
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
-
Digitalpimp
senior tag
válasz petipetya #4566 üzenetére
Igen, melegítik a kydex anyagot és úgy préselik a késre. [link]
Dou4580: Tetszik, semmi felesleges csicsa, én is jobb szeretem az ilyeneket.
[ Szerkesztve ]
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
veterán
-
-
duo
addikt
válasz petipetya #4576 üzenetére
hehe, en is pont így. tokre birom amikor a dolgozók keseit elkerik es megnezegetik. de a knifecentert is birom. Es hát persze nick shabazz nagy kiraly. bar a cold steel keseket nem szereti kulonosebben. a tuff lite-ot is probalta lehuzkodni. annyira nem tudta, de azert probalta. nem tetszett neki.
[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
Én is az ő kezében láttam, mivel az utóbbi 1 hétben rákattantam a csatornájukra, és hangulattól függően választottam videót (gentleman kések, munkás kések, made ín USA kések stb.). Közben Cold Steel-es hússzaggató tesztek, szétszerelős (nick shabazz) és tri-ad lock videók... Aztán csak elrepülnek az órák.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
-
petipetya
nagyúr
Vagy úgy. Ilyen szempontból ha a vidéki USA-ban laknék, akkor ehhez hasonlóan tengetném a szabadidőmet, és mindig lenne egy az övemen 🙂
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
Mert még sosem volt nyakkésem és megtetszett Nem akartam megvenni a nekem tetsző Izula-t, hiszen úgysem hordanék a nyakamban kést, ahogy az övemen sem fixpengést, így az felesleges pénzkidobás lett volna. Az alis csak kevésbé felesleges pénzkidobás.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
Két olcsóság érkezett.
Ganzo Firebird F759M
A gyári fotókkal ellentétben a penge kialakítása nem Spyderco íves, hanem két egyenes találkozásában van egy kicsit lekerekítve - trükkös és szánalmas egyben A penge olajozás után is eléggé szorul, de nem találtam itthon megfelelő bitet a csavarhoz. A szokásos borotvaéles cucc a dobozból kivéve, szedi a szőrt a karról. A vékony penge miatt a zöldségen kívül mást nem nagyon bíznék rá nyugodt szívvel, szóval EDC-nek nem éppen ideális.A másik egy alis Watchman Karambit penge:
9cr18MoV van ráírva, nyilván nem tudom megítélni ennek hitelességét. Nekem még 12.48 USD volt, most biztosan nem adnék ki érte dupla ennyit... Sehogy sem lehet kényelmesen megfogni úgy, hogy sokkhatásra ne törje el az ember ujját - de nem is önvédelemre való. Dobozt kibontani tökéletes a karom kialakítás miatt, és sokkal nyugodtabb szívvel lehet róla lemosni a ragasztószalag maradványait, mint egy Victorinox kispengéjéről. Az érdekelne, hogy alakították ki neki a helyet a merev műanyag tokban - mintha felmelegítették volna a műanyagot (vagy a pengét?), és úgy nyomták volna bele."nincs rá lezsóidő"
-
xcvbxcvb
aktív tag
Inox Opinelek szoktak lenni a Dechatlonba? Ilyen 2k-s árban? Kellene ajándékba. Meg lehet Magamnak is vennék egyet. Eddig nem nagyon nézegettem őket.
Fiskarst soha többet, olyan szarok amiket vettünk.
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
duo
addikt
jajjjajj kollégák. nem is kellett volna jönnöm. spyderco-k is tetszettek, nem rossz a kis Cold Steel sem, bár Grik (a klipet leszamitva), ütősebb. A fóka is nagyon kifinomult, ergo a Jóisten pénzét is el tudnám költeni. Annyit azonban kifundáltam hogy -most- nem akarok csapágyas kést. igy a Civivik pl ki is estek es a Kizer flipperei is. spyderco rákerült a listára. formára hasonlóan tömzsi a Tuff ugyhogy mégegy hasonlót. -most még- nem akarok. kepbe került a Tangram Santa Fe, (nem nqgyon kaphato) Cutjack mini (G2, de béna a nyele es flipperes azt hiszem) van rat2 mini D2-pengével. es meg mindig ott a Vigor az n690-el vagy VG10-el. ma egesz nap review-kat néztem, aztán most egy lendülettel csak a vigor lett. (vg10- fekete G10 nyéllel.) de az utolsó pillanatig ott volt hogy egy fekete pengés coyote brown rat2 lesz helyette. (lenne AZ is, csak ugye az asszony mar azt sem erti hogy miert kell megegy a tuff lite mellé. (meg van egy Muela is valami 440-es acélból. de azt nem szerettem hordani. )
Szóval mindenkiek köszönöm, annyit ertem el hogy mostmar a spydercokat, meg a tobbi ColdSteelt is nezegetem
[ Szerkesztve ]
-
peestike
őstag
Nézegetem ezeket a kizereket, az N690 jobb/rosszabb, mint a vg10?
42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
titán
Uhh, jól megszámolták. Akcióban azért biztos lesz még olcsóbb. Mindenesetre tényleg jó kés. A másik titán framelockos Kizeremhez képest is sokkal jobb. Finomabban jár a csapágyazása, acélbetétes a záróelem, így sokkal stabilabb, erősebben tart és várhatóan tartósabb is, valamint a penge formája is jobb. A Luminare (a képen felülről a 3.) érzetre egy budget kés hozzá képest.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
veterán
válasz nyikszi #4553 üzenetére
Mosogatógépben általánosságban nem javasolt konyhakést mosni. Ha gyenge minőségű a kés, akkor kimegy az éle, szétmegy a nyele.
Ha meg jó minőségű a kés, akkor a többi evőeszközben, vagy magában a gépben tesz kárt
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
nyikszi
őstag
válasz gyapo11 #4552 üzenetére
Köszönöm a válaszokat! Marad a Fiskars, meg is rendeltem a középsőt Még Édesapámtól örököltem rengeteg Fiskars ollót és meg vagyok velük elégedve. Azok is 20+ évesek.
Betyarr
Most néztem, mosogatógépben nem mosható, így kiesett.jookomak
Most nem várnék külföldre, van egy szállításom UK-ből, de már 2 hetet csúszik az is Talán a héten megkapom, tegnap jött SMS.''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''
-
gyapo11
Topikgazda
válasz nyikszi #4549 üzenetére
Nekem a középső van Functional Form, pár éves, még nem éleztem, bármilyen kenyeret viszi, a frissen sütöttet is. Félig kiolvasztott húst, májat is szoktam vele vágni, eddig bírja, a sima élű kés csak csúszkál a jégen, de ez viszi.
menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
jookomak
őstag
válasz nyikszi #4549 üzenetére
Pár hete vettem egy Mercer culinary kenyérvágó kést. Nem tudom Magyarországon merre kapni, külföldön élek, amazonról rendeltem, átszámolva kb 6000 Ft volt. Ha találsz valahol, akkor melegen ajánlom. Fiskars felett van minőségben, volt olyanom is, bár nem volt rossz.
[link]
Illetve a victorinox konyhakések is abszolút megfelelőek ebben az árkategóriában, és azokat akár egy extrametálban is meg lehet venni.[ Szerkesztve ]
-
nyikszi
őstag
Sziasztok! A Kisfiam megsütötte a kenyérvágó késünket (bent felejtette a melegszendvicsek mellett) 20+ éves volt, soha nem éleztem és a nagyon friss kenyeren kívül jól szeletelt mindent.
Láttam többen ajánlottátok a Fiskars késeket, de én árukeresőn már elvesztem: [link]
Ebből melyik a jó? Form típusból is kettő van.Vagy elég az IKEA kés is? [link] Vagy inkább a 365+? Bár az már a Fiskars árát üti.
''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''
-
titán
-
petipetya
nagyúr
Cold Steel 1911 Folding Knife
alza.hu-n 14e + szállításVéletlenül van itthon egy, majdnem ez lett az EDC-m a Grik helyett. Előnye, hogy a liner lockot be lehet biztosítani, ami által szándékosan sem lehet visszacsukni a pengét.
"nincs rá lezsóidő"
-
duo
addikt
sziasztok!
Legálisan viselhető.kecses de elég erős EDC kést keresek kb 30.000-ig.
vannak amik teszenek 81-83mm de az már necces szerintem,(szerintetek?)
Van egy ütős vágós Tuff Lite-om, azt szeretem nagyon főleg miután szétszedtem karbantartottam és csiszoltam a lock-ját egy kicsit (van róla videó yt-n)
de azért nem alkalmas mindenre.
tetszenek a gentleman folderek is, de azon kívül hogy rendkívül elegánsak vékonyak, igazából almaszeletelésnél és levélnyitásnál többre nem jók.
olyasmit keresek tehát, ami valamilyen köztes megoldásként tudna funkcionálni. tehát kicsit hosszabb (a tuff litenál) , elegáns(abb) de ha kell akkor masszívan tudok vele dolgozni. ---> tisztában vagyok vele hogy mindkét kritériumból kevesebb lesz bennük. ennek tudatában tettem fel a kérdést.a következők férnének bele anyagilag a -szubjektív- csinossági faktort is belevéve.
kizer v3 vigor
[link]Civivi elementum
[link]SOG terminus
[link]például. van pár ami még tetszik. pl Böker Plus Lancer
de annak teflon washerje van fen tudja mennyire tartós
Az Ontario Rat II nem tudom van e D2-ben vagy még mindig aus8-ból gyártják.
tetszenek a Real Steel-ek és a Ruikék közt is van tök jó, de azok szerintem nagyok. mármint törvényességi szempontból.
mit javasolnátok a fentiek fényében?
Bármit köszönettel meghallgatok!ja, igen, jó lenne ha nem Aliról kellene rendelni. hanem itthoni boltból találnék.
köszi!Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
MittuDomain_
őstag
válasz lemmy71 #4541 üzenetére
Nem lekoptatni akartalak, egy videó tényleg ezerszer többet mond, még ha ide leírom, az félreérthető lehet.
Vannak videók, amik arról szólnak, hogyan lehet tuningolni (fixen lecsavarozni valamihez, kiegészítő gyűrűk, satöbbi), de mindegyik jól megmutatja a működési elvét, az élszög állítást, összerakást, etc. Nekem is sokat segített.Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
lemmy71
őstag
válasz MittuDomain_ #4533 üzenetére
Ok majd akkor belevetem magam
Egyszer már feltettem itt a kérdést de mégegyszer megpróbálom. A [RUI K25] és az [SCHRADE] érdekel, nem pontosan a linkelt kés hanem maga a márka, mennyire minőségi és strapabíró
A schrade ról sok jót olvastam de kiváncsi vagyok a ti véleményetekre is
Még mindig keresek német [KM 87] gyalogsági bajonettet, élezetlen szűz gyári érdekel csak.[ Szerkesztve ]
-
gyapo11
Topikgazda
válasz fradi81 #4537 üzenetére
Az egyszerű kő bármekkora késhez jó, kardhoz is. A Ruixin korlátozott, egyrészt nagyobb késnél kiesik a pálca a vezető lyukból, másrészt ahogy eltérsz a középvonaltól, egyre jobban laposodik az élszög. Tehát jobb egy nagyobb kést több fogásból élezni, az ívelt hegynél meg az ív közepét kell középre illeszteni, akkor lesz legkevésbé eltérés az élszögtől.
menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
veterán
-
gyapo11
Topikgazda
válasz petipetya #4529 üzenetére
Ezzel szabadon tudod állítani az élszöget a határon belül bárhova. Vagyis befogod a kést, valami finomabb kővel húzol 1-2-őt és megnézed lupéval, hogy egyezik-e. H nem, akkor állítasz a szögön. Ezt addig ismétled, amíg egyezik a szög. Ha csak kicsit tompa, akkor mehet finom kővel 600-1500 és kész is vagy. Ha nagyobb csorbulások vagy nagyon erősen tompa, akkor mehet a 320, a 120 csak komolyabb élszög változtatáshoz kell.
-
MODERÁTOR
válasz petipetya #4529 üzenetére
Szerintem átlag bicskához először próbáld így: 320 - 1500 - 3000 vagy ez utóbbi helyett 5000, de az már nagyon polír. Sőt a 320-at akkor ha nagyon nincs éle. De lehet hogy ez nem a japán grit számozás, és akkor hülyeséget írtam (meg lehet, hogy amúgy is ).
Vagy 600 - 1500 - 3000? -
petipetya
nagyúr
Ugye nem szokott törött kővel érkezni a topic élezője? Azt írják, hogy ez esetben kárpótolnak, ezért valószínűleg érdemes lesz videóra venni a kicsomagolást.
Gondoltam belevágok ebbe, van pár régi noname bicska gyakorolni. Ahány ember, annyiféle technika: vajon melyik a jó? Van aki úgy mozgatja fel-le a követ a pengén, mintha fűrészelne. Van, aki egyik oldalról a másikra, ezek között is van aki közben a penge aljától felfelé, és van aki lefelé. Van aki a penge hegyétől befelé, és van aki a hegy felé megy.
Emellett hogyan érdemes haladni a kövekkel? A style 7-ben kapok majd 120, 320, 600, 1500, 3000 és 5000 köveket.
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
-
janakbacsi
őstag
ilyen fajta kést lehet itthon kapni?
[link]"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
MittuDomain_
őstag
-
F34R
nagyúr
Sikeresen megerkezett ALI-rol a Kizer Sovereign kesem.
Nagyon koszonom MittuDomain_ kozremukodeset aki nelkul nem sikerult volna megszereznem. A forma eloszor nem tetszett, de ugy voltam vele adjunk neki egy eselyt.
Peelingnel gyakorolni kell, mert nagyot harap de konnyen lehet iranyitani. Hosszabb velemenyt majd csak kesobb tudok rola mondani.Es nem utoljara jojjenek a borzalmas minosegu kepek.
-
lomposfarkas
tag
válasz MittuDomain_ #4517 üzenetére
Erre írta Makrai "ales" valamikor, hogy nincs töltetlen kés, a késnek mindegy, mit vág el
-
veterán
-
MODERÁTOR
válasz MittuDomain_ #4517 üzenetére
Akkor azt a kést nem szabad használni szerintem.
-
petipetya
nagyúr
válasz MittuDomain_ #4510 üzenetére
Ráadásul nem akar feleslegesen finomkodni damaszk acéllal és mindenhol lekerekített élekkel stb. Vannak ám rajta nyers részek, és éles sarkok, melyet pozitívumként említek meg. Azzal kezdte az ismerkedést, hogy a bejáratás során ráharapott a jobb mutatóujjamra, amiből kiserkent a vér - éppen ezzel lopta be magát a szívembe Olyan, mint egy félig vad kutya, amit nem lehet csak úgy elsőre magadhoz édesgetni, mert odakap. El kell nyerni a bizalmát.
"nincs rá lezsóidő"
-
betyarr
veterán
ma eljött az ideje,hogy kipróbáljam a kb. 1 éve megvásárolt köveket (egy japán 1000-3000 és egy haidu finomító kő) meg a szögsegédet.hát,mondhatom,hogy jó választás volt,ugyanis a késeimmel szó szerint borotválkozni is lehetne!
először megpróbáltam szögsegéd nélkül egy nyavajás késemen,de asszem a szögsegéddel fényévekkel jobb és gyorsabb élt húzni.így már megint jó élesek az ikeás 365+ késeim és a tesco-s sabatier (vagy milyen márkájú) késem is.tényleg nem kellett sokat rüszülni és nagyon jól sikerültek így első próbálkozásra is! -
petipetya
nagyúr
válasz peestike #4508 üzenetére
Megjött, ám valahogy más a formája, mint a fotókon. De lehet, hogy még csak a Cold Steel Grik érkezett meg, amely egy aligátor karmához hasonlatos? Legál (7,6cm a pengehossz), de olyan brutális kinézete van, hogy nagyobbnak néz ki. Az a kattanás a Tri-Ad locking rendszer miatt fenomenális, nem lehet megunni.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
lomposfarkas
tag
Tok témához, Decathlonban van ez a tok:
https://www.decathlon.hu/kestok-kinyithato-keshez-id_8400037.html
Svejci bicskákhoz vettem, a 91 mm-s bökő van a képeken, de 1,5, akár 2 centivel hosszabbat bele lehetne tenni.
[kép] [kép] [kép] -
petipetya
nagyúr
válasz petipetya #4490 üzenetére
Válasz: igen. Szalontai úr visszajelzett, úgyhogy teljesen feleslegesen töltöttem időt a más helyeken való kutakodással.
A HB1047/2017 FEJESGÖRBE BICSKA WNR 4034 ACÉL / wenge fa nyéllel és postaköltséggel együtt 10.800 Ft. Átutaltam a bicska, tok és postaköltség árát, melyre szinte azonnal jött a válasz: megkapta és értesít, ha feladta a csomagot.A kesvilag.hu-s rendelést pedig lemondtam, mert nyilván közvetlenül a készítőt támogatom. Azért hozzáteszem, hogy lehetne kicsit interaktívabb a szalontai.eu oldal, tehát mutathatná inaktívnak a nem választható konfigurációkat menetközben, illetve hiányoltam tegnap egy automatikus visszaigazolást is (pl. megkeressét megkaptam, aktív vagyok és 48 órán belül visszajelzek).
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
válasz petipetya #4500 üzenetére
"Meisitz és fia műhely" a faszbukon 1-2 órán belül válaszolt üzenetben: csinálnak, küldik postán ha kell, de jelenleg csak agancs nyéllel vannak fejesgörbék. Nekem az nem tetszik, úgyhogy árat nem is kérdeztem, nehogy azt higyje amiatt nem érdeklődöm tovább.
"nincs rá lezsóidő"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Asztali lámpa 15W vezetéknélküli beépített töltővel új 6hó jótállás!
- Delonghi Autentica Cappuccino (ETAM 29.666.T) magyar nyelvű automata kávéfőző
- -60% ÚJ Soflow SO X elektromos roller, BONTATLAN
- Elektromos rollerek/tabletek eladók kiváló áron (500/750/5600 Watt)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest