- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB versus 990 PRO 2TB M.2 SSD
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gejala
őstag
Fanaticalon ismét Bundlefest van a héten.
-
reelc
veterán
válasz
Anonymusxx #21194 üzenetére
Ha nem baj, nem mondom meg, hány indie játék jelenik meg a Steamen évente, és ezekből hányról hall az ember.
Mert nem tudom.
Nem tudom a Steamdb mennyire mérvadó, gondolom DLC-ket is számol, szóval elvileg 109462 indie taggal rendelkező produkció van a Steamen?Idén 13,305 megjelenés volt eddig Steamen összesen, azt írja az oldal.
Persze, hogy a siker a kevésbé jellemző, ha a merítés egy ekkora masszából történik.
-
NyMRooD
őstag
válasz
bepken #21195 üzenetére
Én most néztem át a régi bundle-ket, egyrészt van kulcs amit már nem tudsz lekérni, másrészt van amit duplikáltnak ír (ezek között nyilván volt olyan amit én aktiváltam vagy elcseréltem, de volt olyan is amit biztos, hogy nem én aktiváltam) illetve most volt pár amit rossz régióba ad a humble és nem tudom aktiválni. Na az ilyeneknél kérdéses, hogy segít-e még a support. Ezeken kívül vannak bizonyos ideig érvényes kulcsok, de az ilyeneket jelezték előre, az már tényleg user error (sajna futottam bele ilyenbe).
-
oio1i10o
lelkes újonc
válasz
bepken #21195 üzenetére
Elvileg a Steam kulcsok nem járnak le, hanem a Humble Bundle egy idö után nem ad vagy nem tud adni kulcsot. Ahol konkrét határidö is volt a beváltásra (Bethesda) ott a Humble el is rejti elöled a már felfedett kulcsot is, de hogy a tényleges kulcs müködik-e még arról nem találtam infót. El tudom képzelni, hogy az aktiválatlan kulcsokat visszavonatják a kiadóval/fejlesztövel/Steammel.
[link] -
bepken
veterán
válasz
VoltanIgor #21193 üzenetére
engem is egy konkrét példa érdekelne mostmár, amikor a Steam egy akármilyen hibaüzenettel elutasítja a kulcs aktiválást... csak mert szerintem ilyen továbbra sem létezik. és ahhoz képest jól felborodtunk itt valamin, ami elvileg nem is létezik...
persze ha tévedek, majd megcáfoljátok.
-
VoltanIgor
aktív tag
Ezek a "lejárt" Humble Choice kulcsok hogyan válnak érvénytelenné? Nem dobja ki a kulcsot maga a HUmble az idő lejárta után, vagy pedig Steam-en nem lehet aktiválni?
-
reelc
veterán
válasz
Anonymusxx #21190 üzenetére
Nem kell bizonyítanom semmit.
A kérdésre válaszoltam.
Sikeres indie, ami mögött nincs kiadó, vagy hatalmas reklámkampány.#21191 KISDUCK: a topikjába beszoktam írni az infókat.
-
-
válasz
Delávégá #21184 üzenetére
Vannak kivételek, ez természetes.
egyébként az Ori mögött ott volt ms, volt marketing rendesen.
A HK, ha jol tudom egy közkedvelt flash játókból jött, vagyis annak is volt valamilyen marketingje.
A Warhammer egy bejáratott univerzum, ha rémuralmak gamer rajongói bázissal.De mi a helyzet a valódi indiekkell, akik mögött nincs MS stb.?
-
Delávégá
tag
-
válasz
bepken #21176 üzenetére
Mért lenne különbség?
Amit három év alatt nem, indítasz el, az valószínűleg nem, is kell. (legalábbis Gabe bácsiék gondolhatják ezt, nem kell tisztában lenniük az élethelyzeteddel,. vagy azzal, hogy miért nem játszol)
Vagy azért van különbség, mer azt megvette?
Brreaking.... ezeket a kulcsokat is!
Vagy azért, mert olyan cuccok?
Ha a bolt ban veszel egy öblítőt és kapsz mellé egy olyat ajándékba, amit nem használnál, de tudod, hogy, ha minden kötél szakad jó lesz, vissza vehetné a kasszás? -
bepken
veterán
válasz
FunPro #21178 üzenetére
én is táblába vezettem anno a kulcsokat - az mondjuk tény, hogy már jópár éve nem foglalkoztat komolyabban a barter, így talán emiatt nem érzem olyannyira sértőnek ezt az eljárást. Téged sem akartalak ezzel megbántani, csupán érteni szerettem volna a felháborodás okát.
más: egyébként kapott már bárki hibaüzenetet a Steam kliensben, amikor egy ilyen "lejárt" kulcsot próbált aktiválni? hogy néz az ki? mit ír ki ilyenkor?
-
gejala
őstag
válasz
Delávégá #21179 üzenetére
Pont, hogy a kis indie fejlesztők húznák le a rolót, ha csak az száz ember venné meg, aki végig is játssza. Egy CoD-ot így is, úgy is előrendelik minden évben.
Én olyan játékokat veszek megjelenéskor, mint Clair Obscur, Alan Wake 2, RE4, Until Dawn, stb. mert ilyenektől nem sajnálom a pénzt. -
Delávégá
tag
válasz
gejala #21175 üzenetére
Ez mondjuk elég nagy gond, amellett hogy szerintem luxus is. Szerintem meg a játékipar fele csődbemehetne nyugodt szívvel, amennyi szemetet kitermelnek horribilis áron. Arról nem is beszélve hogy már csak bérled a programot, vagy csak gondolnak egyet és lekapcsolják a szervereket és soha többé nem tudsz játszani az adott játékkal. Félkészen jönnek ki, álá Early Access játékot. DLC-k tömkelege kell hogy megkapd a teljes játékélményt és még lehetne sorolni a minőséget már nem is említve.
Szerencsére vannak még gyöngyszemek amikre megéri költeni és meg is teszem, de az évente max 80 euró.
-
FunPro
őstag
válasz
bepken #21176 üzenetére
Épp ez a baj, hogy magadból indulsz ki.
Én például úgy használtam eddig a humblet mint egy megbízható adatbázist. Nem mondanám, hogy "semmirevaló" játékaim vannak/voltak, szimplán nekem nem kellettek, kiárulni nem akartam. Cserealapnak jó volt!
A szisztéma teljesen jól működött, mert nem tudtam hibázni! Elég volt egy listát tartanom a kulcsokról, aztán ami fel volt fedve az elment, amit fel lehetett fedni, az megvolt.
És miért ne tehettem volna meg? Hova volt leírva az, hogy a kulcsok egy véges számú zsákból kerülnek kiosztásra? Egyáltalán, miért így működik? Miért nem fixálódik egy kulcs a profilomhoz a vásárlás pillanatában? Tulajdonképp, miért is kell felfednem a kulcsokat? Ha egy tételt vásárolok annak van értelme, mert a feloldáskor szokták elfogadtatni a "pénzt nem adunk vissza" szerződést. De itt?
Az a helyzet, hogy a humble bundle lecsúszott egy szürke oldal szintjére, ahol heteket vársz a kulcsra és a szupportal levelezgetsz. És még az sem biztos, hogy a végén jutni fog kulcs...
Egy szó mint száz, az üzleti világban ha nem teljesíted amit a szerződésben garantáltál, jogsértést követsz el. Innentől legyen szó akármilyen kis értékről, a sértettnek mindig joga van reklamálni és utána háborogni, ha nem sikerül rendezni a vitát.
-
válasz
bepken #21176 üzenetére
de miért lenne különbség?
amit csomagban vettél és aktiválod steamen és utána törlik, az már nincs rendben?
Aktiválás előtt is az enyém volt, hisz én vettem, pénzért.rendben van, hogy nem kell, mert egy szemét, de akkor is az enyém.
Legyen így mostantól, de visszamenőleg ne módosítsanak már egy ilyet.
Itt elvekről van szó... szerintem. -
bepken
veterán
válasz
gejala #21173 üzenetére
na jó...azért itt nem kevés különbség van aközött, hogy veszel egy csomagot, amiből X játék kulcs nem is érdekel, soha nem is állt szándékodban aktiválni, esetleg némi aprópénz visszaszerzését reméled tőle (vagy épp nem egyszerűséggel már korábbról megvan a könyvtáradban)....illetve aközött, hogy egy játékot a Steam-en aktiváltál a saját fiókodra, ámde még sosem játszottál vele (bármilyen okból)
legalábbis szerintem.
#21172 FunPro - lehet, hogy én látom akkor nagyon másképpen ezt a dolgot...de szerintem a leghitványabb, legkevésbé kelendőbb, agyon bundlizott, centes semmirevaló játékok azok, amik 3 évvel a megvásárlás után egyetlen fiókon se lesznek aktiválva. érted? ha 3 éven belül még ingyen se kellett senkinek egy általad megvásárolt, de számodra értéktelen kulcs, akkor miről beszélünk?
-
gejala
őstag
válasz
Delávégá #21174 üzenetére
Például én.
Meg szerencsére még sokan mások is. Nem olyan rég egyik játékfejlesztő mondta ki konkrétan, hogy nagy szerencsére sok olyan játékot megvesznek az emberek, amivel nem is fognak játszani, mert különben már a fél ipar csődbe ment volna. Én olyan évi €600-700 támogatást tolok olyan játékokba, amikből szeretnék többet.
-
-
bepken
veterán
válasz
alratar #21169 üzenetére
én őszintén nem értem, miért kellene felháborodnom azon, hogy egy termékkulcs, amihez 3 évig (!!!!) nem nyúltam - egy játék, ami engem vélhetően egyáltalán nem, mást pedig még talán ingyen sem érdekel - egyszer csak érvénytelenné/lekérhetetlenné válik?
az ilyen kategóriába eső kulcsokat itt PH-n a ninja topikban vagy steamgifts-en szokták felajánlani.
-
FunPro
őstag
Pedig én még mindig fel vagyok háborodva. Amit csináltak, azért szerintem kollektívan perelni lehetne. Nincs olyan, hogy visszamenőleg módosítanak egy szerződést.
Kommunikálhatták volna nyáron, de az új ászf hatálya alá akkor is csak azoknak a kulcsoknak szabadna tartozniuk, amiket a módosítás után veszünk. Semmi jogalapjuk nem volt kiterjeszteni az 1-3-5-x évvel ezelőtti vásárlásokra.
És ezt még tetézik azzal, hogy például 3 év alatt lett volna idejük feltölteni a kulcsokat annyi darabszámmal, ahányan megvettek egy bizonyos bundlit.
-
reelc
veterán
válasz
FunPro #21166 üzenetére
Igen, vagyis nem elég, ha lekérted és pl. Excelbe raktad, attól még ugye lehet pl. dupla kulcs, és 3 éven túl valószínűleg a reklamáció is érdekes lenne. Lévén Ászf-et módosítottak.
Egy hibát látok a dologban, ezt mondjuk tavaly nyáron kellett volna széleskörűen kommunikálniuk.
-
FunPro
őstag
válasz
chris0000 #21165 üzenetére
Ászf és logika, nagyjából.
Ászf szerint a vásárlástól számított 3 éved van redeem*-elni a kulcsot, kivéve, ha egy konkrét dátum fel van tüntetve. Gyakorlatban ez nem kőbevésett határidő, de nem kell csodálkozni, ha 3 év után nem működik.
*Redeem jelentése aktiválás, a kulcs lekérés reveal.
-
chris0000
őstag
humbelen nem látom a faq top 20 kérdésben, h meddig érvényes egy kulcs, de a supportnál sem... honnan az info? thx.
-
reelc
veterán
válasz
alratar #21158 üzenetére
Ennyit tudok mondani: nem szoktam eladni.
Július végén 46 kulcsot aktiváltam be, mind friss lekérés volt.
Küldtem párat ismerősöknek is, ha működik, jó szórakozást, ha nem, akkor én sem tudok reklamálni üzenettel.
Voltak bőven régebbiek, mint 3 évesek.Ezeknél fogadott probléma (a dátum a Humble megjegyzés dátuma, nem a bundle megjelenése):
Ghostwire: Tokyo - 2024.06.30-án lejárt.
Remnant: From the Ashes – Complete Edition - Elfogyott a kulcs.
Project Warlock 2025.07.07. Elfogyott a kulcs.Nekem működtek a lekért kulcsok, nem adtak rosszat, de ugye ez sem garancia semmire, hogy más sem kap, lehet én is kapok a továbbiakban.
Próbálgatni kell, mást nem tudok javasolni.
A 3 évnél régebbi eladás elég rizikós lett ezért, úgy gondolom. -
TheNewDawn
addikt
Spellforce begyűjtve, egy Banishers még mindig jöhet(NE)
-
Syíf
csendes tag
válasz
Anonymusxx #21154 üzenetére
A tiéd.
-
NyMRooD
őstag
Mióta is van az a Humble-nél, hogy max 1 éved van a kulcsok aktiválására / lekérésére ha mást nem mondanak?
A régóta kifogyott kulcsokkal mi a tapasztalat, érdemes zargatni a supportot? Illetve más járt már úgy, hogy 1-1 kulcs duplikált?
-
Syíf
csendes tag
Sziasztok!
Ha valakit érdekelne az alábbi játékok közül valamelyik, pls. írjon privit:
Neo Cab 500 HUF
Warhammer 40.000: Rogue Trader 1000 HUF
My Time at Sandrock 1000 HUF
Persona 5 Royal 1500 HUF -
TBT
addikt
Lego játékok minden mennyiségben - Humble Bundle.
Na, ez azért kicsit értelmesebb csomag, mint a havi felhozatal. -
chris0000
őstag
SpellForce: Conquest of Eo 1000ért vkinek?
vagy Broken Roads 1500
vagy Aliens Dark Descent 2000 -
chris0000
őstag
válasz
TheNewDawn #21146 üzenetére
írtam!
-
TheNewDawn
addikt
Pár napig nem voltam itthon, szóval elfelejtettem megvenni az előző bundlet vagy a Banisherst, RIP
Ergo ha valakinek maradt akkor 4-5€ tuti adok érte. Illetve ebből a Spellforce Conquest of EQ kellene, azért nem tudom mennyi a reális gondolom 2-2,5 körül. Várom az üziket privátban
-
Anonymusxx
senior tag
válasz
s7evcsenko #21143 üzenetére
Akk megvenném a Destiny 2:-őt írok pm-et
-
válasz
Anonymusxx #21141 üzenetére
Nekem ezek maradtak:
- Destiny 2: Legacy Collection (2025) - 2.7€
- Warhammer 40,000: Speed Freeks - 1€ -
phenomHUN
senior tag
WWE -t átvennék!
-
-
TheNewDawn
addikt
Hm senki? Akkor marad a groupbuys ezuttal
-
TheNewDawn
addikt
Még pár napot szivesen várok kuponra , de ha nem jön, akkor mindenképp vennék jövő héten egy Banishers Ghost of New Edent.
-
De4d
őstag
Korábban volt az Age of Empires sorozat bundleba.
Valakinek egy második rész nem maradt véletlen? -
chris0000
őstag
Commandos bundle 1000-ért? [link] 4 játék.
-
JoolsNOS
veterán
Egy MK engem is érdekelne ha maradt valakinél.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
FunPro #21131 üzenetére
Igaz végülis, sőt, ha úgy vesszuk akkor lehet majd egyszer kipróbálnám a Persona 5 öt is , noha nagyon nem az esetem a műfaj, de néha szeretek esélyt adni ezeknek, amik kiemelkedőek az adott témában. Viszont mivel ez egy elég jó hónap ezért szerintem nem lesz kupon, de ne legyen igazam
-
FunPro
őstag
válasz
TheNewDawn #21130 üzenetére
Szerintem 2-3 euróért bármikor el lehet passzolni az egyik húzócímet, ha nem kell mind a kettő. Valószínüleg te is ugyanennyiért vennéd, ha csak egy húzót vinnél bontásból.
Ezen logika alapján én inkább fizetek 7 eurót, amiből remélhetőleg visszajön 2-3, minthogy egy valamiért fizessek 2-3-at. Azért a fennmaradó játékok nem olyan szörnyűek, hogy ne érjenek meg együtt 2€ pluszt. Sőt!
-
phenomHUN
senior tag
Mortal Kombat 11 -et keresek, ha valakiinek marad jelezzen!
-
-
Ha az általam megvett bundle egyik játékának kulcsát lekérem, az meddig használható fel?
-
chris0000
őstag
Death's Door 800 ha vkit érdekel. Írj PM-et!
-
vorosmarti
senior tag
Ha valakinek marad, egy Banisher engem is érdekelne
-
TheNewDawn
addikt
Passz 3-4 euró függően attól szerintem hogy van e valakinek kuponja a hónapra , de szerintem eladó szokta meghartározni
-
chris0000
őstag
hi. Banishert mennyiért vennétek, mi a maximum ár? thx.
-
oio1i10o
lelkes újonc
Egy Banisher-t én is átvennék.
-
Sziasztok,
A humble choice felhozatalból szívesen átveszem a banisherst, hol van akinek nem kell. -
TheNewDawn
addikt
Szinten zenész, egy Banisherst szivesen fogadnék.
-
reelc
veterán
Ha megveszi valaki a Humble Choice-t, érdekelne egy My Time at Sandrock.
Nem érek rá Steam Groupbuyozni.
Ott 2 EUR.
Nekem 3 EURt megér. -
TheNewDawn
addikt
Micsoda hullámvasút
valszinuleg nekem skip lesz, és ha valaki eladná a Banisherst akkor megvenném szivesen, mert a Persona engem full hidegen hagy, ez viszont nagyon érdekel belőle. De ennek elleére hogy egy műfaj nem érdekel, a minőséget tudom értékelni mint mindig mindenben. Szóval szerintem ez most egy nagyon jó hónap lett.
-
chatran
őstag
Hmm, ismét azonnali skip az új monthly.
-
Vertigo18
addikt
válasz
Anonymusxx #21104 üzenetére
Természetesen itt néztem, semmi sincs. Úgy látszik engem nem akartak visszacsábítani...
-
Anonymusxx
senior tag
-
Vertigo18
addikt
Én egy évig voltam aktív Humble Choice member, skippeltem 3 hónapja, de semmilyen kupont nem kínált fel, hogy maradjak. Sőt, azóta sem próbáltak visszacsábítani. Hol kellene keresnem ezeket az ajánlatokat, kuponokat?
-
Maksifül
senior tag
[link] Sniper Elite 5-öt vennék a Humble Bundle kínálatából. A többi megvan már.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Nők, nőügyek (18+)
- sziku69: Szólánc.
- iPhone topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Drón topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest