Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly Plus 1 relével
- mefistofeles: Hoppá, veterán lettem!
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheNewDawn
addikt
-
TheNewDawn
addikt
válasz
#25237004 #20146 üzenetére
Én a Frospunk miatt gondolkozom rajta, alapjáték nyilván megvan és kijátszva, de a season pass miatt. Warhammer játékok dettó, mindkettőből megvan az alapjáték de a rengeteg DLC nem. Meg hát én stratégia imádó is vagyok, szóval a 4 db Strategic Mind game is elgondolkoztatott
-
törölt tag
válasz
#25237004 #19959 üzenetére
Kint van a leak, ha jól látom, 3 a listámról máris kipipálva (Destroy All Humans 2, Scorn, Beacon Pines).
A Werewolf lehetett volna a 4., a Steelrisinget esélyesebbnek láttam. Az valószínűleg kicsit később jön. Egyébként a többi sem meglepő, ugyanúgy a fenti kiadóktól jöttek, csak frissebb címek, amiket még nem írtam volna a listára.
-
warcat
veterán
válasz
#25237004 #19994 üzenetére
Igen, lehet újévi fogadalom is náluk, de én még arra tippeltem, hogy csak drágán tudták megszerezni a Midnight Suns-t (vagy valami mást).
Az ilyen 5-6 eurós eladások szerintem csak a darabszám felpumpálására szolgálnak.Egyrészt jól mutat a céges jelentésben az x+y ezer előfizető, másrészt az ilyen bundlis szerződésekben általában kikötés szokott lenni az eladott darabszámra.
Ha 500 darabot eladsz a játékból 5 euróért azért bár elképzelhető, hogy lehajolnak,de meh kategória.
Humbli viszont ha vállalja, hogy 2-4€ (bundlin belül elrejtett) áron elad 100 000 darabot akkor már felcsillannak a szemek az ajánlatra.Szerintem a kitűzött darabszám elérésére vannak a hó végi kuponozások, már nem okvetlenül hoz közvetlen hasznot humblinak az 5.5 eurós eladás..
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
#25237004 #19965 üzenetére
a DS része a hsz-emnek csak kieg. volt, nem szorosan kapcsolódva az első 2 "kategóriához", (emlékszem, hogy voltak bundle-ben, meg indigala-n volt nagyon jó áron anno tripla pakk is belőle) csak eszembe jutott, hogy vannak olyan játékok is, amik idővel nem, hogy olcsóbbak, de egyre drágábbak lesznek... "felcsökken"' az akciós áruk
(DS ill talán még a Trine is ilyen)
-
reelc
veterán
válasz
#25237004 #19965 üzenetére
Jól van na, lottózol?
"Egyébként évi 10k+ játék jelenik meg Steamen, abból 41 olyan sok lenne? Még akár 10 hónapra is?
"
A kérdés felvetője gondolom nem arra a sok tucat makerrel összerakott pixeljátékra gondolt, aminek a kezdőára mondjuk 0,99 EUR.
Illetve a Steam lehet játéknak számolja a DLC-ket is az ilyen statisztikákban?Mondjuk azt lehet érdekes lenne betippelni, hogy kortól függetlenül valószínűleg mik nem lesznek?
Pl. a Microsoft saját játékai? Ugye ott a Gamepass nekik, illetve a Steames verziók is elég sokat vannak akciózva, ill. gondolom az MS boltjában is.
Az Age of Empires és Halo széria jut eszembe. -
De4d
őstag
válasz
#25237004 #19958 üzenetére
Igazából bármelyik bundlecsomra értettem, de leginkább ahol komolyabb értelmesek vannak az humble csojsz meg a tier-es csomag, illetve a fanaticalon olykor. Idiegala-n kb már semmi érdemleges nincs.
Próbáltam kicsit összerakni vagy logkát keresni magam is, pl hogy a húzúcímek mondjuk olyanok amelyek mondjuk steamen le ment e már 20 eu alá, vagy legalább 1 éves game, de annyira ezekkel sem tudtam komolyan jósolgatni tippelgetni.
Csak egy pl ott van Terminator játék már vagy 4 éves most jött a fejlesztőktől a Robocop, sokat volt akciózva 20 eu alá, mégse volt jobban akciózva se bundle-ba fél éve gondoltam hogy szerintem hamarosan lesz, vagy lehetne, nem lett -
FunPro
őstag
válasz
#25237004 #19808 üzenetére
Ha visszanézem a fizetési előzményeimet, akkor azt látom, hogy 2020. dec. 23. óta szinte folyamatosan kuponon vagyok. Azóta csak kétszer vettem teljes áron csomagot, de szerintem ott is adtak volna kupont, ha kivárok. Az a kettő valami jó hónap lehetett vagy valaki átvehette tőlem, ezért vettem meg hamar.
Namármost, én nem vagyok üzletember, de szerintem ha valami 3 évig veszteséges, akkor az nem marad fent három évig. Ezért gondolnám, hogy a kuponok csak "felszívják a maradékot", nincs közük ahhoz, hogy éppen mennyire kelendő az adott hónap.
Egyébként, november-december környékén mindig több havi kupont adnak.
-
Aethel
aktív tag
válasz
#25237004 #19689 üzenetére
Túl macerás az nekem
Most néztem rá a fiókomra hogy már lassan fél éve nem is claimeltem a játékaimat. De ilyenkor nagyon örülök hogy mennyi király új játékom van egyszerre
Tavaly sikerült elcsípnem egy egész jó akciót éves előfizura, de visszakeresve a mail fiókomat nem láttam rendszert benne mikor szórják ezeket. -
mepet
addikt
válasz
#25237004 #19689 üzenetére
Ha nincs most Humble Monthly Choice elofizetesem, sot sosem volt, akkor elofizetek teljes aron, egybol pause es varom a kuponokat? Vagy hogy mukodik ez uj elofizetoknek? Ha most elofizetek, akkor nem is tudok pauzalni, mert az elofizeteskor ki kell fizessem az elso honapot, nem?
-
FunPro
őstag
válasz
#25237004 #19629 üzenetére
Én is tisztán emlékszem, hogy jártam már jobban, mint mások. Viszont, van egy pár tényező, ami nem egységes.
Például nem mindegy, hogy ki milyen plan-ban van. Nekem például folyamatos előfizum van már pár éve, váltottam dollárról euróra, így lett fixen 9.99€ egy hónap.
Node, most jön a turpisság! Olvassátok az apró betűs részt, amikor megjön az aktuális kupon?
Idézem a legutóbbi, májusi kuponomat:
Single use coupon. Coupon is redeemable to sign up to Humble Choice at €7 EUR per month for 3 months (reg. €10.99 EUR per month).Ebben az időszakban 5€-t fizettem, így nem jön ki a matek. Menjünk egy kicsit vissszább!
Ez egy tavaly év végi:
Single use coupon. Coupon is redeemable to sign up to Humble Choice at €6 EUR per month for 2 months (reg. €11.99 EUR per month)Két hónapig 4€-t fizettem.
És így értettük meg a logikát a dolog mögött!
A Humble módosítgatja a choice alapárát, amit mi igazából nem veszünk észre, mert elő vagyunk fizetve. Nem tudjuk mennyi az aktuális ár, viszont az e-mailből kiderül. Amikor kupont kapunk, akkor a kedvezmény mindig a choice aktuális ára - kuponon látható kedvezmény lesz. Csak éppen nekem/nekünk a 9.99-ből vonja a kedvezményt.
Január - Február:
Normál choice:
11.99 - 6 = 5,99 kedvezmény. Aki 11.99-ért veszi, neki 7€ a bundle.
Én choice:
9.99 - 5,99 <- (normál choice kedvezmény) = 4€ fizetés nekem!Következő időszak:
Humble módosítja az alapárat 10.99-re, és ad egy 7 eurós kupont.
Itt nekem 6€-t kellett volna fizetnem, mert a kedvezmény csak 3,99, nem pedig 4,99.A megoldás az lehet, hogy emailben kijött, hogy változott az alapár, a rendszerben viszont még mindig 11.99-volt az alapár. Ezért lehet az, hogy a 7€-s kupon is 4,99€ kedvezményt adott, nem pedig 3,99-et.
TL;DR
Az alapár változik, ahhoz van mérve a kedvezmény, nekünk viszont 9.99-ből vonja a kedvezményt, nem az alapárból.
U.I.:
A dolláros kuponok még jobban bezavarnak, de ott is csak a devizaváltás jöhet még közbe.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
#25237004 #19629 üzenetére
Én is azt hittem, hogy ez így igaz, míg egyszer valakinél ugyanaz az e-mail (vedd meg X € -ért) más összeget nem vont le mint nálam. Nekem 5 € volt tán, másnál meg 6,5 € vagy valami ilyesmi.Valószínűleg az alap ez lehet amit írsz, de van még valami változó amit nem látunk és az egy picit változtathat a levonásra kerülő összegen.
-
válasz
#25237004 #17962 üzenetére
Nekem se szokott jönni kupon, pedig szoktam pause-olni, vagy most már "skip a month"...
Lehet azért mert éves előfizun vagyok és kvázi folyamtosan "előfizető" vagyok így, csak ugrok néha egyet-kettőt, stb.Gondolom nem mindegy talán, hogy amikor pause-olsz akkor van e még kifizetett hónapod utána, és esetleg mennyi (vagy havi vagy évesbe vagy, stb).
Ettől független tökmindegy mert amit ~9 EUR-ért ugrok (éves classic/hó), az valszeg 4-6-ért se kéne.
-
bepken
veterán
válasz
#25237004 #17735 üzenetére
akkor szerintem egyről beszélünk, hisz vélhetően Te se vetted volna meg mind a 9 csomagot teljes áron, de 6 dollárért mégis behúztad őket (én legalábbis csak 6 dolláros áron vettem náluk havi csomagot az utóbbi 2 évben)
nekik pedig láthatóan az lett volna ezzel a "reboot" cuccal a céljuk, hogy teljes áron megvegyük a havi csomagokat, de még mindig a heti csomagok szintje alatt vannak szerintem. (értsd 2-3 húzó cím + pár teljesen random indie cucc)
végülis a végén lehet így is jól jönnek ki belőle, hiszen drágábbak is ezek a heti csomagok.... szóval lehet, hogy ezzel kompenzálnak innentől kezdve. ami mondjuk nekünk valahol jó hír
-
bepken
veterán
válasz
#25237004 #17729 üzenetére
nincs szó temetésről. csak épp ez az, hogy sorba dobálják a jobbnál jobb heti csomagokat, miközben a havi előfizetést nem képesek hosszú távon vonzóvá tenni....pedig a logika számomra azt diktálná, hogy a fix havi előfizetést teszik a lehető legvonzóbbá.
persze a mi szempontunkból majdnem mindegy igazából
-
Anonymusxx
senior tag
válasz
#25237004 #17729 üzenetére
pfff. ez is jó..
Nekem ebből jópár wishlistes...
Egy másik jó bundle, persze csak a 10-es éri meg igazán....
https://www.fanatical.com/en/pick-and-mix/build-your-own-anime-bundle-4
Van benne egy pár jónak tűnő visual novel, még soha nem játszottam ilyennel, itt az alkalom h szerezzek egy párat...
A napokban nem tudom hány játékot jött vagy jön össze, de kb rekord...
-
FunPro
őstag
válasz
#25237004 #17020 üzenetére
Igazából a tökömnek kell 12 játék.
1 húzócím meg 4 rogue-ra biztos boldogabban fizetne az, aki szereti a rogue-t.
Aki fanyalog, az pedig mindenképp fanyalog.De a gyakorlatban nem tudom, mi lenne a jó.
Én örültem volna, ha reflektor fényben maradnak a tematikus pakkok.A mostani állapot sem feltétlenül rossz, csak 12-18$-t nem fogok kifizetni az aktuális 2 indie játékért, ami éppen megtetszene a csomagból. Inkább beugrok egy split-be, és megveszem 2-2 euróért őket.
-
FunPro
őstag
válasz
#25237004 #17018 üzenetére
Persze, ha játékokra lebontjuk a pakkot, akkor rétegjátékok.
Ha egyben nézem a pakkot, akkor viszont általában van 1-2 AAA utánzat, 1-2 platformer, 1-2 rogue, 1-2 másik populáris zsánerindiejáték, meg maradéknak azok a nagyon pixelart csodák, amik senkinek sem kellenek.
Pont úgy, hogy elméletileg mindenkinek akadjon benne valami finomság.
Tömegtermék.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
#25237004 #17012 üzenetére
Katana Zero ide vagy oda, én a Choice tekintetében nagyon nem tudom megvédeni a Humblet, sőt. Mert oké, tegyük fel bejön és tetszik. És akkor ennyi, megérte az az 1-2 óra a 6$ os árat ? Szerintem az lenne az alap, hogy ilyen cím van 2-3, és emellé egy valamilyen húzócím, már mondtam, hogy nem kell feltétlen 100 órásnak és AAA nak lennie, hoztam példákat is már, mikre gondolok.
DE: Mivel az élet minden területén objektivitásra törekszem, azért azt szeretném megjegyezni, hogy míg az utóbbi 1.5 évből kb rendes bundli területén összesen volt 3-4 értelmes bundle Hunble oldalról, azok is mind Paradox játékok ( EU 4 + CK 2 + Survining Mars+ Stellaris) ahol az alapjáték volt 1$, a közepes csomagba volt jó pár DLC, a legnagyobb 12$ osba meg az összes, vagy majdnem az összes. Jah tényleg, Cities Skylinesból is volt ilyen, meg nemrég Tropico 3,4,5,6 összes DLC vel egyetemben.
VIszont jelenleg 4 igen NÉGY bundlijuk is fut, nem tudom mikor volt ilyen utoljára.....
Ugye a FIGHTING JUGGERNAUT
a Hunter Call of the Wild Complete
a Digital Tabletop bundle
És a pár napja kiadott Paradox Stratgems bundleNa mármost 4 nagyon régen volt egyszerre, ráadásul ebből szerintem mindegyik értelmes, és akit érdekel az adott game/genre azoknak nagyon megéri. Olyan is régen volt, hogy az 1$ os tierbe nem 1, hanem 3 game is van, mint a Paradoxosba. Szóval míg vagy 1,5 évig nálam a Fanatical bucira verte a Humblet, az utóbbi 2 hónapban bizony erősen fordított a helyzet.
-
törölt tag
válasz
#25237004 #16958 üzenetére
"de én pl. így is kíváncsibb vagyok egy Steamen 98% pozitív, Metacriticen 8.9 User Score-os Katana Zeróra, mint a mocskos unalmas egy kaptafára készülő AAA játékok 90%-ára"
Hálás vagyok a Humble-nek ezért a 3x6$ akcióért, másképp valószínűleg kimaradt volna nálam (egyelőre legalábbis) a KZ. Nem véletlen az értékelés, az ilyen cuccok miatt érdemes még videójátékokkal játszani. Rövid, kb. 4 óra volt egy végigjátszás (achievementekkel el lehet még szórakozni, meg aki akarja, ott a speedrun/hard mode), de nálam az ilyen újfajta, érdekes élmény többet ér, mint 50 órán át fetch questeket csinálni "húderealisztikus" környezetben.
Emellett a Ring of Pain is szórakoztató. -
ZsZso
Közösségépítő
válasz
#25237004 #16962 üzenetére
Én is végignéztem, hogy milyen játékok voltak, mert a decemberi pl. nagyon gáz szokott lenni. Aztán láttam, hogy hát nem jó, nem jó, de azért nem vészes. El is mosolyodtam, hogy az idén annyira gatya csomagok jöttek, hogy már teljesen más értékrend szerint vizsgálom a régebbi bundlikat. El voltuk kényeztetve kérem!
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
#25237004 #16958 üzenetére
Persze, mindenki csak spekulál. Szerintem szuper, hogy leírtad a Te nézőpontod is! Nincs egyetemes igazság... sőt, még akkor se lesz, ha már tudjuk mi volt a novemberi/decemberi csomagban. Még utána is lesz aki izomból legyint rájuk és lesz aki meg magasztalja, ahogy az lenni szokott. És ez így van rendjén: mások vagyunk.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
#25237004 #16645 üzenetére
Persze, biztos, de tény hogy eléggé mindenevő vagyok, és kb nincs műfaj amikból ne szeretnék/játszottam volna jó pár játékot, ahogy zenében is nincs műfaj amiből legalább pár dalt ne kedvelnék, de a Metroidvania tényleg kivétel, kb hideg kiráz tőle, na nem pozitív értelemben. Még a JRPG tartozik majdnem ide, de csak majdnem, mert abból legalább ismerem a többségét, meg 1-2 őt legalább tudok mondani ami bejön.
-
FunPro
őstag
válasz
#25237004 #16373 üzenetére
Én viszont most nem értem mi történik!
Ugye vacilláltunk, hogy most mennyiért fogják osztogatni a bundlit, ha meg van a decemberi kupon.
Jelenleg én ott tartok, hogy nincs olyan opcióm, hogy feloldjam a bundlit. Helyette le tudom kérni a kulcsokat, fizetés nélkül.
Legalább is látszatra.
-
reelc
veterán
válasz
#25237004 #16348 üzenetére
Jó, hogy mondtad.
Most látom, hogy ahhoz és a Blacksad-hez van magyarítás a Magyarítások portálon. -
FunPro
őstag
válasz
#25237004 #16243 üzenetére
Én is arra gondoltam, hogy a keddi átállás lesz a ludas, de ha utána számolunk, nincs hozzá köze.
Június 4-én jelent volna meg a bundle. Ha éjfélig jó a kupon, aznap akkor is megvehetted volna a bundle-t. Ha 6 éjfél a lejárati dátum, akkor nem. Ha a kupon nem a fizetési napot nézi, hanem a levonási napot, akkor pedig így se-úgy se lett volna jó.
Kíváncsi leszek.
-
reelc
veterán
válasz
#25237004 #16224 üzenetére
Ha azt nézzük, hogy konkrét kiadó cuccaival foglalkozó Humble bundle: a Paradoxon kívül nem nagyon volt sem idén eddig, sem tavaly. Legalábbis így rémlik.
Régebben volt nem is egyszer Square Enix, Star Wars, Ubisoft, WB, stb.Ami az indie szegmenst illeti, nyilván ott is mérlegre teszik, hogy most bundleből gyorsan befolyik valamennyi, vagy a maga tempójában, néha akciózgatva, de úgy több pénzhez juthatnak.
Szóval jó pár éve tart a bundle, ez idő alatt a nagy kiadók egy része csinált saját boltot, ahol mégis a legnagyobb haszna marad, ha akciózik is (nem kell fizetni a Steamnek).
"gyakorlatilag a felhasználói szokások természetes következménye volt a bundle-ök csökkenő színvonala.
"
Még emlékszem, a 990Ft-os film DVD-k álltak halomra, amikor a Tesco szórta kifele (vagy 10+ éve?). A korábbi magas ár, a warez, a Blu-ray, a streaming mind a maga idejében nyírta kifele a dolgot.A játékoknál most ilyen alapon rálehetne húzni a warez, már volt sok nagy bundle és sokan inkább azt vennék, az előfizetéses megoldások terjedése (akár PC, akár konzol), és a konzolok térhódítása okokat.
Meg ugye már jó régen nem oszt rendszeresen ingyenes játékot az Origin (van előfizetési modell), az Uplay (itt is), már nem érdekük, már ismerik az emberek a platformjaikat.Persze ide lehet venni, hogy milyen minőségben jönnek ki egyes játékok, mennyi idő alatt kezd zuhanni az ára, stb. Szóval szerintem egész sok oka van, hogy a bundle itt tart, ahol.
-
Vesa
veterán
válasz
#25237004 #15979 üzenetére
FPS-ekkel sem élek, pont emiatt!
Kinőttem már abból, hogy csak megyek aztán nyomom a tüzelés -jelen esetben dobálás??- gombot. Ha legalább néha meg kell oldani valami feladatot, vagy vannak RPG elemek, netán ha van egy vállalható sztori, akkor még belefér, ezért érdeklődtem.
-
törölt tag
válasz
#25237004 #15968 üzenetére
Oh, érdekes fejlemény:
HB Support Ninja válasz
Bár valahol hibázik a Humble mindenképpen, mert eddig sehol nem jelezték, hogy Ultimate Edition, a kép is az alapváltozaté... Bár hibáztak már többször hasonló módon, hogy nem jó változatot/félrevezető képet tüntettek fel itt-ott. Remélem a ninjájuk jól tudja. -
válasz
#25237004 #15769 üzenetére
Vagy mivel túl sokan éltek a pause-al az utóbbi időben (a sok f*s miatt), valamit lépni kellett ennek visszaszorítására... elvégre a nullánál a fele ára is jobb.
Főleg mikor tárgyalni kell a potenciális csomagbakerülésről a kiadókkal.Vagy azis lehet ez már a végjáték utolsó pár rugása az végső tetszhalottság és az egész hóbelebanc bezárása előtt.
-
bepken
veterán
válasz
#25237004 #15769 üzenetére
továbbra is tartom a véleményem, hogy még ha rajtam is rohad a nagyja (nagyon úgy néz ki
), 6 dollárt akkor is megér 14 db játék
a minőség pedig szerintem is ugyanilyen hullámzó lesz majd. annak nagyon kevés esélyét látom, hogy fél éven keresztül ne jönne legalább 1-2 erősebb hónap. valószínűleg rekord sokan nyomtak pause-t vagy lemondást erre a hónapra, így gyorsan lépni kellett valamit. ahogy írod is, lényeg, hogy papíron jól teljesítsenek az év végén (az már más kérdés, hogy valaki valamit nagyon benézett, amikor egy ilyen csomagot engedélyezett az év talán legjelentősebb hónapjában
)
-
válasz
#25237004 #15736 üzenetére
csak akkor az a havi bevételed egy jelentősEBB részét jelentette
(ha most minimálbéres/közmunkás vagy, akkor persze most is
)
#15742 kwzat most készülök az 1 EUR-os double dragon trilógiát refundolni... igazad van, néha a 120ft is sok!
(mondjuk ezzel minőségi bajok vannak, nem a backlogba nem fér el
)
-
reelc
veterán
válasz
#25237004 #15736 üzenetére
Nem volt gyerekkoromban konzolom.
Szóval az én esetemben nem áll meg ez az érvelés."Nálam mindig inkább az a kérdés a "megéri-e" helyett, hogy "kell-e az amúgy is hatalmas backlogba""
Nem zárja ki egymást a kettő. Ha arra voksolsz, hogy nem kell a nagy backlogodba, akkor neked nem éri meg a pack.
Ha meg annyira jó üzlet mégis, akkor a hörcsögöd hízik tovább. -
FunPro
őstag
válasz
#25237004 #15456 üzenetére
Ezt a pakkot szerintem még kuponnal együtt is nehéz lenne 0-ba elpasszolni, de lehet csak én vagyok finnyás.
Amúgy ha érdekel valakit, 10 dollárért viheti a teljes pakkot. Vagy ha úgy splitel-nénk többen, akkor összeállhatunk. Ha választani kéne, talán a Lightmatter érdekelne.
-
sto1911
veterán
válasz
#25237004 #15434 üzenetére
Halalt megveto batorsaggal nyomtam ra a 4 dollaros kedvezmenyre, de csak egy Choice kedvezmenyt adott, ami oktober 2 10AM-el le is jar, gondolom aznap este jon az uj csomag, tehat arra mar nem lenne jo
Utana lehetett pausolni egyebkent, akkor megint felajanlotta a kupont, de vegul csak egyet adott
-
sto1911
veterán
válasz
#25237004 #15431 üzenetére
Igy van, szamlaztak is, de emlekeim szerint szuneteltetve volt, de valamiert megis levontak. Irtam nekik egy jegyet, hogy ezt megis hogy, es szo nelkul visszaadtak.
Viszont az emailben bele van irva, hogy ettol szuneteltetve nem lesz, szoval legkozelebb megint le lenne vonva.
Az ajanlat pedig igy szol:
How about $4 off? blabla, we'll automatically drop the price of your next bill. Stay subscribed, and get $4 off your next bill.
Nekem ez nem egyertelmu, lehet kupon is meg elofizubol levonas is.
-
Beniii06
addikt
válasz
#25237004 #15332 üzenetére
De nem baj, mivel ez velük (még) nem történt meg, a hiba az ön készülékében van.
Nem egyszer volt már, hogy beírtam ide, mindenki nézzen rá az előfizetésére és írtak is rögtön 1-2 ember, hogy nekik is unpause-olt, illetve volt olyan is, hogy aki később látta csak a figyelmeztetést, annak vonta is le a pénzt. Én legutóbb a februári bundle-val jártam, így, akkor vontak is pénzt le. Azután április környékén volt ugyanez, de akkor időben kapcsoltam, kíváncsiságból megnéztem és aktív volt az előfizetés, annak ellenére, hogy azt a hónapot már pasue-oltam. Ez volt a fizetési nap 15:00 környékén. Aki 17 :00 után nézte meg, már vonták is le a pénzt.
-
s7evcsenko
addikt
-
Executioner
tag
válasz
#25237004 #15206 üzenetére
Official humblebundle answer about giveaways on reddit.
"Hello there,
Thank you for reaching out to us here at Humble Bundle Support with your concerns about giveaways on Reddit. I apologize if my reply via social media seemed ambiguous to you and I will do my best to clear up any confusion about this reply.
Please note that unauthorized secondary distribution of games purchased through Humble Bundle is a violation of our Terms of Service. This, unfortunately, includes the trading of game keys for other keys or reselling to other users.
When we state that items purchased via Humble Bundle are intended for personal use and limited gifting to family and friends, we are referring to personal relationships and well-known friends. One of the many reasons we recommend gifting to those that you already know is so that the gift recipient can easily get in contact with you again should there be any issues with the game key received. Sometimes gifted keys don't quite work out due to various problems and, if the key was received via trade or giveaway, we would not be able to provide support because the method in which the key was received violates our Terms of Service.
We do not condone trading or reselling keys, but gifting is perfectly fine; we typically recommend gifting to a personal friend or family member, as highlighted in our article. If you are a Humble Partner that has received a key as part of the program, those can be given or raffled away. Raffles can use Humble keys as a reward - just make sure you do not require a form of payment as an entry requirement.
It should be noted that both trading and reselling keys on the “grey market” has a negative effect on the industry’s ability to flourish and support our awesome developers. While I am very sorry to hear that this policy has had a negative impact on the Humble Bundle Reddit community, we are doing our best to mitigate the issues brought about by the trading and reselling of keys and must take action against activities that appear to be violating our Terms of Service.
This does not mean we discourage gifting or being generous, but we do ask that our users avoid purchasing or trading keys with secondary distributors and send gifts to those they are close to instead.
Again, my sincerest apologies for the upset this has caused to your community. Please let me know if you have any further concerns or questions and I'll do my best to clear them up.
All the best,
-Crystal Humble BundleEzután szüntették meg a giveaways subredditet.
-
Crus
őstag
válasz
#25237004 #15159 üzenetére
Annyira kell nekik az előfizető, hogy talán éppen 1 hónapja, vagy most volt valamikor ilyen deal, hogy újra lehetsz classic előfizető. Amúgy elnézve az utóbbi idők Humble - IGN-es bundle csomagjait, nem biztos, hogy akkora érvágás, hogy az ember 12 játékból csak kevesebbet tud választani.
Amúgy az nektek is feltűnt, hogy jelenleg mind a 12 játék vihető? Ez így mitől choice?
A másik, hogy ilyenkor nagyon hamar elérhetők ezek a játékok olcsón, külön, sellereknél. Vampyr olyan 4.5€ körül megy jelenleg, a Cthulhu meg 3.5€-t, szóval ami nagyon kell, az ilyenkor már elég olcsón beszerezhető máshonnan, de sejtésem szerint napokon belül lesz ez még ennél is olcsóbb.
A revoke fél évre visszamenőleg szerintem értelmezhetetlen trógerség... erre én paypalon visszakérném a pénzt az biztos. Az szerintem is gáz, ha valaki egy rakás accal ezzel kereskedik (de sok ideje lehet, irigylem), de az, hogy valaki az 1 db. feleslegét eltradeli, elgifteli, ne adja ég fillérekért eladja abban nem sok kivetnivalót látok.
-
Crus
őstag
válasz
#25237004 #15150 üzenetére
Kit banoltak és miért, és legfőképpen honnan?
- Ha humble banol az érdektelen. 2 perc másik mailről másik accal regelni. 0 előnye van annak, hogy ott valaki hány éve előfizető.
- A Steam nyilván nem banol, hiszen az, hogy te eladod xy kulcsod xy embernek, az a te dolgod, a Steam-et nem érdekli.Ki banolhat még? Nem értem.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
#25237004 #15114 üzenetére
Lehet igazad van, hogy ne most teszteljem. Amúgy se vagyok 100%-ig biztos már abban amit írtam. Ez van ugyanis a ToS -ban:
"(xiv) circumventing Service limitations on the number of Products you may purchase, including, without limitation, creating multiple accounts and purchasing a total number of Products through such multiple accounts which exceed the per-user limitations;"
Most ez vajh azt jelenti, hogy tényleg csak azért nem lehet több fiókot létrehozni, hogy a megvásárolható játékok max. darabszámát megnöveld, vagy úgy egyébként sem.Egyébként szerintem a Humblisok egy jelentős részét bannolhatnák. Fiók össze van kötve Steam fiókkal, az meg a barter.vg -vel vagy steamtrade -el, úgyhogy elég könnyen leszűrhető lenne, hogy ki az aki trédel a játékokkal ... persze ha mindenkit bannolnának utána, akkor kb. be is zárhatnának. Ti paráztok emiatt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC TRINITY OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest