- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
Új hozzászólás Aktív témák
-
atike
nagyúr
Komolyan mondom most akartam venni egy ilyet. Bruttó 40-ért meg már főleg jó vételnek tűnt. De olvasom itt a hozzászólásokat és erőteljesen habozok....
Pár kérdést fel is tettem a supportnak is emailben, de napok óta semmilyen válasz... Nem tudom. Kidobhatnák már a JB-t, hátha megoldja a gondokat.... Várakozó stádiumba lépek.... Hiába a brutálisan jó ár / teljesítmény arány ha olyan nyűgök vannak amik. Nekem dolgozni kellene, nem simogatni...
-
Nunder
őstag
Eddig nekem is stimmel, csak megerősíteni tudom az elhangzottakat. Wifi megfogja, az amúgy hibátlan működést. Viszont amióta Pompi mondta az értesítési felület elcsúszásás és kis igénytelenségét, nem bírok ránézni
Úgyhogy ma megy fel rá az Apex.
Viszont ha tényleg ér valamit az ED-s gépeken az újraflashelés, akkor egy próbát szerintem a MA-s gépeken is megér. Meg is ejtem de szerintem csak a hétvége után
-
stefyY
őstag
válasz
tomi5244 #450 üzenetére
Eltűntem, asszony az első + bátyámmal főztünk, de itt vagyok, nos...wifi erősséggel nincs gond, DE...ahogy írtátok wifi lehúzza a CPU-t, érződik kicsit, hogy lassabb, és ha a wifi bekapcsolt állapotban van, az érintőkijelző és kicsit érdekesen reagál, de ez talán szoftveres gond, szóval megoldható, nem gariztatom, + néha wifi+zene nem megy együtt, zene akad...várjunk egy jobb szoftverre.
-
Fritz Teufel
addikt
Feltettem a Root-ot. Úgy néz ki, hogy valóban működik!
Köszönjük a linket!
Üdv, Dec -
Fritz Teufel
addikt
Sziasztok!
A 4.0.3 és 4.0.4-es ROM-ok, amiket linkelgettek, azok az MyAudio stock ROM-ok, nyugodtan lehet őket telepíteni. Előfordult már olyan, hogy nem lehetett a telepítést elvégezni a kártyáról, semmi pánik. A készülékünk néha válogat, másik SD kártyáról kell próbálkozni. A 4.1.1-ről még nekem sincs infóm, remélem mielőtt kiadják, kapok egy tesztpéldányt és ha találok problémát, simítanak rajta. Addig is kitartást és élvezzétek a kütyütöket.
Ha lesz egy kis időm, kipróbálok főzött Gadmei ROM-ot is...
Üdv, Dec
-
adam08
csendes tag
Állítólag ezzel lehet rootolni a 4.0.4-et, legalábbis a gadmei-nél!
1. Letöltés
2. SD-kártyára másol
3. Bekapcsol a power + hangerő fel gombbal
4. Telepíteni a zipet
5. Újraindít
Én még nem próbáltam, aki meri telepítse, aztán ossza meg a sikerességét! -
sony1962
csendes tag
válasz
Zollkid100 #478 üzenetére
köszönjük, lenne!
-
Smithy87
senior tag
Ha jól gondolom mindenki aki azt a romot tette fel amit te is meg én is.
Már csak a rootra várok álcázni kell egy SGS 2 nek a vasat mert a gameloftos gammák nem mennek
Igen igen a Wifin gondolkodom, de nem lenne rossz össze hasonlítani egy másikkal, lehet csak túl dramatizálom
-
Yoli
tag
válasz
Smithy87 #477 üzenetére
Így van Gadmei a gép, de nem tudom rakott-e már rá valaki "eredeti" Gadmei romot...
Az a baj elég ritka gép, így nincs sok infó róla.
Nos, ha a wifi nem jó az valóban nagy baj, úgy semmit nem éra gép. Ha annyira gyenge akkor gariztasd szerintem. Nekem egyenlőre jobban muzsikál... -
tomi5244
őstag
válasz
Zollkid100 #478 üzenetére
!!!!
Szerk: ha nem vagyok túl pofátlan esetleg a wifi tesztelésénél kitérhetnél egy hasonló jelerősség skiccel ahogy a prohardver kollégái szoktak.
KÖSZÖNET!!!
-
Zollkid100
tag
Sziasztok!
Holnap megyek valószínűleg a MM-ba a tabért,ha még el nem fogyott
Lényeg a lényeg,hogy szeretnék készíteni egy mindenre kiterjedő alapos tesztet,a kicsomagolástól a benchmark programokig.(Tudom,tudom,stefy már ígért hasonlót)
Ami a legfontosabb,hogy Full HD minőségben fog felkerülni,olyan 20 percre saccolom a hosszát,de lehet még több is lesz.
Mennyire lenne rá igény?
Elsősorban a leendő vásárlók szempontjából fontos.
Kitérnék a kritikus pontokra(wifi,görgetés,stb...)
Üdv.
Zoli -
Smithy87
senior tag
Ha jól gondolom és információim helyesek az az igazi gyártói rom rá. Ha jól tudom a Gamedi gyártja a kütyüt a myaudio csak brandeli. Tehát a gamedis romoknak szerintem jobbnak kell lenni mint a myaudiosnak. De ez magán vélemény baj nem lehet belőle szerintem ha véletlen gariztatni kéne. Egyedüli gondom a wifi, itt a szobából semmit nem lát a kinti wifiből, márpedig wifi nélkül....
-
-
Smithy87
senior tag
[link]
Ezt egy szerű letöltöd kicsomagolod egy lehetőleg üres 1 vagy 2 gigás SD re. Kártya be a gépbe majd,
kikapcsolod majd bekapcsoló gomb és hangerő+!
Megjelenik a myaudio felirat onnan türelmesen vársz. Nagyjából ennyi. Egy zöld robot jön meg egy állapotjelző sáv, majd elindul. Ennyi. -
PoLizei
aktív tag
Nekem néha görgetés közben (Playben és Firefoxban) csinál olyat, hogy ha sokáig van egy helyen az ujjam, vagy olvasás közben nagyon lassan húzom, aktiválódik a vissza gomb. Emlékeztet az Xperiámra, de itt nem folyamatosan aktív a gomb, csak egyet lép vissza. Most próbálok odafigyelni, hogy fölöslegesen ne pihentessem az ujjam a képernyőn, talán akkor nem jön elő.
-
pusihusi
addikt
A legújabb 4.04 linket kérek! Köszi!
-
Smithy87
senior tag
válasz
pusihusi #451 üzenetére
Na vagyok tesztek lettek futtatva azért kell újra rakni mert az a 4.0.4 ami az ED-sen volt szar.
Atntutu 7784
Quadrant: 4167Ezek mér egész jó értékek jóval meg kell haladják egy ZTE blade szintjét.
4.0.4 van fent bekapcsolt wifivel is hasít mint az állat. Jó lesz ez mondjuk nekem még van 7 napom nyúzni. Egyedül a Wifi mocsok gyenge. Ha nincs SEMMI a router meg a gép között akkor jó ha van akkor a fene megette nálam. Lehet ez is olyan mint a 1016 DDc hogy szarul van forrasztva vagy le van hagyva az árnyékolás???
Szét kapnám de nem tudom mi van benne no meg ha látható nyoma maradna ugrik a gari ami ugye 2 év ....
-
jFox
addikt
válasz
sony1962 #456 üzenetére
Elküldöm én neked a 4.0.3-at ha kell, de ne várj csodát tőlle. Nekem azzal fagyogatott, meg le zsibbadt alvó módban. A 4.0.4-el ilyesmi nem volt még. Ja meg a 0.3-ban nem tudtam előre tekerni a youtub-ban. A 0.4 ezt is orvosolta.
Ja és pozitív beszámoló: nekem a wifi is jól működik ezt írtam már egy hónapja is. Szóval nem mindegyik szar, csak volt egy szar széria, úgy néz ki....
-
Yoli
tag
Nézegettem az adatokat és azt vettem észre, hogy a Quadrant-ban a CPU kb fele annak amit Ti mértek..
Lehet nekem csak 1 mag menne?Total: 2854
CPU: 3594
Mem: 3008
I/O: 5281
2D: 825
3d: 1562 -
Imike_80
aktív tag
Igen, ugyanez nálam is.
Én a 4.0.3-at nem akarom feltenni, mert nincs benne a naptár sync, meg esetleg más is? Tök mindegy, arról semmiképp nem szeretnék lemondani. Rohadt WiFi. Pedig mobilnetem nincs, szóval muszáj azon használni.
Előre félek, hogy jól beetettek mindenkit, aztán Jelly meg nem fog jönni hónapokig. De ne legyen igazam. Most mi a fene legyen? Még pont benne vagyok a 3 napban. De amúgy meg tetszene... De WiFi közben launcher is akad, scroll is darabos, félregépel, mittudomén miket csinál. Ennyire nem megfelelő WiFi chipet raktak bele? MyAudio Support mondana erre valamit esetleg, kérem tisztelettel!? -
Miksz
tag
Üdv a kollegáknak!
Én hétfő délután rendeltem a myaudio-nál és ma fél 1 kor betoppant vele a futárIgaz nem tudtam róla, hogy hozzák , de mázlim volt, hogy otthon voltam
-
CsCsigusz
tag
Jajj nekem meg kedden szóltak hogy feladták, pick pack pontra várom de még nem jött meg
Sok helyen olvastam, hogy akár 5 nap is lehet a szállítás ppp-nál... nagyon remélem holnap azért megjön, a hétvégén jó lenne szórakozni vele. -
Smithy87
senior tag
Javult. A teszteket majd kaja közben lefuttatom a wifit még mindíg nem látja de sok a fal. :S Legalább addig kéne hekkelni, hogy egy kicsit lássa. 1080 at már a gyári lejátszóval megeszi az újra telepítés után, a Wifi megy egyenlőre nem lassult be sem a főképernyő se semmi.
-
Yoli
tag
válasz
Smithy87 #444 üzenetére
Köszi! Akkor én addig várok az eredményre és majd az alapján cselekszem én is!
4.0.3-at honnan tudok "beszerezni?"this is life: Az a baj, hogy minden lassabb a wifivel, nem csak a lapozgatás, de ez most tűnik fel nagyon, hogy rájöttem mi okozza. Azt hittem mindig ilyen, mert wifi-vel használtam, de ahogy kikapcsolom hasít, ha mindig olyan lenne az már igencsak jó lenne!
-
-
Smithy87
senior tag
válasz
Imike_80 #437 üzenetére
Nállam is pont ezt csinálta délután. Csak még félreérzékelt. Most van töltőn egy 4.0.4. újratelepítést megejtek. Aztán rázavarom a teszt progikat. Valaki írta, hogy wifivel kevesebb pontot ért el. Nekem wifi nélkül nem is futottak le a peszt progik, meg ennek az eszköznek a wifi lenne a sava borsa mi az, hogy bekapcsolt wifivel kevesebb pontot ér el mint anélkül?
-
Imike_80
aktív tag
Szia!
Én is telepítettem ma a Skypeot. Előtte kipróbáltuk G-Talkon a videóhívást, de szaggatott a hangom állítólag. Utána fel Skype. Kép, meg hang a másik fél szerint tökéletes volt. Azokra válaszolt, amiket kérdeztem, szóval hallott
Megcseréltem a hátsó kamerára a képet, na állítása szerint az sem volt jobb, mint az előlapi 0,3 MP. Gondolom a sávszél korlátozza le, nem küld annyi adatot. De szakadás, szaggatás nem volt. Csak amikor ő gépelt is közben, azt nem láttam. Google-ben videocsevegés közben is feljött egy ablak, amikor gépelt közben. Igaz, ott meg a hang volt szar.
-
jFox
addikt
válasz
pusihusi #435 üzenetére
Én is most kínlódok vele Pestről hazafelé a vonaton. Időnként leakad. Olyankor kihúzom a pöcköt vissza dugom és megy tovább. De nem sűrűn, olyan félóránként. (4.0.4, MF627 pöcök, tesco.mobile)
tomi5244: nekem otthon Planet routerem van 300mbps-os. A pontos típusát most nem tudom. 4-ik emelet, az egész lakásban jól műkődik. Sőt 1 emelettel lentebb is működik.
-
Imike_80
aktív tag
Hi!
Nemrég vittem be haveromnak megmutatni. Bekapcsolom, mennénk fel a WiFire, s a wifijelszó beírásakor 7-es helyett 7/8-at írt, meg nagyon fura volt. Restartoltam, megint ugyanez. Kezdtem rendesen beégni.
Rohadt lassú is volt a rendszer, akadozott a home képernyők váltogatása is, pocsék volt. Kikapcsoltuk a WiFit, majd vissza. Innentől mintha elvágták volna a dolgot. Most ez vagy új WiFinél van ( mert szerencsére itthon nem csinálja ), vagy routertől is függhet? Nem tudom, de gatya volt....
Azóta, meg itthon semmi. Nem csinálja. Szerencsére. Valami a WiFijében nem okés, attól tartok. -
bodazo
tag
Nekem is meg van a tabla. Pár tapasztalat. Wifi elsőre nem talált semmit, de második beállítás után már szépen látja. Youtubot próbáltam nem volt vele gond, igaz csak 2-3 videót néztem meg róla.
Programok telepítése szépen és gyorsan megy, bár a görgetés néha tényleg egy picit darabos.Ma kipróbáltam rajta a Skypét, hát valami borzasztó volt. Ha csak írtam nem volt gond vele, ha már beszélni is akartam, akkor már rettenetesen szaggatott, video hívásba bele is fagyot a masina. A routertől 2m-re ültem és olyan volt mintha a beszélgetés közben elveszne a jel. Amit nem nagyon értek nem találtam a mikrofonhoz beállítási lehetőséget, ami szerintem elég nagy kár. Ha valaki más is kipróbálná a skypét azt megköszönném, mert így nálam egyszerűen nem használható, a telefonomon is jobban működik.
Lehet hogy ehhez az alkalmazáshoz már gyenge a wifi-je? -
pusihusi
addikt
Sziasztok valaki használja mobil nettel? Mert nekem eldobálja a netet? Valami ötlet?
-
tomi5244
őstag
Köszönöm!!
Ha azt vesszük az oldalbetöltésre nem kell kimondott erős jelerősség, ha már youtubot akar az ember akkor viszont el kél a "combos" wifi. Ez nyilván felhasználó függő, ki mire használja.
20-25m, két fal, 1 szintes különbség és még így is van jel szerintem elfogadható. Majd meglátjuk mit mondanak mások is
-
Yoli
tag
válasz
tomi5244 #428 üzenetére
Jelenleg ahol vagyok csak egy mezei Netgear WGR102 van kb. 25m-re és van köztünk 2 ajtó és 2 vasbeton fal. (itt gyenge már a jel, de böngészésre jó és a telómon is ugyanez a helyzet Motorola Milestone)
A másik eszköz egy Pirelli DRG A225G ha jól emlékszem fejből.
A harmadik pedig egy régi Asus WL-500G.
Picit gyengébb a jel, mint egy laptopnak, de nekem nincs gond vele, a házban jól használható. (Pirelli és Asus)
Itt pedig családi házra kell gondolni 2 szint, a router a fenti emeleten van, természetesen lent gyengébb a jel, de számomra megfelel. -
tomi5244
őstag
Üdv!
Írtad, hogy nálad teljesen rendben van a Wifi, leírnád, hogy milyen hotspotod van típusra és hogy milyen körülmények között netezel, pl falak, hány méterre, van e más wifi a közelben, esetleg emeletek választanak e el stb, ezek mindenképp fontos tényezők, ha azt veszem talán te vagy az első akinek nincs különösebb gondja a wifivel!
Ha eszedbe jut valami a kommented elküldése után 5 percen belül még van lehetőség szerkesztésre, szerintem használd, mert figyelmeztetni fognak ha egymás után 3 üzenetet küldesz, aki vissza olvas kellemetlen lehet. Jó tanács
-
stefyY
őstag
Az normális...?
-
stefyY
őstag
Megjött.
-
Pompi
nagyúr
"Én is 4.0.4-el kaptam, nekem a kinézettel semmi bajom, a telóm is androidos, úgyhogy nem nagy meglepetés a felület."
Nem nagyon akarok ezen rugózni, csak a félreértések elkerülése végett. A dolog egyébként szubjektív. Van akinek elég a funkcionalitás, én mondjuk szeretem ha valami gusztusosan is néz ki emellé (ez a gusztus is szubjektív persze).
Androidos telót használok én is, momentán lassan 3 éve, a felület maga nem meglepetés nekem sem. Amire leginkább céloztam főleg, hogy a 4.0.3-ban még normálisan (alap ICS) nézett ki, az az értesítési terület gyors beállító része. Namost ugye ez 4.0.4-en így néz ki: [link]
Eleve más, a felületbe egyáltalán nem illeszkedő színvilág, hol kisbetü, hol csupa nagybetü, ami nem fér el magyarul az újsorba: Értesítése -> k
_Szerintem_ borzalom. Lehet a többségnél nincs nagy jelentősége. Ahogyan a hangerő és a képernyőmentő soft gombokat is én feleslegesnek tartom.
Így nézett ki amúgy a 4.0.3: [link]
Az már mind1 is, hogy a beállítások menü is nekem jobban bejön a 4.0.3 minimálabb ikonjaival.
Ja és hozzá teszem, hogy külső programmal a 4.0.3-ban is oda lehet tenni a quick settingset sokkal kulturáltabb formában.
Nade tényleg nem akarok ezen rugózni, leírtam. Nekem nem tetszik. Ennyi -
Yoli
tag
Sziasztok!
Megjött végre az enyém is és megosztom az eddigi tapasztalatokat a géppel: (hátha tudok segíteni annak aki még nem vette meg)
Ugyan még a belakás fázisában vagyok, de alapvetően eddig pozitívak a tapasztalataim!
Külső:
A gép mérete pont ideális számomra, azért is vártam rá. A 7" szerintem kicsi a 9.7 és 10.1 meg már nagy. Ez pont kézbe illik és jó a fogása is. A hátsó oldal kellemes tapintású és nem csúszik. a kezelőgombok jobbkezeseknek pont jó helyen vannak és jól elérhetők.
Ami nekem pici negatívum, hogy fektetve pont a jobb oldalán vastagabb a keret és én jobb kezes lévén bal kézzel a bal oldalon fogom, ahol kissé nehezebb fogni, mert vékonyabb a keret, de ez nem vészes. A másik amit többen írtak, hogy a hangszórók valóban elég furcsán szólnak, hiszen hátul vannak, de ha jól fogja az ember akkor tűrhető a hangja is, de fülessel tökéletes.
Belső:
Én is 4.0.4-el kaptam, nekem a kinézettel semmi bajom, a telóm is androidos, úgyhogy nem nagy meglepetés a felület. Alapvetően érezni, hogy elég erős a HW, de a görgetések valóban meg-meg akadnak, nem használhatatlan, de valóban ilyen és néha kicsit bosszantó. Szerintem csak optimalizálni kéne és remélem a 4.1 sokat fog javítani és hamarosan kijön. Nekem semmi hiba nem jött eddig elő (kopp-kopp) és remélem nem is fog. Egyébként a telepítések gyorsak és a rendszer jól pörög, nem a gép sebességével van gond.
A wifi-vel nekem semmi gondom, a telefonom is ugyanezt tudja, teljesen jól használható részemről, valamint alvás után is szépen csatlakozik magától. Úgyhogy ez pozitív csalódás részemről.
Az érintés érzékelés lehetne egy picit jobb, de a pontossággal nekem nincs bajom csak néha kicsit érzéketlen és lassan reagál az érintésre, de lehet ez is csak optimalizálás kérdése.
Az akku még csak egyszer volt feltöltve így még nem merek nagyon pontos adatokat mondani, de reggel 7.00-től 12.00-ig telepítgetéssel, netezéssel és némi alvó móddal 50%-on van. Tehát jelenleg nem lehet panaszom, de majd meglátjuk…
A kijelző számomra teljesen megfelelő, 50% körüli fényerőn szobában kellemesen használható. Kicsit tükröződik, de cserébe nagyon jó a felbontása és nekem a színei is megfelelőek. Normál használat mellett a betekintési szöggel nekem nincs bajom, teljesen jó, igaz nem IPS, de vállalható, főleg ennyiért!
Röviden, eddig tetszik a gép, de jó lenne picit optimalizálni rajta! Bocs a hosszért
A telepítések után tüzetesen le fogom tesztelni a gépet… -
stefyY
őstag
Kezdem úgy érezni, hogy teljesen feleslegesen maradtam itthon.
-
Osynho
addikt
válasz
Imike_80 #397 üzenetére
Go Keyboard
Swiftkey tablet
File manager hd
File manager
Astro file managerEzeket már használtam, jók.
-
Smithy87
senior tag
Hmm akkor elsőkörben egy 4.0.4. újra telepítés lesz. Most így meló közben nem vágnék neki.
Az valami módon meg szerezhető?
Imike_80:
Elvielg nincs probléma vele ezzel még nem de másik tabon próbáltam bedugod az OTG kábeld bele dugod a cuccost és örülsz. Ha ez nem ál fent akkor nem tudom. -
Imike_80
aktív tag
Bocsánat! Rosszul fogalmaztam. Szóval a beépített íráskezelőbe is jól jönne egy T9-hez hasonló valami. Én akárhogy néztem, a beállításoknál nem tudtam megoldani azt, hogy akármilyen nyelven legyen szófelajánlás. Szóval nem igazán írás-barát.
Pendrive problémára van valami megoldás?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Spórolós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gumi és felni topik
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Filmvilág
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (239)
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air 11 M3 2025 + Gyári fehér Mag tok + fólia + gyári töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest