Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Őskoczka
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: 2025, zárás
- bambano: A sor végén
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Smithy87
senior tag
Van rólla leríás a neten most nem tudom linkelni mert otthon néztem de a google a barátunk.
Át kell írni root után az egyik leíró file-ban a gyártót meg a modell számot. Igen de a NOVA meg a batmen is 2 giga körűli cucc le sem tölti 15 perc alatt.
Csak 5 megás netem van
Nem tudom ezek mit gondolnak, mindenki gigabies gerincen ül vagy mi? XDMC3 hoz egy megoldás a hozzá szólások között:
"Peti - 2012. szeptember 7. - SEMC Xperia Live 1.1.1. verzióval
MegjavultAkadásmentessen fut, a fájlok letöltésénél sem volt gond, amikor telepítve van a google play-ről, átkell állítani a nyelvet english (us) ra a telefonban, majd ujraindítani a telefont, utána már nem fog kilépni, letölti az adatfájlokat aztán ki lehet belőle lépni és visszaállítani magyarra a telefon nyelvét.LWW ICS 4.0.4"
-
derrik
őstag
Grat!!!!
Ez nagy segítség volt. Addig míg nem jön a JB /ha lesz/Én a teszteket nem nézem és jól is megy a masinám. Két problémám volt.
- Opera Mobile ésa gyári böngészőben nem volt flash támogatás /állítólag az Operából kis hagyták már/ hát most van benne. A rendszerből a Flash Player-t eltávolítottam és telepítettem egy másikat most megy szépen.
-Viszont a Google Plus az még most sem jó eredetileg nem volt hajlandó mutatni a postokat az is uninstal lett és telepítve egy másik de az meg állandóan bezárja magát!Ja! és tesztekben néztem a max CPU freki 1200Mhz!!
Másnál is ezt mutatja????
Új hozzászólás Aktív témák
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen TV-t vegyek?
- Battlefield 6
- Nintendo Switch 2
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- sziku69: Szólánc.
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- Lenovo Tab P12 tablet és Pes Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- iPad Air 5 256GB M1 Cellular Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4517
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Át kell írni root után az egyik leíró file-ban a gyártót meg a modell számot. Igen de a NOVA meg a batmen is 2 giga körűli cucc le sem tölti 15 perc alatt.
Nem tudom ezek mit gondolnak, mindenki gigabies gerincen ül vagy mi? XD