- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Három júniusi képem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Smithy87
senior tag
Van rólla leríás a neten most nem tudom linkelni mert otthon néztem de a google a barátunk.
Át kell írni root után az egyik leíró file-ban a gyártót meg a modell számot. Igen de a NOVA meg a batmen is 2 giga körűli cucc le sem tölti 15 perc alatt.
Csak 5 megás netem van
Nem tudom ezek mit gondolnak, mindenki gigabies gerincen ül vagy mi? XD
MC3 hoz egy megoldás a hozzá szólások között:
"Peti - 2012. szeptember 7. - SEMC Xperia Live 1.1.1. verzióval
MegjavultAkadásmentessen fut, a fájlok letöltésénél sem volt gond, amikor telepítve van a google play-ről, átkell állítani a nyelvet english (us) ra a telefonban, majd ujraindítani a telefont, utána már nem fog kilépni, letölti az adatfájlokat aztán ki lehet belőle lépni és visszaállítani magyarra a telefon nyelvét.LWW ICS 4.0.4"
-
derrik
őstag
Grat!!!!
Ez nagy segítség volt. Addig míg nem jön a JB /ha lesz/Én a teszteket nem nézem és jól is megy a masinám. Két problémám volt.
- Opera Mobile ésa gyári böngészőben nem volt flash támogatás /állítólag az Operából kis hagyták már/ hát most van benne. A rendszerből a Flash Player-t eltávolítottam és telepítettem egy másikat most megy szépen.
-Viszont a Google Plus az még most sem jó eredetileg nem volt hajlandó mutatni a postokat az is uninstal lett és telepítve egy másik de az meg állandóan bezárja magát!Ja! és tesztekben néztem a max CPU freki 1200Mhz!!
Másnál is ezt mutatja????
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Elite: Dangerous
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Nyaralás topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest