- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Supra
tag
Csak hogy ne kelljen kínaiul hieroglifálni, feltettem ide:
http://www.sg-1.hu/E8-HD_1.5G_60.M6_E8HD-T3_gadmei_64pin_516MHZ_9662_20121128.zip
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SAJÁTFELELŐSSÉGŰ ANYAG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kockázatok és téglák teringettében kérdezze meg keresőjét, hozzáértő sorstársait :-)Nekem ez fut, tök véletlenül találtam meg kb 2 nappal a kiadás után. KB ezen a néven volt fent, csak azt a pár karaktert vettem ki, aminek a gondolatától is fejjreállt az FTP :-)
-
Supra
tag
Ha azt mondom, hogy kicsomagolva, akkor kitiltatsz innen? :-) mert akkor megérdemelném...
De komolyan, persze, zipként...
Valami olyanra gyanakszom, hogy ez a galaxy note eredeti signature-jét várja :S
Ja, és vissza is ellenőriztem...Most ezt fogom kipróbálni: http://www.slatedroid.com/topic/40477-gadmei-e8-hd-12ghz-latest-fw-october-23/
-
-
cekkk
veterán
Pedig Wipeoltam
Mind a kettőt vagy 3mat talán
Megkerestem de nem történt semmi.
A romnal is ott volt két zip a mappában azokat feltettem, viszont ahogy nézem nem csak annyi minden volt ott, így azért nem sikerült, kétszer kellett telepítenem egy helyett. Szóval valami nem oké. Majd este próba -
Fritz Teufel
addikt
Alapértelmezettként mint írtam, a Gmail csak egy jelzésre van állítva a rendszerben. Vedd ki a pipát a "Gmail->Beállítások->Címkék kezelése->Értesítés egyszer" mellöl. Nekem még a GREGPON wifi KeepAlive sem jut semmire, a wifi továbbra is pár percen belül alszik, mintha altatót szedne. Őrület, hogy most megint kereshetem, hogy mi az ami ki tudja ütni, pedig nem szabadna. Komolyan kezdek mérges lenni... Akkor wipe, aztán kezdem előröl... Ha ezt nem javítják a 4.1.1-ben akkor... nyomdafesték megfolyt
-
-
Nalam a root mar megvolt ,kigyomlaltam a felesleges alkalmazasokat ,es megejtettem a build cseret is ,eddig ok az elobb ideglenesen toroltem a bif filekezelot erre leomlott a rendszer... sorban altak le a droidv programok alkalmazasok,de visszatettem azota okszi minden ...
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videó stream letöltése
- Windows 10
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mini PC
- Egérpad topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Windows Insider Program
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- APPLE iPad Mini 8,3" (6. generáció) 64 GB WiFi Lila - Újszerű
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G2 i5-7Y57 I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K IPS Touch I Cam I W10 I Garancia
- Samsung Galaxy TAB S6 LTE SM-T865 6GB/128GB 4G LTE
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i7-6GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design R5 FSP 850W
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest