- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- sziku69: Szólánc.
- Pánikbetegség, szorongás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szonokcsalad
csendes tag
Üdvözlet minden tábla tulajdonosnak. Arra volnék kíváncsi, hogy más találkozott-e már ilyen beállítási lehetőséggel. Arrol van szó, hogy az 1500 mhz et szeretném kipróbálni dealapból a készülékben nincsen ilyen beállítás, csak normál cpu mód és power saving mód. Képeken viszont láttam egy performance lehetőséget is. Ezt hogyan lehet előcsalni? Egy másik kérdés pedig, hogy van-e valami tapasztalat azzal kapcsolatban melyik játékokat, komolyabb programokat képes futtatni a gép. Jó volna listázni ezeket, hogy ne kelljen 5-600 mb letöltése után megtudni, hogy amúgy nem is megy rajta.
Előre is köszi a válaszokat...
-
Smithy87
senior tag
válasz
PrinceHerceg #996 üzenetére
Én a concord billentyűzetes 7" tokját vettem meg, épp hogy elfér benne kissé túl nyúlik de nem vészes ha kell kép lövök párat délután
Más fóliát talált e már valaki? Mert sikeresen leszedtem véletlen a gyárit
-
Fritz Teufel
addikt
Akkor megpróbállak picit képbe hozni:
Recovery - Ez picit hasonló a funkciója mint a Windows csökkentett módjának. A különbség, hogy itt nem lehet használni a készüléket, csak módosításokat lehet eszközölni,
wipe data/factory reset - minden a felhasználó által létrehozott adat és rendszer módosítás törlésre kerül, ezáltal visszaáll a gyári állapot. Szoktuk FR-nek vagy wipe-nak is rövidíteni,
Gyökérkönyvtár vagy gyökérkatalógus ( jelölése: / ) - szokták szülő könyvtárnak is hívni.
A Unix fájlrendszerben három kitüntetett pont létezik az egyes felhasználó számára:
a gyökérkatalógus (root directory), ez a fájlrendszer kezdõpontja: /
az alapkatalógus (home directory), az egyes felhasználóhoz tartozó kiindulási pont: ~/
a munkakatalógus (current directory), az a pont, ahol a felhasználó éppen tartózkodik a fájlrendszerben: ./Ha lesz root-od, akkor majd a gyökér fájlrendszerben (root) ezeket a katalógusokat láthatod: (Fontos: közvetlenül a gyökér alatt nincsenek file-ok)
Az aktuális fölötti könyvtár: ../
A bináris programok könyvtára: /bin - bin mint bináris
A különféle eszközök könyvtára: /dev dev mint device vagyis eszköz
Egyéb rendszerfájlok, rendszerint a rendszeradminisztrációs fájlok: /etc mint ecetera magyarul satöbbi, a legtöbb esetben itt van a jelszavakat tároló fájl is
Az ideiglenesen "felakasztott" eszközök becsatolási pontja (lásd mount parancs): /mnt - itt keresd majd a külső meghajtót vagy external vagyis külső SDkártyát, bármilyen ezközt amit USB, vagy wi-fi-n vagy bluetooth-on keresztül csatolsz
Felhasználói programok, forrásszövegek, könyvtárak: /usr - user vagyis felhasználó, wipe esetén többek között ennek a mappának a tartalma törlődik
Fontosabb függvénykönyvtárak - ezeket csak a programozók használják: /lib vagyis libraryHa létrehozod a kitüntetett root felhasználót, akkor a gyökérben megjelenik egy új katalógus: /root ez a root felhasználó home könyvtára
Tovább most nem részletezném, a főbb katalógusokat részleteztem csak. Mint láthatod, az elnevezések nem valami ördögtől való csak az informatikusok által értelmezhető rövidítésekből állnak, nagyon logikus és pofon egyszerű.
Mi az a root? A root a Unix rendszer kitüntetett felhasználója. A root felhasználó, Linux alatt a rendszergazda felhasználó. Android alatt a különféle programok saját nem emelt szintű felhasználói fiók alatt futnak. Előfordulnak dolgok amikhez szükséges rendszergazdai joggal rendelkezni:
Óra állítása ntp segítségével
Tethering használatához
Market-ben az országot átírni
OpenVPN használatához
sshd futtatásához
Programok sd-kártyára helyezése, olyan programoknál ahol az áthelyezést a fejlesztő nem engedélyezte.Az Android készülékeken gyárilag nincs létrehozva a root, ezzel is védve a rendszert a felhasználó elől. Érthető lépés, mert ezen joggal a készülék nagyon könnyen "téglásítható".
Rootolás - a root kitüntetett felhasználó létrehozása. Jelen esetünkben ezt a Recovery-ből futtatott külső tömörített állományból szerezzük (az a bizonyos tömörített állomány - *.zip más néven exploit: kihasználás, kiaknázás) . Root során létrehozza a gyökérben a root katalógust és pár szükséges alkalmazást telepít: SU vagyis Superuser (itt állíthatók be a különböző alkalmazások hozzáférési jogai) valamint a RootExpoler (hasonló mint a TotalCommander) alkalmazásokat. A különböző hozzáférési jogokat most megint csak nem részletezném.
A root telepítése: a letöltött *.zip állományt felmásoljuk egy külső (external) SD kártyára. Lehetőleg más ne legyen a kártyán. A a tableten keresztül másoltuk fel az állományt, akkor a tabletet kikapcsoljuk, az SD marad a helyén a tebletben az egy zip állománnyal a tarsolyában.
1 lépés: a tablet bekapcsolása a Power gomb és a Hangerő (Volume) gomb egyszerre történő lenyomásával, a logo megjelenéséig. A Volume + vagy - nálam teljesen mindegy volt
2 lépés: most betöltődött a Recovery. Itt a Volume + vagy - gombokkal lehet fel vagy le navigálni, a Power gomb lesz az Enter. Az exploit (root) futtatásához navigálj a Flash zip from sdcard menüpontra. Megjelenik a kártyán lévő exploit. Ránavigálunk és Enter... ekkor elindul a root telepítése majd ha végzett, a rendszer automatikusan újraindul.Gratulálok, létrehoztat a saját root felhasználódat! Persze ezzel még nincs vége a mutatványnak, hiszen a root jogokat ki is kell osztani, a Unix örökség miatt itt minden alkalmazásnak egyenként kell azt megadni (szerintem ez így helyes és biztonságos - többek között ezért tartom a DOS alapokon nyugvó Windows-t primitívebb rendszernek és egy hátrafelé való lépésnek a rendszerek törzsfejlődésében.
Amikor a rendszer újraindult, azonnal egy felugró ablakkal találkozol, amit az SU dob fel. Kéri a root jogot tőled. Persze te ezt egy Allowed-re való tapicskolással nagyvonalúan megadod. A Denied lenne az elutasítás.
Nálam az első dolog volt a TotalCommander root jogokkal való felruházása. Ennek menete a következő: Beállítás menü a TC-ben és alul pipa a Root hasz. mindenhol mellé.A build.prop cseréje:
1. lépés - a build.prop-ot vagy kimásolod a kínai Custom ROM 1.1-es verziójából vagy fentebb már valaki külön belinkelte. Ezt felteszed mondjuk az SD kártyára. Hosszú tapicskolás rajta majd kiválaszt: Vágólapra másolás
2. lépés - most a másik ablakban kiválasztjuk a fájlrendszer gyökere katalógust és ezzel felugrunk egészen a gyökérig. Itt belépünk a /system mappába.
3. lépés - itt megkeressük az eredeti build-prop fájlt és hosszú tapicskolás után a felugró ablakban töröljük azt
4. lépés - most megint hosszú tapicskolás és kiválasztjuk a (Beillesztés ide - Másolás) menüpontot
5. lépés - a készüléket újraindítjuk, hogy az új build.prop betöltődjönEnjoy!
Így dióhéjban ennyi lenne, ugye nem is olyan bonyolult. ;-) Ha van egyéb kérdés, reklám után jövök vagyis késő este leszek megint.
Üdv, Dec
-
PrinceHerceg
őstag
Sziasztok !
Tud valaki esetleg jó árban mínőségibb tablet táskát, esetleg szütyőt hogy hordozhatóvá váljon a készülékünk ?
Köszönjük !
-
Nunder
őstag
válasz
vertebrata #993 üzenetére
A Root-olás folyamata rém egyszerű. Hasonlóképp kell eljárni, mint a ROM telepítésnél, csak itt az egyetlen *.zip fájlt kell felrakni az SD kártyára. Majd kikapcsolás, Volume+ és Power gomb egyszerre megnyom. Ekkor az Android recovery módjában találod magad. Itt van lehetőséged a Factory reset-re is, többek között, de neked most az Install update from SD card opció lesz a nyerő. Ha ezt kiválasztod, akkor feltelepíti a Root jogot a készülékre. Innentól kezdve teljes irányíthatóságot kapsz kézhez, az eddig letiltott funkciókat is tudod majd használni.
Hirtelen ennyi, a BT-ról meg a többiről majd később, vagy majd valaki más, abba még én sem vájtam bele magam.
-
vertebrata
csendes tag
Sziasztok!
Előszeretettel olvasom ezt a fórumot, mert vettem én is egy 808dcc-t.
Az Android os-t soha nem használtam ez az első.
Szeretném tényleg a legjobbat kihozni belőle, de azok a lépések amik Nektek rutinszerűen mennek sajnos nekem egy kicsit magas.
Addig eljutottam, mert a myaudios 4.0.4 volt fent, hogy lecseréltem a gadmei 4.0.4 10.11-es romra.
Ez nem volt nagy dolog hiszen nekem csak el kellett indítanom és megcsinálta magának.
Viszont nem működik a bluetoothom, ha már egyszer van akkor működjön.
Olvastam Imike_ 80 leírását, és megtetszett.
De a konkrét lépések részleteit szeretném kérni tőletek (pl: hogy kell rootolni, hogy kell azt a build.prop-ot betenni , és honnan,mivel?) mert tényleg nem ismerem a rendszert, de azon vagyok hogy elsajátítsam és a későbbiek folyamán én is segíteni tudjam mások munkáját.
Egyszóval az adott hardverből egy jó kis masinát szeretnék faragni.
Előre is köszönöm annak aki nem nézi le az ilyen tudatlant, és szánna rám egy pár sort.
A fogalmak terén is hadilábon állok, pl: főzött rom, factory reset… -
Imike_80
aktív tag
Gadmei-ben mindig valami hibát írt ki az egyik fiókommal a Play, s lehet, hogy nincs köze hozzá, de nekem nem volt annyira pipec, mint vártam. Tegnap, ahogy ígértem, meló után feltettem a gyári MyAudio 0923-at, plusz root, plusz új build.prop. Azt hiszem 72%-on volt az akksi, amikor elkezdtem.
Mindent feltettem, restartok, nyomogatás, WiFi. Jelerősség mindenhol tökéletes, bármelyik előző Rom-nál jobbnak tűnik. Görgetés, menü sebessége szintén. Play-en a letöltés a fiókommal tökéletes, zokszó nélkül megy minden szépen, gyorsan. Weboldalakat gyorsan tölti, nekem a gyári böngésző megfelel. 65%-ra ment le az akksi.
Este még nyomogattam picit, szintén WiFi, E-mailek, feltettem a Swiftkeyt, beállítottam, testre szabtam ismét mindent az én ízlésemnek megfelelően. Akksi lement 59%-ra. WiFi kikapcs, aztán alvás. Reggel megintcsak 59%-on ébredt, tehát egész éjjel nem evett semmit!!! Oké, nekem is ez lenne a normális, de a telcsim azért a térerő, meg miegymás miatt 4-5%-ot simán lemegy - ha nem többet.
Gyári Launchert használok, nekem ez is megfelelő.
A lényeg, hogy nekem ez jött be, nekem így kerek a dolog. Érzetre gyors mindene, jelerősség is tökéletes az egész panel-lakásban, s nem utolsósorban érzetre nagyon egyben van, Stabli! Most imádom igazán!
Üdv. -
válasz
Zollkid100 #984 üzenetére
nova prime
-
Gzolo
senior tag
válasz
Go launcher Hd vagy Chameleon, kedvtől függően.
-
Zollkid100
tag
válasz
varga.balazs #985 üzenetére
Nemtudom nekem az apex akadt a gadmei-vel. A főképernyő lapozgatása volt darabos.
A nova viszont szépen fut ahogy a gyári is. -
Lala6
őstag
Sziasztok!
Nem láttatok valahol mostanában akciós 808DCC-t? Edigitalnál találtam a legolcsóbban, olvastam, hogy volt akcióban a médiában és az auchanban is, de már vége mindkettőnek.
-
varga.balazs
aktív tag
válasz
most stock, de nekem az apex jobban bejött, valahogy folyamatosabb volt(persze hozzátéve, akkor még nem a legutóbbi rom volt fenn, hanem a gyári 4.0.4.
-
Zollkid100
tag
Gyors körkérdés.
Ki melyik launchert használja?
Személy szerint nova. -
Fairplays
aktív tag
válasz
varga.balazs #980 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek!
-
Fairplays
aktív tag
USB elosztó létezik ilyen szerkenytühöz? Hogy értsétek pl egeret és billentyűzetet is tudjak csatlakoztatni vagy billentyűzet és média eszközt...??
-
Yoli
tag
válasz
Zollkid100 #965 üzenetére
Szia.
Esetleg szétszerelés? Arról nem nagyon van videó.... :-)
Amúgy nekem nagyon hasznos és nagyon bejön a cucc eddig... -
üszök
őstag
Valaki segítene,hogy tudom a Chrome-t leszedni az első hsz ből?
-
royalka
őstag
Felhívtam a edigitalt szerdán jön a futár viszi a ketyerét. Elvilig jövő héten érkezik a másik.
-
válasz
MrPetya19 #966 üzenetére
Mert a negy mag teljesitmenyet lerontja a gc200 ,ahogy olvastam az inkabb 2d-ben eros es nem 3d-ben . A 808 hoz 7400 korul ha ehez nezzuk akkor az negy maggal dupla aron nem nagy csorrenes.
Meg aztan ez a maghaboru is olyan mint a pc-n, elertek mar egy jol fejlett szintet cpu-ban es innet mar nagy fejlodes azert mar nincs csak kissebb lepesekben. -
varga.balazs
aktív tag
-
bb68
tag
Két hete én is egy ilyen ketyerét használok.Nem bántam meg ,hogy megvettem.Próbáltam usb-s dolgokat rákötni.Mondhatni hogy mindenevő a gép.Dell bluetooth egér,Logitech wireless egér,vezetékes egerek,hordozható winyó külső táppal mind kezeli.Ma rákapcsoltam a hordozható dvd írómat,és médialejátszóként szintén kezeli.Gyakorlatilag dvd-ről lehet filmet nézni.Kellemesen meglepett ez a dolog.Persze külső táp ehhez is kell.
-
gaben1117
senior tag
válasz
Zollkid100 #965 üzenetére
Melózok most a gépen. Berakom az előző videódat háttérzajnak, had menjen végig. Utána hátha lesz olyan, amire még kíváncsi vagyok és érdemes lenne megnézni.
-
válasz
this is life #963 üzenetére
Négy mag ellenére 8600 körül hoz antutun
-
Zollkid100
tag
Valakinek lenne kedve egy kis videóhoz?
Adjatok ötleteket,hogy mit vegyek fel.
Rákaptam most a dologra hogy rossz az idő
Gadmei módosított buildproppal mondjuk?
Vagy nem tudom, találjatok ki valamit
Üdv.
Zoli -
-
-
adam08
csendes tag
válasz
Fritz Teufel #866 üzenetére
Az új MyAudio Tablet Series9 916QI 79990 Ft lesz és sajnos csak 1024×768 pixeles kijelző, igaz IPS-es, de akkor is karcsú 9,7 colhoz sztem!
-
Imike_80
aktív tag
válasz
this is life #959 üzenetére
Már jeleztem korábban, hogy szerintetek nem lehet esetleg, hogy a routerek titkosítása zavar be a dologba?
-
üszök
őstag
Az Időképet és egyéb nem támogatott felbontású dolgokat hogyan lehet felvarázsolni?
-
Azon filozok hogy akinek wifi gondja van az sanszos hogy inkabb hardveres es nem szoft problema okozza,a rossz wifin a jobban megirt program se tud segiteni. Nekem az elejetol fogva nem volt paras a wifi s talan ez is az oka hogy eszrevehetoen stabilabb es egy arnyalattal erosebb a buildprop csere utan...
-
-
Szerintem semmi,csak a myaudios cuccok hianyoznak de az potolhato...Az elonye mar ha annak lehet nevezni a benchmark programok jol teljesitenek rajta wifivel es anelkul is ,de belakva azert mar mas eredmeny jon ki.Amit en meg megtettem hogy fel van rakva a system tuner pro progi es azokat a gyari alkalmazasokat is toroltem ami nem kell pl navi,google+ es tsa-i..es ezen a formacion log a modositott builtprop..
-
Zollkid100
tag
válasz
Fritz Teufel #955 üzenetére
Elnézést kérek, magamtól rájöttem már, csak lejárt a szerkesztés
Bele sem néztem a zipbe, aztán Blader-hez híven csak feldurrantottam a kártyára
Még egyszer bocsánat a balf*szságért. -
Fritz Teufel
addikt
válasz
Zollkid100 #954 üzenetére
Ha esetleg azt a *.zip állományt hirtelen kitalálnád csomagolni és a benne lévő lét *.zip állományt és a pár járulékos holmit másolnád fel, akkor lenne sikerélményed is.
-
Zollkid100
tag
Erre tudtok valamit?:
Telepíteném a gadmei romot. A zipet a (külső)kártyára másoltam,más nincs rajta.
Nyomom a powert+ a hangerő fel-t és csak a recovery jön be. Esetleg wipe-oljak a recoveryben és tegyem fel onnan a romot? -
Nunder
őstag
válasz
Fritz Teufel #931 üzenetére
Teljesen kiakadtam, tegnap feltettem F1 alatt a mókolt ROM-ot, erre miután ránézek a fórumra, látom, hogy van újabb
Melyik a jobb? Mert nem akarom ilyen sűrűn cserélgetni a rendszert, meg a telefonom kártyáját vagyok kénytelen használni így is hozzá
-
fgoo
csendes tag
válasz
this is life #945 üzenetére
Természetesen volt újraindítás, de semmi javulás, lehet, hogy holnap kipróbálom ezt a gadmeit. Van valami hátrány a myaudióshoz képest?
-
-
-
fgoo
csendes tag
válasz
this is life #943 üzenetére
Köszi, de mint feljebb is írtam, én voltam balfácán, a fájlrendszer csak olvashatóan volt a tc-ben beolvasva, azért nem tudtam a jogokat változtatni. Amúgy a 9.27-es "gyári" romon cseréltem, eddig nem veszek észre különösebb javulást.
-
Veletlenul nincsc fent a tableteden a root explorer mert akkor vasdgyx torold azt a programot,vagy azon belul engedelyezd a file modositasara az irasi jogot is en toroltem a root explorert mert bekavart egy kisse,utana tc rott jog ,aztan ahogy par hozzaszolassal fentebb irt modon sikerult megoldani.Nekedcv melyik rom van fent?
-
fgoo
csendes tag
válasz
this is life #937 üzenetére
-
válasz
Zollkid100 #938 üzenetére
Csak a magam neveben mondanam gadmei rom + gadmei modositott rom buildpropja ,nekem ez jott be legjobban ,alapbol se volt nagy gondom de ezzel a parossal gordulekenyebb a rendszer es stabilabb,erosebb a wifi is.
-
Zollkid100
tag
Na srácok!
Az a szituáció, hogy a héten nem értem rá nagyon romolgatni, most viszont igen.
Mit javasoltok?
Gadmei? Gyári rom újrarakása majd bulidprop csere?
Vagy elég kicserélni a jelenlegi rendszeren? (érintetlen,"out of the box" 9.27)
Üdv: Zoli -
-
Yoli
tag
válasz
Fritz Teufel #929 üzenetére
Szia!
Én felraktam amit belinkeltél és én nem érzek javulást, de sajnos az eredetit nem engedi visszamásolni
Van valami ötleted hogyan csináljam? (root van természetesen)
A módosítottal felül tudtam írni az eredetit, de fordítva nem engedi valamiért?? -
Imike_80
aktív tag
válasz
Fritz Teufel #931 üzenetére
Köszi!
Holnap lehet, hogy ki is próbálom munka után, mert a Gadmei-rom egyelőre nem győzött meg teljes egészében. Lehet, hogy egyedi a dolog, vagy a routeremet nem szereti, vagy tényleg rossz a netem a hétvége, vagy a rossz idő miatt.
Sebaj. Most már adott a 9.23, a root és az új build.prop.
Ha lesz addigra akksi üzemidőd teszted, vagy bármi hasznos észrevétel, szívesen fogadom a honfitársaimmal!
Üdv.
-
-
Imike_80
aktív tag
válasz
Fritz Teufel #929 üzenetére
Köszi Dec!
És akkor Bluetooth is van? Rendben megy minden? Teszteltél mindent, ami fontos lehet?
Root nincs fenn valami értelmes helyen? Mert az 1. hsz.ben lévő link nem műküdik - nekem. -
Fritz Teufel
addikt
válasz
Imike_80 #928 üzenetére
Amikor feltettem a gyári MyAudio 4.0.4 ROM 09.23-at, akkor picit néhol akadozott pedig még szűz állapotban volt. Nem nagyon, eddig sem volt vele bajom. Feltettem rá a root-ot és a Total Commandert. A TC-nek root jogot adtam és a moddolt build.prop fájlal felülírtam az eredetit. Reboot után, mintha mindent megolajoztak volna. A Note fingerprint miatt sokkal több alkalmazás telepíthető a Play Store-ból, de sajnos a Chrome-ot továbbra is csak manuálisan lehet. A Wi-fi jóval stabilabb, nem olyan hullámzó a jelerősség mint előtte.
Mindenképpen tegyétek fel, nincs vesztenivaló. Az eredeti MyAudio ROM mindenkinek megvan és abban ott az eredeti build.prop fájl, ha esetleg vissza szeretné állítani. Persze aki felteszi, nem akarja majd visszaállítani -
Imike_80
aktív tag
Dec!
Milyen lett? Most olvastam amott, hogy MyAudio-s ROM, új build-proppal fut a gépeden. Mesélj!
Bocs srácok, de nekem ez a 10.11-es Gadmei-rom nem tűnik annyival jobbnak, mint amivel kijött, 0927-es. Nem tűnik gyorsabbnak, röcögős továbbra is a görgetés. Nekem úgy fest, hogy lassabben tölti be a weboldalakat. DE! Lehet, hogy szar a Net, mert hétvégén eleve mindenki rá van csoffadva, meg az idő is szar, szerintem az is befolyásolja. No mindegy. De szimpi lenne ez a stabil gyári ROM, picivel jobban megírt build kombó! Ú de sajnálom royalka! Remélem ki tudod cseréltetni egy vadi újra!
-
royalka
őstag
válasz
sony1962 #925 üzenetére
Nem... Csak a sima my audio 09.23 volt rajta. A programok meg azok voltak amik a telon is voltak.. Még a procin se húztam minden original volt. Szal 99999% hogy gyártási hiba mint hogy program művelné...
+++ Más feltolt már mindent és neki meg megy kloppul..
Ez hüyle hozzá szólás volt komám..
" Te is mindenféle xart telepítették rá..."
Így is ideg vagyok.. te meg itt agyazol....Zollkid100: Köszi szépen
-
üszök
őstag
Üdv uraim.
Ma vettem én is egy ilyen gépet a Médiába.Most nézegetem,és az tűnt fel először,hogy a kapcsolósorban ott van a GPS jele.De sehol nem írnak GPS vevőt.Az első hsz-ben szereplő Romot rakjam fel?Az nem jár garancia vesztéssel?A garancia papíron egy Miskolci telefonszám szerepel,ott a szervíz vagy csak kihelyezett valami?
Nekiállok végigolvasni a fórumot minden infóra szükségem van. -
royalka
őstag
válasz
Zollkid100 #917 üzenetére
Nem falun lakok, nem is annyira kis település, csak sajnos helyileg rossz helyen van. Én se szívesen rendeltem meg de a hév elkapott.
Holnap majd telefonálok, de írtam is nekik hogy cseréljék ki mert 8 napon belül vagyok. Remélem gyorsan letudjuk. -
Fairplays
aktív tag
válasz
this is life #916 üzenetére
Köszönöm! Így már nekem is működik!
-
derrik
őstag
válasz
this is life #916 üzenetére
......igazad van.A törlés kimaradt!
Működő pedig található. Mert nekem is az van! 20923-as romnál az Operában nyitja meg a flasht, a gyári böngészőben pedig teljes kijelzőn. -
Osynho
addikt
válasz
MrPetya19 #877 üzenetére
Most éppen AOKP raom van rajta, tegnap dobtam fel, eddig CM10 volt. Sajnos vannak gondok az akkukezeléssel, kikapcsol50% körül.
(#908) csui83: Jól olvasható, egy minimális nagyítás kell a könnyű olvashatóságért, de állítva elég kellemes szörfölni vele.
Egyébként ekkora képátló mellett az 1280-as felbontás az, ami mellett simán olvasható pl az index.hu, nagyítás nélkül. Persze nagyon aprók a betűk, de tűéles a kép (Nexus 7-et tapiztam
).
-
Zollkid100
tag
Na én pont ezért próbálok helyben vásárolni, amit csak lehet.
Nyilván ez nem megoldható, ha egy kisebb faluban laksz.
Majd írd meg hogy mi lett vele.
Gondolom az ED-tól vetted.
Üdv: ZoliU.i: Na most képzeljétek el ugyanezt egy Ainol tabbal. Szerintem nem kell mondanom, hogy melyik éri meg és miért. Itt van rá a példa. Vagy kockáztatsz, vagy bevállalod a kicsit gyengébb kijelzőt.
Mindenki döntse el... -
-
válasz
Fairplays #913 üzenetére
Ha mindegyik bongeszoben hasznalni szeretned akkor nedf is frissits,mert akkor az opera mobillal es elvileg a stock bongeszovel van flash,en miutan kigyomlaltam a system tunerral es ujjat tettem fel helyette akkor nem akart mukodni ,de fentebb irta valaki hogy az operaval megy a flash semmi massal eddig,igaz o fozott romon probalta...
-
royalka
őstag
válasz
PrinceHerceg #907 üzenetére
Futár hozta, szép lesz így postán gariztatni.....
-
Smithy87
senior tag
válasz
Fritz Teufel #900 üzenetére
Az új build.prop file-t fel tudnád tölteni valahová? kicsit egyszerűbb lenne csak azt letölteni mint az egész romot mindenestől. Ha elnéztem és már lett linkelve akkor bocsánat.
-
PrinceHerceg
őstag
Sziasztok !
Webcamot valaki már tudta már használni valahogy, mert Nekünk még most se megy, se a Skype se az MSN alatt ?!
U.i: sztem az a készülék tuti hibás, cseréltesd ki...
-
royalka
őstag
Levettem reggel a töltőről minden klopp. Majd letettem. Csináltam kaját és most ez fogad: Újra húztam a romot.. Nem segített. 1 xer volt hogy újra indítottam és bejött rendesen a kép majd kikapcsoltam megint és azóta ez van..
-
törölt tag
válasz
Fritz Teufel #903 üzenetére
Feltettem a Gadmei romot, működött a mobilnet, majd eldobta a hálózatot és azóta nincsenek APN-ek!
Semmit nem csináltam vele! ( gyári mobilstick-el, vodafone kártyával) -
válasz
Fritz Teufel #900 üzenetére
Udv :-) itt ez vagyok...
Snefi
-
törölt tag
Az mitől van, hogy a mobilhálózati beállításoknál a hozzáférési pontok almenüben nincs semmilyen APN?
(előtte volt!) Azóta nem lehet a mobilnetet használni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Suzuki topik
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Vicces képek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- iPad Air 3rd Gen 2019 (Wi-Fi+Cellular 64GB Space Gray)
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (239)
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10310U
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest