Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
royalka
őstag
válasz
sony1962
üzenetére
Nem... Csak a sima my audio 09.23 volt rajta. A programok meg azok voltak amik a telon is voltak.. Még a procin se húztam minden original volt. Szal 99999% hogy gyártási hiba mint hogy program művelné...
+++ Más feltolt már mindent és neki meg megy kloppul..
Ez hüyle hozzá szólás volt komám..
" Te is mindenféle xart telepítették rá..."
Így is ideg vagyok.. te meg itt agyazol....Zollkid100: Köszi szépen

-
-
-
jFox
addikt
válasz
sony1962
üzenetére
Elküldöm én neked a 4.0.3-at ha kell, de ne várj csodát tőlle. Nekem azzal fagyogatott, meg le zsibbadt alvó módban. A 4.0.4-el ilyesmi nem volt még. Ja meg a 0.3-ban nem tudtam előre tekerni a youtub-ban. A 0.4 ezt is orvosolta.

Ja és pozitív beszámoló: nekem a wifi is jól működik ezt írtam már egy hónapja is. Szóval nem mindegyik szar, csak volt egy szar széria, úgy néz ki....
-
Ty-mea
csendes tag
válasz
sony1962
üzenetére
A fickó augusztus végén vette a gépet 808dcc-t, remélem hogy a wifije rendben lesz, mert az elmondása szerint (ha igaz) mindössze 2x volt bekapcsolva, mivel nem látja rajta a levelezésnél a betüket, és folyamatosan nagyítania kell. Azért csak beprobálsz Te is még 1-et!
Ha meg szar a wifi és nem tudják normálisan orvosolni, akkor max. tovább adnám, és veszek 1 s9 908a-t. Szerintem lesz rá vevő a hiány miatt.
Köszönöm -
jFox
addikt
válasz
sony1962
üzenetére
Én jóindulatúan figyelmeztettelek valamire ami egyébbként a szabályzatban is benne van, de ha neked az kell, hogy egy moderátor figyelmeztessen - némi bann kíséretében - akkor az is járható út.

Ha majd egyszer nagy leszel és valamit keresel egy topicban akkor téged is zavarni fog, hogy tele van egyszavas bemondásokkal amiket kerülgetni kell.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
sony1962
üzenetére
1. A zip-et kicsomagolod az external (külső) SD kártyára, aztán kikapcsolod a tabletet.
2. Megnyomod a Volume+ és a Power gombot egyszerre, amig a MyAudio logo meg nem jelenik.
3. A készülék elvégzi az automatikus frissítést és újraindul.
4. Előfordul, hogy a három előre telepített alkalmazás közül valami hiányozni fog, azt a csomagban található *.apk fájlokkal lehet pótolni, csak fel kell őket telepíteni.Enjoy!
Üdv, Dec
Új hozzászólás Aktív témák
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgatós találkozó
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- HiMedia lejátszók
- Bestbuy játékok
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6" abszolút karcmentes, még 8 hónap garancia
- Lenovo Tab P12 tablet és Pen Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Tab S7+5G
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 Pro Max / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Samsung Galaxy S22 8/128 GB Phantom White ÚJ, gariban cserélt! 6 Hónap Jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ez is túlélhető pedig.

Ha már nincs órám.