Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
demeterf2
tag
válasz
markknight #8 üzenetére
Elhiszem. Amikor jött a Pro én is majdnem megvettem, hogy majd ezen folytatom a Rebirth-et. Csak pont jött egy hír, hogy a pc verzió is közel van viszonylag és inkább vártam vele.
Hogy ne csak off legyen: Egész jó eredményt tudtam kisajtolni a 3070-ből. Igaz kellett dlss csere programmal és ott performance mód, de így a 8 giga ram már nem haldoklik alatta... annyira.
-
markknight
veterán
Őszintén szólva, nekem is az.
Azért hiába unreal, látványban (szigorúan gameplay nézve, nem azt mikor a karakterekre közelít a kamera, mert akkor mindig csodaszép érdekes módon a játék) azért nem ugrott akkorát előre mint a remake mondjuk és sima gépen közel játszhatatlan, annyira homályos. Konkrétan ez miatt az egy játék miatt váltottam inkább Pro-ra, mert nem akartam így letolni.
-
demeterf2
tag
válasz
markknight #6 üzenetére
Igen. Azon természetesen szép!
Mondjuk gyanús nekem, hogy direkt lett ilyen a performance mód sima gépen. Sony bácsi rájuk szólt, hogy legyen már látványos a Pron...
-
DaemonX
HÁZIGAZDA
-
demeterf2
tag
Kuponnal volt 15800ft. Annyiért nem hagytam ott. Valamint sok játékot vettem már ott. Yuffie dlc van hátra, utána jön a Rebirth.
Szerk.: Utána olvastam. Két hét van refundra és 2 óra játékot engednek előtte.
"When are products eligible for a refund?
PC games and apps are eligible for refund within 14 days of purchase (or 14 days after release for pre-purchases) if they are marked as “refundable” or “self-refundable”. However, you must have less than 2 hours of runtime on record. Offers that include virtual currency, consumables, and offers marked “non-refundable” are not eligible for refund. Most in-app purchases are non-refundable.
Mobile games and apps are eligible for a refund within 2 hours of purchase (or 2 hours after release for pre-purchases) if they are marked as “refundable” or “self-refundable”.
You will not be eligible for refunds for games or apps from which you have been banned or for which you have otherwise violated the terms of service. In addition, you may not be eligible for refunds if Epic determines that you are abusing the refund policy." -
demeterf2
tag
Basszus. Pedig pont azért vettem meg akcióban tegnap epicen és nem Ps5-re, hogy jobb minőséget kapjak..
Ps5-n az első rész nagyon szép fps módban is, de a Rebirth sajnos eléggé paca ahogy néztem hasonlító videókon és demoban.
Na de majd megnézem ha lesz végre szabadidőm. -
Okkké, akkor karácsony előtt visszatérek a témára... köszi a tesztet!
Új hozzászólás Aktív témák
gp Szűk egy év után PC-re látogatott az FFVII remake trilógia második felvonása. De vajon sikerült tanulnia a fejlesztőknek az első port hibáiból?
- DJI RSC2 Pro Combo kit - újszerű
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB InWin 301 Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z690M i7 12700KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 6700K 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás Számítógép! Rog Maximus VIII / I9 11900K / 7900XTX 24GB / 32GB RAM
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5500 / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest