Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imike_80
aktív tag
Értelek! Huhh. Nem tudom, hogy ez új menüpont-e, mert mintha nem láttam volna a többiben, amiket erre-arra nyomogattam. Ilyen átalakítós-adapteres kütyüm nincs, de elvileg arra van, amire neked kell. Kérdés, hogy mennyire működik jól, gondolom...
Amúgy van a beállítások közt Netmask, DNS, Gateway, meg ugye az elején lehet választani, hogy statikus, vagy DHCP-n keresztüli IP-címet kapjon. Nekem 106-os végűt kap amúgy Wifin, mert előtte van a lapi, NAS, gép, teleon, párom telója.
Több, mint 2 órája töltöm. 56%... Kell neki 4 óra, mire feltölti??? Nem használtam közben, csak most ránéztem, készen van-e már. De azt hiszem bringázok egyet addig...
-
Imike_80
aktív tag
Szia!
Van, igen! Configure Ethernet Device. Van egy ilyen menüpont a WiFi és a Bluetooth alatt. Ez mire való? USB-OTG-RJ-45 adaptert lehet rádugni?
Amúgy nekem is 3.0.8-g1356d37 software van rajta, 4.0.4-es.Ami furi, hogy 3%-on volt az akksi, nem megy rajta sem WiFi, sem más, ami zabálná és másfél óra töltés után 36%-on áll az akksi. Ilyen lassan tölti a konnektoros töltő? Azért raktam arra, mert gondoltam csak gyorsabb, mint az USB. Jó ez így szerintetek?
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen videókártyát?
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- További aktív témák...
- Új Teclast T65 Max tablet pc táblagép 4G 13+ IPS 8/256GB
- Kindle Oasis 10th gen. - 32GB + WiFi+LTE - INGYEN FOXPOST
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- iPad Air 4 64GB Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4519
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG OLED TV 55CS6LA
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Inkább volt ez becsalogatom az embereket az áruházba akció.