- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
sony1962
csendes tag
Vigyázni kell! A Gadmei meghülyíti a modem sticket. Ebből a szempontból nem ajánlanám!
-
sony1962
csendes tag
válasz
this is life #792 üzenetére
igen!!! apn beállítás változtatva , ahogy kell.... 908 A TABON MŰKÖDIK
-
sony1962
csendes tag
Felraktam Gadmeit, majd újra a my audios ROM--ot...A Telenoros mobil netem azóta nem működik....Valakinek ezzel tapasztalata?
-
sony1962
csendes tag
válasz
Fritz Teufel #747 üzenetére
köszönöm. DE! Nekem sokkal melegebb a készülék a Gadmei.vel!!!! Az Antutu futtatása okozza, okozta?
-
sony1962
csendes tag
Feltettem a Gadmei ROM-ot. A görgetés hangyányit jobb talán. A wifi hasonló a my audioshoz. Antutu: 7839 Wifi-vel 7630. Gondolom ez jó. ( a my audios-ból egy apk file-t feltettem...van még több is?)
-
sony1962
csendes tag
válasz
Permet Elek #696 üzenetére
Hála Istennek 39.990-ért vettem A Savoya parki Auchanban! Ennyi a reális ára...főleg a romokkal való bszakodás...A my audoissal sem igazi a görgetés... Gadmei mit produkál?
-
sony1962
csendes tag
válasz
Zollkid100 #674 üzenetére
már kicsírázok...holnapra lesz meg??
-
sony1962
csendes tag
jőjjön már az új video bemutató!!!!!!!!!!!
-
sony1962
csendes tag
másik SD kártyáról ugyanez.
-
sony1962
csendes tag
válasz
Zollkid100 #478 üzenetére
köszönjük, lenne!
-
sony1962
csendes tag
Nekem mindkettő volt. A 908A -t is 45 -ért vettem. Bár hardveresen gyengébb, de a nagyobb képátló kárpótol. A Wifije jobb.Folyamatosabb a görgetés. Szép IPS a kijelzője. Hasonló árban nem kérdés, hogy a 908 A JOBB VÉTEL. a 808-at eladtam. Most újra veszek egyet, de ha a wifije hasonlóan szar lesz ennek a szériának is, a my audiosok fején verem szét az biztos....
-
sony1962
csendes tag
válasz
vbalazs1234 #193 üzenetére
Mammut-Edigital
-
sony1962
csendes tag
Már az Edigital is javított a szállításon. 10.10. Bár ma egy másik webshoptól azt az információt kaptam, hogy TALÁN november eleje. Tehát az Edigital is javíthatna 11.10-re? Miért kell hűlyíteni? Support?
-
sony1962
csendes tag
Egy webshopnál érdeklődtem a készülék iránt.A mai nappal azt a tájékoztatást kaptam, hogy az importőr( My Audio) október végére, valszeg október 26. után ígéri a kiszállítást. Ez igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jövedelem
- NVIDIA® driverek topikja
- BestBuy topik
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- Milyen videókártyát?
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Mobil flották
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest