Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Stand up és én
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben1117
senior tag
Köszi a képekért. Próbáltam ilyesmit keresni a neten, hogy egy 7"-os mellett legyen fotózva, de nem találtam. Még mindig nem tudom egyébként eldönteni, hogy melyiket vegyem, én is ezen a kettőn agyalok.
A 808dcc-t mediamarkt garival tudnám megvenni, 2 hónaposan, makulátlanul 30-ért. Ennek tükrében melyiket ajánljátok?
-
jFox
addikt
Csak felmásolod egy sima(nem sdhc) kártyára ami a zip-ben van és a megfelelő gomb kombinációval indítod és már megy is minden automatikusan.
Csak azon esetben ugri a gar, ha olyan romot teszel rá, ami nem rávaló. Tehát frissítés után nem indul be, és emiatt kell szervizbe vinni.
Az 1. hsz-ben levő 4.0.4-es gyári ROM-ot tudom ajánlani nekem azzal nagyon jól működik.
Azért egy CM romot ne hasonlíts össze egy gyári rommal!
pusihusi: a Gadmei rommal nem szakadozik a mobilnet?
-
pusihusi
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Apple Ipad Pro 12.9" (2021)
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- Apple iPhone 14Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A 7 col nem zavaró a pdf olvasásban? (e-jegyzetek) Esetleg a filmnézés a 8colon nyújt nagyobb "élményt"?

Elnézést dupláz a Pc-ém! S nálam a kínai rommal a mobilinternet is sima! Rakd fel a kínait v. újra a 4.04 gyárit teljesen megtáltosodik a tabod!
Holnap újrahív, és fixáljuk a rendelést...