Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- dobragab: PH! userscript-gyűjtemény
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
hanee
senior tag
Szia!
"ötleteim lennének...:-)"
Azt mindjárt gondoltam...

Azt hiszem mostmár kitisztult a dolog kicsiny szőke agyacskámban. Rá fogom venni páromat, hogy először tegyük azért fel ezt a jó kis XP-t, hátha jól működik és majd megígérem neki hogy ha mégsem, akkor lelökheti a Taigetoszról
Feltéve, hogy mire hazamegyek nem bontotta ki és nem installálta fell cakkli pakli, mert képes rá.. 
Igazából a problematika pont azért merült fel, mert nézegettem a külső dvd-írókat, és hát ilyen 19000 Ft az, amit oda is tennék az asztalomra (de a legolcsóbb is egy tizes legalább azokból amik szóba jönnek). Most momentán ezzel nem számoltam, no meg azért elkölteni ennyi pénzt hogy egy évben írjak egy dvd-t, és szükség esetén installáljak kicsit luxus
Van 2 dvd író is a lakásban, ezért is döntöttem a 8GB-os Pendrive mellett, mert arra felfér egy teljes dvd tartalma is ha kell másolgatni. Másrészt úgyis kellett volna egy új pendrive, mert lemaradtam a tudmányos fejlődésben és egy 128 MB-os őspendriveom van.. persze általában eddig csak dokumentumokat vittem-hoztam rajta, de azért sokszor jól jön a nagyobb 
hanee
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Villanyszerelés
- Samsung kuponkunyeráló
- KINEK KELL EZ? 🤨 — MacBook Ultra leak
- Linux kezdőknek
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air M3 15 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- Magyar Core I9 Dell Precision 7560 (Core I9 11950h 32Gb 512Gb 4Gb Nvidia) laptopom eladó!
- HP Elitebook 840 8 G1i ÚJ, GARANCIÁLIS!
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill IR kam gar
- Asus Tuf Gaming A16 ÚJ // Ryzen 7 // RTX 5070 // Számla // Garancia //
- AlzaPower LML-120 Monitor Light Bar 5W, 51cm, fekete
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Apple MacBook AIR 13 / M2 / 16GB / 256 GB! BeszámítOK
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Feltéve, hogy mire hazamegyek nem bontotta ki és nem installálta fell cakkli pakli, mert képes rá.. 
Van 2 dvd író is a lakásban, ezért is döntöttem a 8GB-os Pendrive mellett, mert arra felfér egy teljes dvd tartalma is ha kell másolgatni. Másrészt úgyis kellett volna egy új pendrive, mert lemaradtam a tudmányos fejlődésben és egy 128 MB-os őspendriveom van.. persze általában eddig csak dokumentumokat vittem-hoztam rajta, de azért sokszor jól jön a nagyobb