- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: RCS
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hanee
senior tag
Szia!
"ötleteim lennének...:-)"
Azt mindjárt gondoltam...

Azt hiszem mostmár kitisztult a dolog kicsiny szőke agyacskámban. Rá fogom venni páromat, hogy először tegyük azért fel ezt a jó kis XP-t, hátha jól működik és majd megígérem neki hogy ha mégsem, akkor lelökheti a Taigetoszról
Feltéve, hogy mire hazamegyek nem bontotta ki és nem installálta fell cakkli pakli, mert képes rá.. 
Igazából a problematika pont azért merült fel, mert nézegettem a külső dvd-írókat, és hát ilyen 19000 Ft az, amit oda is tennék az asztalomra (de a legolcsóbb is egy tizes legalább azokból amik szóba jönnek). Most momentán ezzel nem számoltam, no meg azért elkölteni ennyi pénzt hogy egy évben írjak egy dvd-t, és szükség esetén installáljak kicsit luxus
Van 2 dvd író is a lakásban, ezért is döntöttem a 8GB-os Pendrive mellett, mert arra felfér egy teljes dvd tartalma is ha kell másolgatni. Másrészt úgyis kellett volna egy új pendrive, mert lemaradtam a tudmányos fejlődésben és egy 128 MB-os őspendriveom van.. persze általában eddig csak dokumentumokat vittem-hoztam rajta, de azért sokszor jól jön a nagyobb 
hanee
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- OLED monitor topic
- Warhammer 40k: Space Marine 2 (PC, PS, XO)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 1,i7-10850H,32 gb,512 gb
- DELL Latitude 7420 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 GB SSD
- Újszerű villámgyors 4K! Lenovo Thinkpad X1 Carbon G9 (Core I7 16Gb 512Gb 4K 100% Akku) laptop!
- HP Elitebook 830 G7, I5-10310U (4 mag 8 szál.), 16 GB RAM, 512 SSD
- Újszerű ERŐMŰ Lenovo P1 Gen3 ( I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia Qudaro T2000 4Gb!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4643
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 512GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Feltéve, hogy mire hazamegyek nem bontotta ki és nem installálta fell cakkli pakli, mert képes rá.. 
Van 2 dvd író is a lakásban, ezért is döntöttem a 8GB-os Pendrive mellett, mert arra felfér egy teljes dvd tartalma is ha kell másolgatni. Másrészt úgyis kellett volna egy új pendrive, mert lemaradtam a tudmányos fejlődésben és egy 128 MB-os őspendriveom van.. persze általában eddig csak dokumentumokat vittem-hoztam rajta, de azért sokszor jól jön a nagyobb