Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- potyautas: Okos?telefon
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hanee
senior tag
Szia!
"ötleteim lennének...:-)"
Azt mindjárt gondoltam...

Azt hiszem mostmár kitisztult a dolog kicsiny szőke agyacskámban. Rá fogom venni páromat, hogy először tegyük azért fel ezt a jó kis XP-t, hátha jól működik és majd megígérem neki hogy ha mégsem, akkor lelökheti a Taigetoszról
Feltéve, hogy mire hazamegyek nem bontotta ki és nem installálta fell cakkli pakli, mert képes rá.. 
Igazából a problematika pont azért merült fel, mert nézegettem a külső dvd-írókat, és hát ilyen 19000 Ft az, amit oda is tennék az asztalomra (de a legolcsóbb is egy tizes legalább azokból amik szóba jönnek). Most momentán ezzel nem számoltam, no meg azért elkölteni ennyi pénzt hogy egy évben írjak egy dvd-t, és szükség esetén installáljak kicsit luxus
Van 2 dvd író is a lakásban, ezért is döntöttem a 8GB-os Pendrive mellett, mert arra felfér egy teljes dvd tartalma is ha kell másolgatni. Másrészt úgyis kellett volna egy új pendrive, mert lemaradtam a tudmányos fejlődésben és egy 128 MB-os őspendriveom van.. persze általában eddig csak dokumentumokat vittem-hoztam rajta, de azért sokszor jól jön a nagyobb 
hanee
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Victus 16-d1033ns 16.1" FHD IPS i7-12700H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Dell Latitude E7270,12.5",HD,i5-6200U,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- T14 Gen1 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Thinkpad X13 Gen3 13.3" FHD+ IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe gar
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Feltéve, hogy mire hazamegyek nem bontotta ki és nem installálta fell cakkli pakli, mert képes rá.. 
Van 2 dvd író is a lakásban, ezért is döntöttem a 8GB-os Pendrive mellett, mert arra felfér egy teljes dvd tartalma is ha kell másolgatni. Másrészt úgyis kellett volna egy új pendrive, mert lemaradtam a tudmányos fejlődésben és egy 128 MB-os őspendriveom van.. persze általában eddig csak dokumentumokat vittem-hoztam rajta, de azért sokszor jól jön a nagyobb