Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hanee

senior tag

válasz Tillu #6907 üzenetére

Szia!

"ötleteim lennének...:-)"

Azt mindjárt gondoltam... :DDD

Azt hiszem mostmár kitisztult a dolog kicsiny szőke agyacskámban. Rá fogom venni páromat, hogy először tegyük azért fel ezt a jó kis XP-t, hátha jól működik és majd megígérem neki hogy ha mégsem, akkor lelökheti a Taigetoszról ;] Feltéve, hogy mire hazamegyek nem bontotta ki és nem installálta fell cakkli pakli, mert képes rá.. :)

Igazából a problematika pont azért merült fel, mert nézegettem a külső dvd-írókat, és hát ilyen 19000 Ft az, amit oda is tennék az asztalomra (de a legolcsóbb is egy tizes legalább azokból amik szóba jönnek). Most momentán ezzel nem számoltam, no meg azért elkölteni ennyi pénzt hogy egy évben írjak egy dvd-t, és szükség esetén installáljak kicsit luxus :D Van 2 dvd író is a lakásban, ezért is döntöttem a 8GB-os Pendrive mellett, mert arra felfér egy teljes dvd tartalma is ha kell másolgatni. Másrészt úgyis kellett volna egy új pendrive, mert lemaradtam a tudmányos fejlődésben és egy 128 MB-os őspendriveom van.. persze általában eddig csak dokumentumokat vittem-hoztam rajta, de azért sokszor jól jön a nagyobb :)

hanee

Új hozzászólás Aktív témák