Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
elkurtuk
csendes tag
válasz
Zola007
üzenetére
Hálózatról gyönyörüen müködik a speedstep, ahogy kell.
Aksiról pedig stabil 800mhz.
Az az érdekes hogy nem csak az enyém, hanem egy haveré is ugyanezt csinálja, együtt, egyszerre vettük a két fehér Widet az MM-ben. Tehát a balfaszságom márcsak azért is ki van zárva, mert a haveré is ugyanígy viselkedik, amihez én hozzá sem értem, azaz nem ronthattam el.A gyárilag hozzá adott Windoz Homeot használom, és azt is fogom, mert ez a legális software rajta, nem fogok kalóz windowst rátenni, fizetni egy prof verzióért pedig végképp nem fogok ha már windozos Windet vettem nem linuxosat (nem mintha olyat lehetett volna kapni). Nem vagy kalózkodás ellenes, félre ne értsetek, de ezt a notit olyan helyen használom ahol követelmény a legális szoftver. céghez hordom be stb, ahol nem lehet semmi kalóz progi.
Tehát én csak azt várnám el a Windemtöl, hogy hozza a gyári programmal, a gyári hardwareel azokat a teljesítmény beli értékeket, amiket az MSI vállalt.
A biost is megnéztem, át is állítottam, aztán pedig vissza, de semmi hatása...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Villanyszerelés
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390 2in1 360 fokban kinyitható 13,3" FHD IPS touch, 8650u, 16GB RAM, jó akku.
- DELL Latitude 5420 Core i5-1135G7
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 7th - i5-8365U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Latitude 5330 /i5-1245u/16GB/256GB SSD/13.3" FHD laptop
- iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4593, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- Magyar, Aktiválatlan! Apple MacBook Pro 14! M3, 8GB, 500GB! BeszámítOK
- 27% - Corsair SF1000 80 PLUS Platinum SFX Tápegység!
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8/256GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest