Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zola007

veterán

válasz p3z #3721 üzenetére

pöcökegérnl nem csodálnám, ha le lenne védve egy-két cégre

frankó dolog a biometrikus azonosítás, de nem ilyen formában. Ujjlenyomatleolvasó csak akkor hatékony, ha teljes felületű, illetve más jellegeket is használ. Nekem eddig a nagyobb áthatolóképességű azonosítási módok tetszenek. Konkrétan az ujjadban lévő érpályákat jegyzi meg, sokkal pontosabb, elenyésző azonosság az emberek közt és nem igazán másolható, mivel a levágott szövetben nem tudod fenntartani a vérkeringést és összeomlik, ileltve kihül.

BT elég sokat eszik, de ez szinte mindenél így van.

a kábellel kapcsolatban annyit, hogy én nagyon vigyázok a cuccaimra, remélem nem lesz baja

a tölotő lehetne kisebb, nem nagyon értem miért nem is gyártják kisebbre, pedig ugyanilyen teljesítmény mellett már van nem egy eszköz, ami feleekkora töltővel bír :F

önfelcsévélőst nem akarnék az biztos, mivel vagy nagy lenne, vagy nagyon gagyi minőségű.

na ennyit az utópisztikus álmodozásról, lassan kihúzom a kezem a biliből. :D

089-es windről pedig annyit, hogy az expert pl 2 év garival adja és már egy-két hete fennt van a listán, mondjuk a fényes kijelzőt nem írták, de mint fentebb említettem, erről a besorolásról beszéltem.
    én kimodott megváltásnak tartottam a matt kijelzőt, de hát a plázacicák igényei mindig is sokat számítottak, és a mostaniban bizony nem lehet sminkelni.
    120 Gb, 80 Gb, egy kutya. Szerintem veszek hozzá WD külsőt, 250, oszt jónapot.

Új hozzászólás Aktív témák