Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
Agyam eldobom, legyen szives nyugtasson meg már valaki, hogy még az évszázadban ideér a 6 cellás, illetve, hogy nem bas...zák még jobban tönkre a Windet ilyen hülyeségekkel, mint tapicsere, késések, áremelés, stb. Nem igaz hogy ennyire hülyék vagy balfékek az MSI-nél, hogy két baltával vágják maguk alatt a fát.
Tegnap már majdnem megrendeltem egy 3 cellást, annyira bennem volt az inger.
Egy hete még kizártnak tartottam, de most már ott bujkál a kisördög nekem is egy 1000h felirattal a homlokán és bizony elgondolkodtat, főleg, hogy az 1000h már 100-102 k körül (Wind még mindig 97-98) kapható és hátrány ide vagy oda, de legalább VAN.Nekem vmiért nem jön be az tapipados cikk, vki össze tudná foglalni, hogy mit is írnak benne (párom Tosijában is Synaptics tapi van, nem tudom, hogy a windé mennyiben tér el ettől a méreten kívül, sajna még nem láttam Windet élőben, úgy hogy egyelőre plátói a dolog
)Mégvalami: a feketéhez is világos színű tatyót adnak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3210M/i5-3230M I 4GB I 320GB I 15,6" I HDMI I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)