Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Alukard

senior tag

válasz exy #2863 üzenetére

"A folyamatok azonosak. Az, hogy a görbe laposabb, vagy nyulánkabb, tulajdonképpen mindegy. A lényeg, hogy jelelgében megegyezik. Ennek alapján pedig már jól lehet jósolni. Örülök, hogy legalább egyvalaki ezt belátja."

Elárulom, hogy minden terméknek ugyan ez az életciklusa csak vannak termékek amiket beszüntetnek amint megszűnik nyereséges lenni...
    A BABA szappannak is megvolt az az időszaka amikor ládástúl dobták utánad, csak vigyed már...

"Látod-látod, vannak itt 100 körül egészen jó gépek. 100-ért az Wind szerintem nem jó vétel. De ismétlem, ez csak az én saját véleményem. Nem kötelező figyelelmbe evnni másoknak."

Nézőpont kérdése... nekem megért ennyit, hogy ne kelljen 8-10 kilós menetfelszereléssel átcaplatnom a városon... helyett töltöstől mindenestül 2 kg az egész... nekem megérte és meg vagyok vele elégedve teljes mértékben, mert amire vettem azt teljes mértékben ellátja úgy hogy a kedvenc régebbi játékaimmal még játszani is tudok bónuszként...

"Nézz be a "Milyen notebookot vegyek?" fórumra és látni fogod, hogy milyen rossz véleménnyel vannak az MSI notikról."

Tudom, milyen véleménnyel vannak ott az MSI notikról, meg azt is, hogy itt a PH!-n úgy általában az MSI termékekről, de ennek ellenére én minden általam összerakott gépet MSI cuccokkal csináltam és eddíg senkinek sem okozott csalódást vagy csak pozitívat...
    A személyes tapasztalatom mondatja velem, hogy az MSI megéri... és amíg nem csalódok 2-3 alkalommal MSI termékben addíg azt fogok venni... és igen a többi nevesebb márkában már jóval többször is csalódtam legyen az ASUS, HP, nevezd meg... (Dell gépekkel csak szívtam, de nincs annyi pénzem, hogy 1 normálisat vegyek)

Amúgy nem tudom feltünt -e, de ezen a fórumo egyértelműen TE vagy a problémák forrása...

Új hozzászólás Aktív témák