Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
A német billentyűzet még annyira nem volna vészes, nekem is egy ilyen klaviatúrával rendelkező ezeréves notim van, és nagy előnye hogy minden billentyű pont ugyanott van mint a magyaron - ha a magyar billentyűzet kiosztást használom -, már úgy értem hogy a helyet illetően ott van, persze máshogyan van címkézve. Én saját magam újra matricáztam a billentyűket nyomtatóval hogy ha szüleim használják se tévedjenek el. Persze hogy ez mennyire esztétikus az kérdéses, engem nem különösebben zavar.
Valószínűleg ha lenne Wind -em nem is címkéznék mert már úgy sem figyelem a billentyűzetet gépelés közben.#1114: hmm, érdekes. Más fórumokon azt írják hogy a GMA950 mellett nem lehet bekapcsolni az Aero -t, szóval lehet nem teljesen hiteles ez a videó. Ennek ellenére ha igazi, egész jól fut.
A Vista egyébként berázódást igényel, az első pár napban elég sokat darál a vinyóval a superfetch végett (sokak szerintem ezért látják lassúnak mert még ezt sem nagyon várják ki hanem "de sz*r, törlöm is le"), de utána ha az ember rutinszerűen dolgozik vele (pl. mindig a Firefox -ot indítod induláskor, ami egy ilyen notinál elég valószínű) akkor a kezed alá dolgozik mivel előtölti a dolgokat. 2GB RAM -al társítva én szerintem megpróbálkoznék a Vista -val a Wind -en.
Persze kíváncsi lennék a HDD sebességére (ezért kértem a HD Tune -t), mert a Vista -t tapasztalataim szerint leginkább az fogja vissza ha lassú.
Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- LEGO klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Tanuljunk angolul!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- sziku69: Szólánc.
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- További aktív témák...
- i5 7gen HP 250 G6 laptop dedikált GPU-val!
- Dell Latitude 3180 11,6" laptop
- i5 7gen Lenovo ThinkPad 13 gen2 laptop
- HP EliteBook 830 G7 Üzleti laptop / i5-10210U / 16GB DDR4 / 256GB NVMe / 13,3 FHD / HUN bill
- Fujitsu LifeBook E5410 üzleti laptop i5 Gen10 / 16GB RAM / 512GB SSD / Újszerű akku-szép állapot
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ASUS TUF GT301 GIGABYTE 750W
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Valószínűleg ha lenne Wind -em nem is címkéznék mert már úgy sem figyelem a billentyűzetet gépelés közben.
Persze kíváncsi lennék a HDD sebességére (ezért kértem a HD Tune -t), mert a Vista -t tapasztalataim szerint leginkább az fogja vissza ha lassú.