Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DarkByte

addikt

válasz róland #1110 üzenetére

A német billentyűzet még annyira nem volna vészes, nekem is egy ilyen klaviatúrával rendelkező ezeréves notim van, és nagy előnye hogy minden billentyű pont ugyanott van mint a magyaron - ha a magyar billentyűzet kiosztást használom -, már úgy értem hogy a helyet illetően ott van, persze máshogyan van címkézve. Én saját magam újra matricáztam a billentyűket nyomtatóval hogy ha szüleim használják se tévedjenek el. Persze hogy ez mennyire esztétikus az kérdéses, engem nem különösebben zavar. :) Valószínűleg ha lenne Wind -em nem is címkéznék mert már úgy sem figyelem a billentyűzetet gépelés közben.

#1114: hmm, érdekes. Más fórumokon azt írják hogy a GMA950 mellett nem lehet bekapcsolni az Aero -t, szóval lehet nem teljesen hiteles ez a videó. Ennek ellenére ha igazi, egész jól fut. :) A Vista egyébként berázódást igényel, az első pár napban elég sokat darál a vinyóval a superfetch végett (sokak szerintem ezért látják lassúnak mert még ezt sem nagyon várják ki hanem "de sz*r, törlöm is le"), de utána ha az ember rutinszerűen dolgozik vele (pl. mindig a Firefox -ot indítod induláskor, ami egy ilyen notinál elég valószínű) akkor a kezed alá dolgozik mivel előtölti a dolgokat. 2GB RAM -al társítva én szerintem megpróbálkoznék a Vista -val a Wind -en. ;) Persze kíváncsi lennék a HDD sebességére (ezért kértem a HD Tune -t), mert a Vista -t tapasztalataim szerint leginkább az fogja vissza ha lassú.

Új hozzászólás Aktív témák