- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pajac: Nincs rá kapacitásom
- sparks: Az első 7 nap egy iPhone 17 Pro Max-szal
Új hozzászólás Aktív témák
-
fishbone973
csendes tag
ma hívtam őket, és mondták, hogy kaptak és eladtak 4 feketét pár napja (talán pisti1234-é is közte volt.) lehet, hogy konkrétan feketére nem értette a "szállítmány2 szót, és hozzátette még, hogy ez bizony várólista. nem kérdeztem, hányadik vagyok..
úgyhogy még a 2-3 hét sem lehetetlen. viszont azt is mondta, hogy ha közben találok és veszek, akkor lemondhatom, amikor kapcsolatba lép velem, mert rám kerül a sor.viszont én még megtoldom +1GB memóriával (kb 5000ft), csak nem tudom, hogy én passzintsam-e bele, vagy ahol megveszem a memót, vagy hogy a legjobb. az alján van egy csomó csavar, de csak az egyik van leragasztva garanciavédő matricával.
ma azt mondta egy srác a saturnban, hogy valószínüleg a billentyűk alatt van a +memo helye.
és kinéztem már egy külső usb-s dvd írót is hozzá, LG, szép fényes fekete és gömbölyded az is, (+20000 ft, +380g)
Új hozzászólás Aktív témák
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- Path of Exile (ARPG)
- Gitáros topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- FANTASZTIKUS áron eladó dobozos új Hp Laptop 17 /Ryzen 7-7730U/16 GB RAM /512 SSD/FHD/IPS/Garancia/
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/256GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest