Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- moongoose: 1994-es UFO: Enemy Unknown(X-COM: UFO Defense) háttérkép modernebb kiadásban.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Awalon
csendes tag
Már tervezgetem is a saját skint hozzá
Én is néhány ízléses "girlandra" gondoltam
Csak nem tudom hogy lenne érdemes rátenni, van valakinek tapasztalata noti díszítésel? Mert tudom hogy meg lehet rendelni pl fóliaként képet, de az hosszútávon mennyire lehet tartós? Vagy mennyire viseli meg ha később leszedem? Tönkretenni azért nem akarom a felületet, ha már fényes, legalább maradjon egységesen az 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- 2024-es Lenovo ThinkPad T14 Gen4 laptop, gyári garanciával, eredeti magyar billentyűzettel eladó!
- ASUS ROG STRIX G16 Gamer laptop 16" -40% Raptor i9-14900HX 24Mag 16/1TB 240Hz RTX 4070 8GB QHD
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" - M2, 16GB/256GB - 6 ciklus - 100% akku(MC7X4MG/A) Éjfekete -HUN
- Dobozos Acer Nitro V 15 Gamer laptop 15,6" -40% i7-13620H 16/1TB FHD 165Hz RTX 4060 8GB
- EKSÖN! Microsoft Surface Prémium Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -65% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én is néhány ízléses "girlandra" gondoltam
Csak nem tudom hogy lenne érdemes rátenni, van valakinek tapasztalata noti díszítésel? Mert tudom hogy meg lehet rendelni pl fóliaként képet, de az hosszútávon mennyire lehet tartós? Vagy mennyire viseli meg ha később leszedem? Tönkretenni azért nem akarom a felületet, ha már fényes, legalább maradjon egységesen az