- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
mylenovo
csendes tag
Sziasztok
Anyukám androidos mobilján állítottam be a Firefoxot uBlock kiegészítővel. Utóbbi fontos, mert minden létező átverős hirdetésre rákattintott.
A Firefox nyitóképernyőjén rögzítettem neki azt az 5 híroldalt, amit nézegetni szokott. A problémám ezzel van, ugyanis alapból nem frissülnek az oldalak. Megnyitja és még az előző napi híreket látja. Manuálisan persze frissítheti, de ezt maceraként éli meg. (Egyébként jogosan).
Nincs esetleg tippetek arra, hogy mi lehet a megoldás?
-
mylenovo
csendes tag
Sziasztok! Az lenne a problémám, hogy év eleje óta nyűglődök a Firefox-szal. Amikor 3-4 oldalnál többet nyitok meg egyszerre, akkor hajlamos extrém módon lelassulni a böngészés. Olyan, mintha lassú lenne a laptopom, de nem az, illetve Chrome alatt mindez nem jelentkezik. A Gmail időnként nem töltődik be, a YouTube hasonlóan. Ilyenkor egy böngésző bezárás-újranyitás segít, de baromi bosszantó. Cookie-k, böngészési előzmények törlése sem oldja ezt meg. Találtam egy olyan tippet, hogy a http3-at kell kikapcsolni a böngészőben, megtettem, de ez sem tűnik megoldásnak. Esetleg van erre tippetek?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!