Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- 8th: A NOB legalizálja a doppingot?
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
svgyula
üzenetére
(ezek a rolling release-ek miatt már ott járunk, mint a youtube, vagy facebook, hogy kép nélkül nem bizts, hogy tudjuk, hogy a másik valósat mond, vagy vagy ő, vagy mi képzelődünk... örjítő!!!
)Melyik verziód van? Én direkt kerültem a legutóbbi kerek feltételét, mert épp már win-reinsallra ürítek, és nem tudtam mit hogyan fogok menteni, és ha esélys, akkor a teljes profilomat "biztos frissebb" verzióba akartam volna visszamásolni...
Közben:
Jó, hogy említetted a waterfoxot, mert az is felkerült, és látom, hog mit csinál a gomb.
Ha kreálsz egy profilt, pontosaban, ha úgy állsz be, hogy egy ottani profilt használj, akkor is zaklatgat?Szinkron: amennyire láttam, a böngésző beállításai (pl adatfelhasználás engedélyezése) azok telepítésre vonatkoznak, profilokon átívelően, de a snyc-re meg passzolom, mert mást kerestem, és akkor mind a klasszikus, meg az újféle profilozósdit átolvastam, és az rémlik, hogy két újféle profillal (egy telepítés felett) nem lehet belépni egy sync-be, mert az egybemosná a kettőt egy gépen (telepítésen) így kb értelmét veszítené az egész, de hogy ez két gép közt miként más, ha egyáltalán... nem tudom!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- DJI topic
- Fotók, videók mobillal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Renault, Dacia topik
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Formula-1
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Lenovo L13 G2 Core i7 1165G7 16 Gb Ram FullHD IPS Intel Iris Boltból Számlával Garanciával
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Számítógép javítás Budapest Laptop szerviz WiFi és router beállítás
- 27% - ACEmagic S3A MiniPC! Ryzen 6900HX 16GB DDR5 / 512GB SSD/ Radeon 680M!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
KAMI911