Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Hali!
A régi firefoxban ha beléptem a ph-n a fórumba, akkor ott volt a felhasználónevem, és a jelszavam kitöltve a megfelelő helyen, és csak az ok-ra kellett kattintanom, és beléptem, most meg mindig üres a sor, és csak akkor hozza be, ha elkezdem beírni a nickemet, és rákattintok. van erre valami megoldás, hogy úgy működjön mint régen?
előre is köszi.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
őstag
mi van akkor ha elindítod a firefoxot, és az asztalra rakja ki a használt fájljait, pl chrom mappa cookik meg ilyesmiket kb 25-30 fájl. hogyan lehet ezt eltüntetni, már leszedtem a firefoxot, és újratelepítettem, de megint csinálja.
Ja ez egy korlátozott fiókú user, de az érdekes, hogy rendszergazdaként nem csinálja.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
őstag
Hi all!
olyan valakinek,hogy letöltök dolgokat az asztalra, de ott nem jelennek meg?
meg a letöltés ablakból nem indul el semmi, ha rákattintok?
persze ff3.0
.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
őstag
válasz WonderCSabo #3874 üzenetére
Hi!
vistám van, de sehová sem teszi, direkt az asztalra töltöm le a cuccot, de megpróbáltam a letöltés mappát, kijelzi hogy lejött, és nem találom.
most visszamegy a régi ff, és megpróbálom mégegyszer
-
őstag
-
őstag
válasz WonderCSabo #3889 üzenetére
Nah ez sem lett jó, akkor marad a régi
neked ha letöltesz valamit, lesz mellette valami gomb, hogy megnyitás , mint ahogy a régiben volt?
ha a letöltött fájlon jobb katt, akkor a megnyitás nekem inaktív (szürke)
pedig még regcleaner is volt install előtt, most keresek egy szűz gépet, és megnézem azon mit csinál
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Helló!
ma frissítettem 13.0.1-re és a új lap megnyitásakor nem üres lap lesz mint eddig, hanem ilyen:
ez mitől van, illetve hogy lehet eltüntetni, vagy inkább beállítani kezdő lapnak, mert annyira nem rossz, hogy a gyakran használt oldalakat egybe hozza, csak ne új lapként.
-
őstag
Hi!
használom ezt az about:newtab kezdőlapot, de a facet letöröltem róla, de vissza nem tudom tenni, pedig van üres hely neki, de hiába nyitom meg új fülön, utána nem teszi be az egyik üres helyre .
mi lehet a megoldás?
előre is thnx!
-
őstag
Sziasztok,
A 60-s verzió óta a jobb click megynyitás új lapon lekerült legalulra, a megnyitás új ablakban alatt lévő helyéről...
Mit is kell ilyenkor tenni?
Már nagyon régen kellett ilyet csinálni... nincs már meg...
-
őstag
Sziasztok,
Még mindig meg van az a problémám, hogy ha sokáig megy a firefox, akkor egy idő után a jobb klikk megnyitás új lapon lekerül alulra, a fenti helyéről...
újraindítás után jó egy ideig, de egyszer csak meghülyül...
csináltam már egy mentés visszaállítást, de egy idő után megint elő jött, bár lehet megpróbálom, hogy csak a minimális dolgokat mentem le, de hát ha van valakinek ötlete erre...
köszi!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest