Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kékes525
üzenetére
Elméletileg tiszta profillal mert mikor fel raktam még a múltkor az 57 bétát töröltem az 56 után mindent de nekem is be jöttek ilyen kis kockák aztán valamiért vissza jött a jól megszokott nagy kockás megoldás,azóta csak frissül a firefox mint ma is tette.De a nagy kockáim meg maradtak
Mondjuk nekem így kéne,hogy maradjon de majd lehet nekem is kiüti valami frissítés vagy nem tudom.Egyébként biztos nem természetes ez a nagy kockás megjelenítés a firefox 57 nek mert mikor meg nyitok egy kockában lévő oldalt vagy meg nyitok egy oldalt,kis képek is meg jelennek az oldalakról,de most nincs kép csak az oldal nevei.De nekem amúgy sem tetszik az új megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- iPhone topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- BestBuy topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyúrósok ide!
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- 261 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- AKCIÓ! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Mega Akció! Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus 17H! I7 13700H / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mondjuk nekem így kéne,hogy maradjon de majd lehet nekem is kiüti valami frissítés vagy nem tudom.
KAMI911