Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Zaied: Logitech G7 Laser vitarendezés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sh4d0w: Nyitlocker
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Worker
aktív tag
Sziasztok!
Egy komoly problemam akadt...
A firefox es az explorer is megdoglott nalam (ha feltennem az operat, tobb mint valoszinu, h az is szar lenne).
Konkretabban:
- Nem toltodnek be az oldalak
- Ha betoltodnek, akkor irto lassan, vagy tobbszori frissitesre
- Gyakran csak reszelgesen toltodnek be, vagy puritan kinezettel, esetleg teljesen eltero kinezettel (pl. nagyobb betuk, nincs hatterszin stbstb.)
- Beepulo modulok nem szuperalnak
- Feltolteni es letolteni nem igazan tudok, max. nagyon pici fajlokat, mert nagyobb fajlokbol is kb. 100 kb-nyit ment le
- Feltolteni sem tudok, pl. kepet probaltam feltolteni kepfeltotlesre, h megmutassam, h miket produkal a bongeszo, de "a kapcsolat megszakadt" minden kepfeltolto oldal eseteben
- Es meg sorolhatnam...Nem a netkapcsolattal van gond, masik gepen minden fasza.
Ujratettem 2x a firefoxot, most legutobb ugy, h sutiket, mindent toroltettem.
Futtattam registrycleanert, nod32-t, ad-aware-t, spybotot, de nem igazan talaltak semmit, amit talaaltak meg toroltem...Otletek, tippek?...
Kicsit frusztralo csak, h nem tudok mit kezdeni a bongeszokkel... (netes jatekok, torrentezes ugyanugy jol mukodik pl.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 26
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Renault, Dacia topik
- Motoros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Magyar I Cam I W11 I Gar!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
KAMI911