Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Worker
aktív tag
Sziasztok!
Egy komoly problemam akadt...
A firefox es az explorer is megdoglott nalam (ha feltennem az operat, tobb mint valoszinu, h az is szar lenne).
Konkretabban:
- Nem toltodnek be az oldalak
- Ha betoltodnek, akkor irto lassan, vagy tobbszori frissitesre
- Gyakran csak reszelgesen toltodnek be, vagy puritan kinezettel, esetleg teljesen eltero kinezettel (pl. nagyobb betuk, nincs hatterszin stbstb.)
- Beepulo modulok nem szuperalnak
- Feltolteni es letolteni nem igazan tudok, max. nagyon pici fajlokat, mert nagyobb fajlokbol is kb. 100 kb-nyit ment le
- Feltolteni sem tudok, pl. kepet probaltam feltolteni kepfeltotlesre, h megmutassam, h miket produkal a bongeszo, de "a kapcsolat megszakadt" minden kepfeltolto oldal eseteben
- Es meg sorolhatnam...Nem a netkapcsolattal van gond, masik gepen minden fasza.
Ujratettem 2x a firefoxot, most legutobb ugy, h sutiket, mindent toroltettem.
Futtattam registrycleanert, nod32-t, ad-aware-t, spybotot, de nem igazan talaltak semmit, amit talaaltak meg toroltem...Otletek, tippek?...
Kicsit frusztralo csak, h nem tudok mit kezdeni a bongeszokkel... (netes jatekok, torrentezes ugyanugy jol mukodik pl.)
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- E-roller topik
- Mikrotik routerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Nem kapsz kisebb kapszulát!
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Hp 830 G8 Core i7 1185U 16Gb Ram Intel Iris FullHD IPS Boltból számlával Garanciával
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911