Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Asztali gépemen már egy ideje furcsán viselkedett a Firefox, így gondoltam letúrom az egészet, és csinálok egy tiszta telepítést, majd utána mindenféle böngészőből való importálás helyett visszateszem a könyvjelzőket az egyébként is használt Xmarks, a jelszavakat pedig a Lastpass kiegészítővel.
FF-t uninstalláltam (revo uninstaller legerőszakosabb módszerével, így a registry és a hdd is takarítva lett) utána, appdata/roaming és appdata/local mappákat is töröltem, majd csináltam egy tiszta telepítést. Indítás után jónak tűnt minden, a weboldalak bejönnek, viszont kiegészítőket nem tudok telepíteni, vajon mi lehet a gond? Bármilyen kiegészítővel próbálkozom, akkor azt írja: Hiba történt a(z) bővítményneve letöltése közben. Próbálja újra.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KAMI911