- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Nyitlocker
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- thesound: Segítőkészség
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
McLaca
őstag
válasz
üzenetére
Hmm... nem is tudtam, hogy van ilyen lehetőség a yt-ban. Kipróbáltam, HTML5 alatt nálam is jobb, gyorsabb a lejátszás a FireFoxban, viszont csak 720p-ig tudok felmenni felbontásban, az 1080 és a fölötti felbontásokat nem választhatom (meg se jelennek), csak a hagyományos lejátszóval.
További érdekesség, hogy az automatikus legjobb felbontás (tehát teljes képernyőre nyitva a HD-ba átkapcsolás) nekem hagyományos lejátszóval sosem működött, de a HTML5 alatt megy. Úgyhogy választhatok: kezesebb lejátszó, vagy 1080p felbontás...Szerk.: Chrome-ban megy az 1080p HTML5 alatt is. Plusz minden kodek zöld, míg a FF-ban 3 piros.
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen , Használt karcmentes, Garancia 2026. 03. 22-ig
- LG 65G2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911