- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Könnyű légierő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Traxx
őstag
Hali!
Gondoltam én is kipróbálom a firefox 3 RC1-et. Egy dolog nagyon nem tetszik benne: amikor elkezdek a címsorba valamit beírni, az első helyen nem a leggyakrabban látogatott, az adott kezdőbetűjű linket alánlja fel (pl. ha a prohardvert nyitnám meg, akkor egy olyat ad, amiben valahol szerepel a pro, de nem az elején a linknek). Kissé zavaros, de remélem érthető...szóval ezt hogyan lehetne úgy beállítani, hogy a FF2-ben megszokottan kényelmes legyen?
A másik gondom meg az, hogy ha nyitva van 2 FF ablak, és az egyikben kattintok egy linkre, akkor nem az adott ablakban hozza új fülön, hanem az elsőre megnyitottban (vagy abban, ahol több fül van már megnyitva, ezt nem próbáltam). Így meg ugye az ablakok között is váltogatni kell

Remélem tud valaki megoldást, bár kissé sztem zavarosra sikeredett...előre is köszi

Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 4TB Gen4x4 SSD
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

KAMI911