- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Traxx
őstag
Hali!
Gondoltam én is kipróbálom a firefox 3 RC1-et. Egy dolog nagyon nem tetszik benne: amikor elkezdek a címsorba valamit beírni, az első helyen nem a leggyakrabban látogatott, az adott kezdőbetűjű linket alánlja fel (pl. ha a prohardvert nyitnám meg, akkor egy olyat ad, amiben valahol szerepel a pro, de nem az elején a linknek). Kissé zavaros, de remélem érthető...szóval ezt hogyan lehetne úgy beállítani, hogy a FF2-ben megszokottan kényelmes legyen?
A másik gondom meg az, hogy ha nyitva van 2 FF ablak, és az egyikben kattintok egy linkre, akkor nem az adott ablakban hozza új fülön, hanem az elsőre megnyitottban (vagy abban, ahol több fül van már megnyitva, ezt nem próbáltam). Így meg ugye az ablakok között is váltogatni kell

Remélem tud valaki megoldást, bár kissé sztem zavarosra sikeredett...előre is köszi

Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- OLED TV topic
- Lexus, Toyota topik
- Suzuki topik
- Autós topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mini PC
- Horrorral pörgetné fel az új GeForce-ok eladásait az NVIDIA
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,RTX 3000 6GB DDR6,WIN11
- Apple iPhone 16 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) garancia 2029.02.10-ig
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

KAMI911