Hirdetés
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
válasz
Krystal_s
üzenetére
Igen láttam már én is, különösen üdítő az improved performance indok
Nekem elég gyorsnak tűnik, melyik oldalaktó fagy be? Én eddig ezt az oldalt találtam ami nálam kikészíti a firefoxot Windows Live Office/Skydrive. Már ez a bejelentkező oldal is folyamatosan tölt valamit, kis szünetekkel forog a karika csatlakozás felirattal, már itt belassul a böngésző is másik tabra átmenni valamit csinálni is csigatempóbal lehet pedig csak ennyi hogy ez meg van nyitva egy lapon. Bejelentkezés után meg egyből megállt az egész böngésző feladatkezelőből tudtam csak bezárni. Most ezzel a 16.0.1-el is ez van, gyakorlatilag használhatatlan. Persze ez nagyon ms oldal, de régebben nem volt gond vele ff alól sem, nálatok is csinál furcsaságokat?
IE9-el megnéztem ott természetesen azonnal bejön a bejelentkező oldal és utána már nem tölt semmit.Hm csökkentett módban (súgó/újraindítás letiltott kiegészítőkkel) lehet használni. Ilyenkor is töltöget egy ideig valamit az IE-vel ellentétben de nem lassul be tőle, szóval valamelyik kiegészítő is közrejátszhat.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Bittorrent topik
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BIOS topic
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen routert?
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nekem elég gyorsnak tűnik, melyik oldalaktó fagy be? Én eddig ezt az oldalt találtam ami nálam kikészíti a firefoxot
KAMI911