- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Helyes, ha kiakartam probalni pl az Aurora-t akkor elmentettem a Nightly profilomat majd leinstallaltam, es kiprobaltam amit szerettem volna. Neken legalabbis jobb erzes volt tiszta profillal kezdeni, azutan azt a profilt is lementettem es ha cserelgetek akkor visszateszem az epp aktualis profilt es frissitem bongeszot. Es ugyanigy voltam a Beta-val is.
(#19616) BullZeye Mostanaban egyre kevesebbet hasznalom a 64 bites OS-t es azt a vincsit amire kulon van telepitve, a W7 32 bites vincsit hasznalom inkabb. Le is van huzva hogy egyszerre csak egy menjen, de ma visszatettem a rendszerbe a 64 bitest hogy frissitettem drivereket es a Nightly-t is mert meg a 05 / 22 volt rajta.
Eddig hibamentes, kiveve az talcaikon mizeriat, csak azt nem ertem hogy eddig is volt SpeedDial az Opera-ban, miert csak most jott elo ez a hiba, ez most az FF hibaja az PH oldale, vagy mindkettoe, nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911