- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok Fórumtársak!
Meglepő dologgal találkoztam és ötletem sincs, hogy mi lehet a gond. Amikor jobb klikk Kép mentése más néven akarok lementeni valamit (vagy bármi olyat, ami a FF saját fájlböngészőjét használja) nem tudok tallózni, és nem is az alapértelmezett, hanem az utoljára használt mappa jelenik meg. Egyszerűen a felsó sorból eltűntek a gombok/nyilak (egy szinttel feljebb előre vissza legördülő menü frissítés stb.) Valahogy --<ÍGY>>--
Felraktam a bétát, de nem tetszett a betűtípusa, úgyhogy azt akartam megváétoztatni. Nem sikerült, próbálkoztam a régi stabilon,ott ment. A bétát már leszedtem, a régit is, majd újra vissza, a probléma maradt.
Mi történt és hogy tudom visszahozni? (OS: win7ultimate)
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- S21 Dobozában 128/8
- Bomba ár! Lenovo X13 G1I - i7-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911