- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
hugoo
aktív tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Annyira éreztem h ezt fogod írni

Régebben aktívabban fórumoztam, akkor írtam még ki aláírásba ezt, de már le is vettem
Egyébként megnéztem az 1. hsz-t, de nem mivel korábban nem volt ilyen gond és nincs fent ezer kiegészítő, nem kezdtem el tesztelni ezeket. Adblock plus és flashblock megy, meg talán java..
De most amúgy is elment kissé a kedvem a 4es FF-től, egy darabig maradok a 3nál.Amikor véletlen kattintok pl a fülek rendezése ikonra jobb oldalt és összekeveri az egészet ill belassul az FF, azt kifejezettem ki nem állhattam benne

üdv
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- GAMER PC! i7-14700 / RTX 5080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S26 Ultra Pitaka tok, üvegfólia
- Részletfizetés.Bontatlan. Gamer szék noblechairs HERO PU Bőr fekete/fekete 24 hónap garancia.
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

KAMI911