Hirdetés
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
válasz
egykori
üzenetére
Eppen modositani akartam a hsz-t amit irtam erre nem elment a net, most kaptam vissza.
Csak annyit akartam hozzafuzni #11384# hsz-hez hogy XP alatt en hasznalok az AMD procihoz DualCore-Optimizer-t bar ha jol tudom az csak egyes jatekoknal javit valamit a progikra nincs hatassal.
Szerintem az XP-s gepen is valtsal a legfrissebbre ha masert nem hat azert mert kulon processzen tolti be a bovitmenyeket es ha nem kell pl ures lapnal akkor indul gyorsan. Ezert bootoltam at XP-re hogy megnezzem es nagyjabol ugyanolyan gyorsan indul mint W7-en es igen ez a legutolso verzio a 3.6.4 Build 1 jelenleg az ami leggyorsabban tolti be a lapokat.
En hasznalok Operat is es nincs nagy kulonbseg sot, sokszor az Opera nemely oldalaknal lemarad attol fuggetlenul hogy a tesztekben a leggyorsabbnak itelik de en arra nem sokat adok a lenyeg az amit latok.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- GAMING PC! i5-12400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG UltraWide 34WQ75C-B IPS Monitor! 3440x1440 / 60Hz / sRGB 99% / Type-C
- Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
KAMI911