Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz
localhost
üzenetére
A freemail webes felületén történő levélküldésnek sincsen sok köze a POP3-hoz

sunseth: most néztem meg, hogy a freemail Flash alapú megoldással csatolná a levélhez a fájlokat. Mivel a Firefox 3.6.4-ben változott a pluginek kezelési módja (kikerült a futtatásuk a firefox.exe alól a plugin-container.exe alá), ezért van problémád. Ha használsz vírusirtót/tűzfalat (a hibajelenség miatt ebben biztos vagyok), akkor nézd meg, hogy nem került-e a plugin-container.exe karanténba/tiltásra, és emiatt van problémád. Másnál ez olyan formában jelentkezett, hogy nem volt hang a YouTube videóknál.
-
sunseth
csendes tag
válasz
localhost
üzenetére
Vicces!
Például azért mert ez a dolog csak azóta jelentkezik mióta fenn van a 3.6.6-os Firefox.De ki is próbáltam: visszaraktam egymás után 3 régebbi verziót-érdekesmód tökéletesen működik
a fájlcsatolás a freemailos levélküldésnél.Majd újra vissza a 3.6.6-os és láss csodát megint nem megy a dolog!
Na most én kérdezem, hogy szerinted ennek mi köze Firefoxhoz?Bár lehet, hogy tényleg okosabb lennék ha az általad említett témakörökben
mélyednék el! -
AMD Power
titán
Sziasztok!
Ez mitől lehet....? Bekapcsolom a gépet. Netre fel. Benyomom a Mozilla-t és kb 10percig csak pörög a HDD! CPU terhelés az szinte none... De a gép moccanni se akar és csak tölt és tölt a HDD.

-
sunseth
csendes tag
Sziasztok!
Firefox 3.6.6. Levélben képeket szeretnék küldeni a freemailon keresztül
de azt írja ki hogy a feltöltés sikertelen!
Az IE-vel és a firefox előző verzióival megy a dolog rendesen!
Mi lehet a probléma?
Előre is kösz! -
canniball
nagyúr
Ez Win opció, nem FF. W7-nél így tudod kikapcsolni: jobbklatty a tálcán-> Tulajdonságok-> Tálca fül-> Tálcagombok: Soha nincs összevonás, XP-nél: jobbklatty a tálcán-> Tulajdonságok-> Tálca fül-> Hasonló gombok... ne legyen kijelölve.
Viszont ezek szerint nem új lapokat, hanem új ablakokat nyitsz...szvsz egyszerűbb a több lap használata.
(#12788)
Prt Scr-> képkezelő (pl. Paint)-> Beillesztés-> Mentés másként. Ha csak egy adott alkalmazásról akarod, akkor legyen az legelöl és a fenti sor elején Alt+Prt Scr. -
-
lufi7
aktív tag
Sziasztok!
Be lehet valahogy állítani, hogy 7 megnyitott oldal után ne zárja össze a tálcán a tabokat ? (Taboknak hívják őket egyáltalán?) -
canniball
nagyúr
1. Jelszavas oldalakhoz a Secure Login-t használom. Tegnap feltűnt hogy az Elmű oldalához el van mentve a jelszó, de a SL mégsem ajánlja fel. Kitöröltem, megkérdezte, mondtam mentse, de az újbóli próbálkozáskor sem dobta a SL. Megint kitöröltem, azóta meg sem kérdezi mikor belépek hogy mentse-e. A Webhelyjelszavak mentése be van kapcsolva, a Kivételek között nincs az oldal. Hogyan lehetne helyrerakni a dolgot?
2. Jól értem hogy a Tigáz oldalához jó nekem az Autofill Forms (kitölti az első három mezőt, nekem pedig csak az állást kell beírni aztán küldeni)? -
kacsyx
aktív tag
Sziasztok!
Pár napja frissítette magát a FF, azóta véletlenszerűen fagyogat. Van amikor egész nap jó, van, hogy 5 percenként megadja magát. FF-on belül frissítettem, nem valami kókányolt verziót ismeretlen oldalról. Kiegészítő 2 van fent, de azok csak 1-1 weboldal alatt aktívak és korábban semmi hibát nem okoztak. Olvastam a cikkekben, hogy volt probléma a fagyással FF-ban sokaknál, ezért jött ki egy-két javítás, ezek mind fent vannak, legalábbis nem találtam a jelenleginél újabb verziót.
Mikor lefagy az FF, feladatkezelőben "Feladat befejezésére" kattintva a fagyás megszűnik, ilyenkor FF-ot a bezárása nélkül tudom tovább használni, viszont így marha bosszantó böngészni.Valami tipp?
-
vante
aktív tag
Amúgy nektek nincs olyan, hogy már vagy 100 mappa van a könyvjelzőknél, és még azon kívül is van 20 akárhány? Mert nálam igen, pedig elvileg rendezett a dolog, de mégis nehezen "látom át", illetve fél napig görgetem, mire eljutok a kívánt elemhez

-
BullZeye
veterán
Van lehetőség FF-ben arra, hogy ne húzza össze az ablakot semmilyen dolog sem? 1 Ablakos módot használok, azaz nem nyílik semmi külön, csakis új tabon.
ÉS pl több helyen találkoztam azzal, jelenleg pl Split Second-hoz szerettem volna leszedni, egy NO-INTRO fix-et, és amikor a letöltésre kattintok, akkor összeugrik az ablak, és nagyíthatom ki újra....
-
WonderCSabo
félisten
Tudja valaki, hogy mit jelent a retain layers?
-
dni
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Köszönöm, valószínűleg a search settings volt, most kikapcsoltam egy párat amit már nem használok.

-
dni
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
akkor nem
-
Matthewus
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Remélem a Könyvjelző kezelésen is javítanak, mert a könyvjelző menedzser elég lassú benne mikor másolok vagy törölök könyvjelzőket. Pedig a másolás lassúságát már 2005-ben jelezték a Bugzillán, és sajnos azóta se javították.
-
válasz
Narxis
üzenetére
Hát igen, reményt gerjesztők a 4-esről az információk. Most is csak a várakozásaink nőnek és nőnek...
A Chrome és az Opera azért "szenved", mert nem tudják átlépni azt a határt, amit a Firefox. Magam is próbálkozom időről-időre velük, de szomorúan állapítom meg, hogy nem nekem való.
A Firefoxnál igazából csak egy-két dolog bosszant, de hosszú évek óta mégiscsak ez az elsődleges böngészőm. És szerintem, Neked is sokat játszhat ez közre, hogy a másik kettőt nem tudtad megszokni. -
Narxis
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Szerintem ha kiadják a 4.0-t akkor az ütni fog. Én 3-3 hétig használtam csak az Operat és csak a Chrome-ot, gyorsak, de nem tudtam megszokni és hiányoztak a kiegészítők. Chrome-hoz vannak kiegészítők, Operahoz pedig userJS-ek, jók, de számomra messze nem voltak olyan jók mint a Firefox kiegészítők.
Talán most, hogy az IBM mögéjük áll, felgyorsul a fejlesztés is.

-
Narxis
nagyúr
Firefox has become the default browser for nearly 400,000 IBM employees, a big coup for the open-source project during a time of increasing browser competition. "All IBM employees will be asked to use it as their default browser," Bob Sutor, vice president of open source and Linux at IBM's Software Group, said in a blog post Thursday. "Firefox is enterprise-ready, and we're ready to adopt it for our enterprise."
Sutor lavished praise on the browser's role in recent history:
"While other browsers have come and gone, Firefox is now the gold standard for what an open, secure, and standards-compliant browser should be," he said. "I think it was Firefox and its growth that reinvigorated the browser market as well as the web. That is, Firefox forced competitors to respond. Their software has gotten better and we have all benefited."
Like Firefox, both Opera and Google's Chrome browser also span Windows, Mac OS X, and Linux, but Sutor said IBM is interested in Firefox's independence. "Firefox is open source, and its development schedule is managed by a development community not beholden to one commercial entity," he said.
Asszem ez nem kicsit jó hír!

-
WonderCSabo
félisten
Semmi jót. Egyrészt tegnapelőtt volt a kanadai nemzeti ünnep, és négynapos hosszú hétvége, ezért csomó dev nem dolgozik. Másrészt a héten lesz egy konferencia, erre is elmennek csomóan.
A mostani béta olyan durván bugos, h. hétköznapi használatra teljességgel alkalmatlan. Egyhamar nem kapjuk meg a bétát, van egy olyan érzésem, hogy ez is késhet egy hónapot simán.

-
dqdb
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Igen, a nightly ezért veszélyesebb terep, mint Operánál snapshotokat használni, mert ott az ennyire gáz buildeket nem adják ki, itt pedig automatizmus gyártja, te pedig szívsz vele.
Mivel túl sokszor szívtam nightly buildekkel, ezért én megvárom a bétát. Nem néztem mozillaZine-t mostanában, írnak ott a megjelenésről valami érdemi infót, vagy "when it's done"?
-
WonderCSabo
félisten
Nah, a legújabb hourly buildben bejöttek az XPCOM fejlesztések. Az eredmény:
Drawing in title bar kikapcsolódik magától minden Fx újraindításkor, a kiterjesztések nem műkődnek, D2D nem működik...
Na ezért ne használjanak az emberek nightlyt.
-
törölt tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Ok köszi.
-
törölt tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Persze.
-
törölt tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Nekem semmilyen állat módon nem ment de akkor prószálkozok.
köszi
.Ez lassítja a FF-t ?
Most a stabilon vagyok azon próbálgatom vagy a kieg lassítja vagy annyival gyorsabb a 4-es ? (és vissza kell szokni)
-
törölt tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Nem veszi be a Minefield , megcsináltam azt a mahinálást amit írtál, van tipped ?
Még 1 kérdés bocsi
. Kezdő lapnak be lehet állítani ? -
pete_21
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
A 3D-s csicsás cuccot nem én kerestem.
Csak megtévesztő, mert mindkettőnknek ugyanaz az avatarja 
Az e10s az electrolisys?
Mármint persze észreveszik, csak kevésbé lesz majd észrevehető. Pl. ha most nekem egy 25 tabos Firefox omlik össze, akkor ha újra megnyitja, azért tekeri a winyót, meg kell várni, mire betölti az összes oldalt újból. Ha csak 1 tabot kell majd újratölteni, az azért elenyészőbb lesz.
-
törölt tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
köszi.

-
WonderCSabo
félisten
válasz
pete_21
üzenetére
Nem, itt a trunk buildre vonatkozó összes dolgot beleírják. A trunk pedig tartalmazza az összeset, úgy mond.
Igen, egy ideig csak a mobilos nightlyjában lesz benne.
pete_21: Az a 3Ds csicsás cucc? Mán akkor is volt, amikor Safariban nem is volt.
Ha az e10s-t beépítik, olyan durva fagyások lesznek, h. nem igaz. Persze majd ha megcsinálják, akkor a nagyon fasza lesz. Egyébként meg hogyne vennék észre, h. meghal egy fülük?
-
pete_21
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Betak nálam elég szépen, és általában hibamentesen mennek. 3-asból is egy későbbi betat használtam, aztán meg RC-ket is talán végig. 3.1-ből is már Beta 1-et, aztán a későbbi betakat is, amik már ugye 3.5-ös verziószámot kaptak, de nem volt velük gond. Bár nem kísérletezek velük, meg semmi komolyat nem csinálok velük, és fagyni se nagyon fagytak.
Ellenben a mostani 3.6.3-aztán 3.6.4-es jópárszor kifagyott. Bár az is igaz, hogy most sokszor 20+ tab van megnyitva. Gondolom ez is közrejátszik.
De ha az electrolisys-t beépítenék, akkor a fagyások jóval észrevétlenebben lehetnének.
-
törölt tag
Van FF-re olyan gyorshivó mint amilyen a Safari-ba van ,?
köszi
-
pete_21
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Akkor még egy ideig csak a mobilos verzióban lesz benne?
Nem tudom, én a linken nem találok mobilos verzióra utalást. Vagy itt csak közzéteszik a fejlesztés állapotát, de még egy darabig nem építik bele? -
WonderCSabo
félisten
válasz
üzenetére
A FF.3.6.6 van már, és végleges, az Opera 10.6 is végleges ma jött ki.
Igen, óvni kell nightlytól az átlagusert. Ő nem kisérletezni szeretne, csak használni, de akkor gyorsan és biztosan. Még a béták is gázosak, nemhogy ezek a nightlyk. A mostani FF nightlykban rengeteg a bug, egy átlaguser megőrölne tőle. Iszonyat lassan indul. És nem lehet tudni, mikor milyen probléma lesz vele. Az átlaguser véglegest használjon.
Megnézem ezt a kiterjesztést, de sztem felesleges és csodát nem tehet. Elég beállítani az about:configos változót azt kész.
Most nézem, hogy 2009 decemberebn frissült. Ebben az esetben ez a kieg egyáltalán nem jó semmire, max annyit tud amit az about:config, meg egyéb kis dolgok, mint az installálásnál visszaszámlálás kikapcsolása.
-
törölt tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
[link] Az SG-n volt belinkelve állítólag kompatibilissé tehetők a kieg-ek.
Szerinted is ?
Más, engem nagyon óvnak még e verzió használatától meg úgy az átlag felhasználót általába. Neked erről mi a véleményed ?
Nem értem én a 6-os DEV Chrome-al is megvagyok egyszer omlott össze azt kész pedig az is volt fő böngésző. A 10.6-os opera is meg a 3.6.4-es FF is (erről tudsz is
) mégse vettem észre hogy kísérleti példányok . Valóban ennyire kell óvni ezektől mindenkit ?Most a 4-esnél is csak annyi van hogy a frissítést még mindig nem értem azt kész ettől még elvan kellemesen mint elsődleges böngi.
-
törölt tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Csak normál tehát nem full screnn-en jön elő alt-ra
De jobb gomb a home gomb ikonon vagy valamiken és előszedhető. Ki kell pipálni azt kész.
-
WonderCSabo
félisten
Na az Electrolisys kijött, egyelőre csak Fennecbe, sajnos. Mindenesetre sokkal korábban, mint írtam.
Nézzétek mennyi bugot javítottak vele kapcsolatban... (zöld)
-
Matthewus
őstag
A Safari 5 Reader-hez hasonló Firefox add-on: Readability
Van telepítős változat is:[link] -
WonderCSabo
félisten
Igen, azért írtam, hogy még, mert még nem implementálták. De lesz, természetesen.
HZoli87: Alapból nincs elrejtve a menüsor, el kell rejteni, és akkor lesz helyette FF app button. De Alt megnyomására előjön elvileg. Ha meg nem, akkor Hide Menubar kieggel.
vante: Ahogy a fáljmévben is írva van, ez csak egy mockup, még nincs is belerakva a nightlykba se. Viszont asszem a Strata40 és Stratabuddy addonok csinálnak ilyet.
Meg van hozzá usercss is gondolom.
BullZeye: Ez csak akkor megy, ha a weboldal is támogatja. Pl. a Gmail igen.
-
BullZeye
veterán
Annó úgy emléxem, hogy firefox 3nál emlegettek videókban egy olyat, hogy most már nem kell tallózni, ha képet akarok feltölteni képfeltöltőre, hanem elég csak behúznom (dragn&drop) a kis boxba, és már ott is van, hogy c:\képek\akármi\valami.png.
Ezt én valahogy kikapcsoltam, vagy nincs is benne, esetleg erre van valami kieg?
-
HZoli87
veterán
A 4-es változat felülírja a stabil verziót (3.6.6) amikor telepítem, vagy mellé telepíti? Szeretném kipróbálni, de a jelenleg stabilan működő változatot szeretném megtartani változatlanul.
-
HZoli87
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Menüsor alapból kivan kapcsolva? Ha igen, akkor a könyvjelzőket hogy lehet így elérni? Operánál hasonló a helyzet, ott kilehet tenni egy ikont, amire rákattintva lenyílnak az elmentett oldalak.
------
Közben lehet hogy megtaláltam.

-
dqdb
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
XP-n nem lehetnek a tabok még a title baron.
Ebben biztos vagy? A mockupokon látható narancssárga Firefox gomb miatt muszáj volt nekik megírni az NC kirajzolást XP-n is (az átlátszóság miatt némileg különbözik a kód a Vista/W7 párostól), akkor pedig a tabokat is berakni mellé már minimális munka.Ha a mondatod a jelenlegi állapotra vonatkozik, ami még változni fog, akkor a kérdésemet tekintsd semmisnek.
-
törölt tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Nem is óránként akarom....
Csak azt szeretném hogy updatelje magát mindig, aztán tőlem az lehet hetente is csak keressen nekem frissítést és ha van tegye fel.
köszi.
Neked win7-en készült a kép és ott más mint XP-n ha jól tudom.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
üzenetére
A mockup már jóval az ilyen kinézető Operák előtt kijött. Szóval nem másolták, sőt ennyi erővel az Opera másolta le az FF dizájntervét.
Egyébként alapból ilyen, nem átlátszó.Hourly buildek nem frissülnek óránként, csak naponta. De jó is ez így, felesleges óránként frissíteni.
-
törölt tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Tudsz olyat linkelni ami frissül magától ?
Eléggé operás beütése van, szerintem.

-
WonderCSabo
félisten
válasz
BullZeye
üzenetére
Az Electrolisys sajnos úgy tűnik, hogy csak a hónap közepe fele jön.
silver star: Azért írja, mert ebből nincs újabb verzió. Ez egy sima mozilla-central build, amit fogtak és átneveztek FF-ra és a logóval fordították. A mozilla-central trunk buildek ennél már újabbak. De ez nem is fog frissülni, amig nem lesz újabb FF prebéta, vagy ki nem jön a végleges.
Itt egy kis CSS az átlátszó böngésző eszköztárhoz.
#navigator-toolbox > toolbar:not(:-moz-lwtheme)
{ -moz-appearance: none !important;
background-image: none !important;
background: none !important; }
#navigator-toolbox, #TabsToolbar, toolbar
{ border: none !important; } -
törölt tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
-
BullZeye
veterán
Na berakták már azt csak tabot fagyasztós dolgot FFbe?

-
VGYke
addikt
Bocsánat, hogy IE használóként ide pofátlankodom és a kérdésemre nem találom a választ (próbáltam ám csak lehet nem kitartóan!)
Kérdésem, xrvman kolléga kérdéséhez kapcsolódik, ugyan az a jelenség, csak IE esetén.
Ráadásul odáig jutottam, hogy ha a kedvencekből megnyitok valamit, akkor vagy az nyílik meg ami a mentett link, vagy pl. ez.
Keresek keresek én itt, de nem találok választ és erre a problémára csak ebben a fórumban akadtam rá, mégegyszer bocsánat a lehet off-ért
-
Steelmanus
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Koszi szepen Ok.
Tovabbi szep estet. -
törölt tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Steelmanus
üzenetére
A userChrome.css -hez kell hozzáadni ezt a 2 sort:
.tabbrowser-tab[fadein]
{ -moz-transition: none !important; }Aztán mented a css-t, újraindítod az Fx-et.
silver star: LOL, azért olvasni tudni kéne... Nem Minifield, hanem Minefield, ami angolul aknamezőt jelent. Mindig az aktuális nightlykat hívják így, utalva a rengeteg bugra.
Azt is mondtam, hogy mindegyikkel mennek a kiegek, ha about:config -ban csinálsz egy logikai (bool) változót, neve extensions.checkCompatibility.4.0b legyen, értéke false .
-
törölt tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Nem írtam akkor is hogy ilyennel nem matyikázok, de mint írtam most külön vannak. Ami plugin-t a mini field letiltott a FF-be mennek,
Egyébként a minifield megnevezés meddig lesz ?
-
Steelmanus
addikt
válasz
üzenetére
Csinaltal elotte mentest a 3.6.6-rol mint ahogy irtam regebben? Mert uninstallnal viszi ele a regebbi bongeszo profiljat, meg akkor is ha nem engeded neki hogy torolje a profilt.
Wondercsabo Koszi az infot, azt hittem hogy nem fog menni a extensions.checkCompatibility mod, mert pl a 3.6-ra attereskor sem fogadta el egybol ezt a majd kiprobalom.
Azt szeretnem kerdezni, hogy a fulanimaciot hol/hogy lehet kikapcsolni, mert kerestem Tab-ra animate szot beirva a config-ban csupan a Tab meretet allitottam at kissebre. -
WonderCSabo
félisten
válasz
üzenetére
Annyiféle verzió van már, hogy erre nem tudok mit mondani. Majd frissül végleges bétára, ha kijön.
Operában tudtommal nincs.
Viszont úgy tűnik, hogy ma csak a Fennecbe rakják bele (mobilos FF), szóval erre még várnunk kell.
Mennek a kiegek, ha about:config -ban csinálsz egy logikai (bool) változót, neve extensions.checkCompatibility.4.0b legyen, értéke false .
A Firefox 4 beta 1 nevezető build nem sokban tér el a "Minefield"től.
A 3.7 tuti nem írta felül az FF-et, mert az Minefiled néven futott.
Akkor Operához képest abszolút nincs lemaradva a Firefox
Pláne, hogy FF-ben már van GPU gyorsítás.
Viszont:
az FF JS motorja még mindig lassabb, de ha minden igaz elég gyors lesz a JagerMonkeyval
az FF elindulása még mindig lasabb, most a GPU gyorsítás miatt még jobban, ezen még faragni kellSzóval azért vmiben még bőven le van maradva, sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hardcore café
- Gigabyte alaplap topik
- Milyen routert?
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Gyermek PC játékok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

e legyen (ajánlott)

. Kezdő lapnak be lehet állítani ?