Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Met
nagyúr
Olyan kieg-et tudtok javasolni amivel az ip címet lehet elrejteni (nem elrejteni hanem, hogy a weboldalak ne a valósat lássák).
Csak ritkán kellene ezért nem akarok plusz programot felrakni vagy proxy-t beállítani.
Router-el van megosztva a net. -
:-I
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Rendben, köszönöm.

-
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Nem.

Már mindent próbáltam bevetni, de semmit sem fogad el.

-
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Akkor buktam mindent. (~100db jelszó, ~200db könyvjelző)

-
tag
Üdv.
Sync-hez elfelejtettem a titkosító-bigyót.
Nem lehet visszaállítani?

Minden jelszavam, könyvjelzőm ott van.(a vincseszter tönkrement.)
-
dragonfx
veterán
3.69es mozillám van fenn.
kb a 3.63as ota nem tudom milyen cosmag avgy szolgáltatás került bele de a üzrokával nem tok feltölteni képet wiwre.
más böngészővelmegy.szóval aki tudor, ért hozza mondja már meg mi változott meg akkor??mit kéne átállítani finmítani menjen??illetve nem engedi net közbe a billentyűzet funkciosbillentyűit mükődni(szám előre, hátra, puase, stop), mert "ő" vana topon nem a lejátszó felülete.
ez a 2 összefügg??
-
-
WonderCSabo
félisten
1. PCfórumot nem olvasunk.
2. Már eleve több új funkció van benne, mint az eddig major releasekben volt az előzőkhöz képest.
3. Mindanozátla egy pár kivágott funkciót magam is hiányolok, de vmikor meg kell jelennie a programnak.Elolvastam a hírt, aki ezt írta az hülye. Itt a feature lista. Ez kurva sok.
Alapból a hardveres gyorsítás, a totál új JS motor, és a teljesen új, régi Fxtől merőben eltérő dizájn rengeteg újítást jelent...
-
Dakos
tag
Vége az álmodozásnak a Firefox 4 szinte semmilyen új funkciót nem fog hozni[link]
-
virkir
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Egy linket ha szabadna kérnem a 3.6.8-hoz mert az nincs elmentve és a 3.6.9 nálam is rettenet, szintén W7 x64.
Visszaraknám én is.
A menüsort nem tudom elrejteni a flash rendszeresen összeomlik.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Nekem továbbra is megjegyzi a nevet. Totál új profillal próbáltam.
-
válasz
WonderCSabo
üzenetére
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Most próbáltam frissíteni. 3.6.8-ról. Nem is talált frissítést.
LOL. -
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Hali!
Na megnéztem, nálam olybá tűnik bugos mint állat az FF, mert
1. Akkor sem működik
2. A korábban elmentett belépési adataim simán megjelennek
(kitakarítva a sütiket, előzményt stb , szintén nem történik változás)Fire.
UI: Ez a 3.6.9 egy bughalom(nálam W7 x64 alatt), a 3.6.8 kifogástalanul működik, vissza is pakoltam...

-
WonderCSabo
félisten
-
BullZeye
veterán
válasz
pete_21
üzenetére
Tulajdonképpen ez nem cleartype, hanem egyfajta AA - élsimítás. Azaz ahelyett hogy egy pixeles vonal lenne az A betű, most elmossa a szélét, hogy szép legyen. Ennek köszönhető, hogy ilyen rusnya lesz. Csak egyszerűbb volt elnevezni Cleartypenak, mert ugyanúgy néz ki, és mindenki tudja miről van szó

-
pete_21
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Hát igen. De egy a lényeg: ha ki lesz javítva, akkor végre FF is szépen fogja megjeleníteni.

Még ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem: írtad, hogy a D2D csak a canvast és svg-t tudja gyorsítani.
De a Directwrite meg tudja a szöveget is, esetleg képeket is? Vagy a szöveget és képet csak a D3D9 rétegek gyorsítják? -
pete_21
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Igen, de nem hiszem, hogy ilyen megjelenítéssel kiadnák a betát D2D-vel. Vagy ha kiadják, akkor biztos nyomatékosítják, hogy nagyon tesztjellegű, és nem ajánlják. Különben csúnya visszhangja lenne szvsz...
-
pete_21
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Viszont, ha saját megoldása van, akkor fura, hogy a cleartype hogy jön képbe...
Az durva, ha az IE9 betája most jön. Abból hány béta lesz?
De ha ilyen hibás D2D-vel adják ki, akkor gondolom ki lesz benne kapcsolva, különben csúnya visszhangja lesz, ami nem kell nekik. Ha meg D2D nélkül jön, akkor meg olyan sok újdonság, és beígért feature meg nem lesz... -
WonderCSabo
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ettől függetlenül próbáld ki új profillal.
A Firefox csökkentett módban minden az alapbeállításon indul el, semmi kieg, semmi userJS, stb. (gyak olyan mint egy új profil, csak ideiglenes, és megvannak benne az előzmények)
A start menüben megtalálod.
pete_21: Nos, egyáltalán nem vagyok képben. Ha jól emlékszem, D2D esetén nem is használ Cleartypeot, hanem a D2D hasonló megoldását. Ami bugos. Vagy vmi más D2D dolog bugos. Mindenesetre D2D-vel is lehet trükközve megoldani, de tökéletesen csak az MS tudja.
Azt olvastam, h. IE9 elsp bétája egy héten belül jön.
Még a végén előbb kijön, mint az Fx, ha igaz. -
pete_21
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
És mindenképp Cleartype-ot használ? Vagy pont, hogy semmikor nem használja?
Szóval akkor MS-nek kell lépni mindenekelőtt, és utána a kisebbik gond a cleartype.
Akkor úgylátszik ezért nem siettetik az IE9 betáját... Amikor belerakták W7-be (aztán később Vistaba) a D2D-t, akkor úgylátszik nem sok mindennel tesztelték.Fire: Start menüben megtalálod a csökkentett módot FF-nél.

-
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Hali!
1. Mi az a Fx csökkentett mód?
2. Nem próbáltam új profillal, mert pl a 3.6.8-al simán megy anélkül is, csak ezzel az új 3.6.9-nél van "gond"...
(ha visszapakolom bármelyik régebbi FF-et, azokkal nincs gond)Fire.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Próbáltad Fx csökkentett módban, vagy új profillal?
pete_21: Nem, csak a Cleartype beállításokat az Fx nem veszi figyelembe. A dongot a D2D hibája okozza.
-
-
pete_21
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Ez lesz az. Itt is írják, hogy tényleg MS hibája, és már küldték is nekik a képet, hogy IE-ben is nagyon rossz.
Egyébként ezzel van valami összefüggés, vagy nem ez a cleartype-os okozza a gondunkat?
Viszont, az első linkelt bugnál írták, hogy tudnak javítani a megjelenésen, egy kis trükközéssel. És csak kicsit esik vissza a sebesség, de ez még elfogadható. Szóval, ha MS nem javít egy ideig, akkor sincs veszve. Bár, így, hogy egyértelműen kiderült, hogy náluk van a hiba, szerintem hamar lépni fognak. Főleg, hogy az IE9 egyik feature lesz, szóval addig mindenképp helyre kell tenni.
-
nullpoint
őstag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném.
Firefox downthemall-al bármit töltök 99%-nál megáll, illetve 0 lesz a letöltési sebesség.
Szüneteltetés majd újraindítás, és akkor letölti a maradék 1%-ot is.
Kikapcsolt vírusírtónál is produkálja ezt.
Külföldi oldalakon nem találtam megoldást(bár angol nyelvtudásom rossz).
legyetek szívesek ha van ötlet megoldásra, írjátok meg.Köszönettel.
Attila
-
creed30
aktív tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
a legújabbat használom
mindegy,azért köszönöm a segítséget!
-
creed30
aktív tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Szia szaki!
Érdekes hogy a letöltési előzményeket és a sütiket törli,de a gyorsítótárat továbbra sem képes pedig elemzésnél még mutatja mit kellene törölni.
-
BullZeye
veterán
Azt valahogy be lehet állítani, hogy csak bizonyos oldalakon tiltsa az új tabon/lapon való megnyitást?
Mert amit találtam rá annó, az csak mindenre jó, viszont így a youtube beágyazott videóknál se nyitja meg új tabon, amikor indokolt lenne, és a flash-re hiába nyomok középső gombot
Vagy flashen kívül minden más esetben új lapon való megnyitás tiltva legyen, ennyi lenne a kérésem

-
creed30
aktív tag
Sziasztok!
Ccleaner-ben be van jelölve hogy a firefox internet gyorsítótárát is törölje,de hiába jelenik meg az elemzésnél mit kellene törölni mert amikor törlésre kerül a sor nem tudja törölni.
Azt szeretném hogy a Ccleaner tudja törölni!
Mit kell ehhez beállítanom?
Előre is köszi!
-
Met
nagyúr
Hello,
Néha nyafognak a weboldalak, hogy nincs feltelepítve a quicktime vagy media player 11 plugin. Automatikusan nem tudja telepíteni csak kézivel, úgy meg feltelepülne egy csomó szar.
A kérdésem lényege, hogy ha keresgélek valami plugineket akkor azokkal ki lehet e küszöbölni ezt a nem találom a plugint dolgot.
Esetleg ha valakinek már bevélt valami plugin akkor megoszthatja velem
Az a baj, hogy most hirtelen nem tudok egy oldalt ahol le tudnám tesztelni, hogy működik e a plugin -
BullZeye
veterán
A mai Trunks build (9.12) az eddigi legjobb ^^ több pontot ér el mindenben mint eddig még ha csak 2-3%al is de akkor is

1000 halnál 24-25 FPSel fut, eddig 18-19 volt

Ja és a javascript teszten is 430ms volt az átlag.
Btw, itt azt írja, hogy kell h264 codeck a böngészőbe, ezt vajon alapból belefogják rakni, vagy telepíteni kéne hozzá codeck packot? :\
-
huskydog17
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Ott nincs is olyan sor, hogy "accerated layers", de az about:config-ban be van kapcsolva.
A DirectWrite-ot be kell kapcsolni? (gfx.font rendering direct write enabled) -
WonderCSabo
félisten
válasz
huskydog17
üzenetére
about:support - jelzi az accelerated layers bekapcsolását?
-
huskydog17
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Igen, tudom, hogy így kell bekapcsolni, úgy is csináltam, de így sincs gyorsulás.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
huskydog17
üzenetére
Annál már máshogy kell bekapcsolni.
-
huskydog17
addikt
Kipróbáltam a FF4 Beta 5-öt, de a Layer-es gyorsítás aktiválása semmilyen gyorsulást sem okoz nálam.

-
huskydog17
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Csak mert itt úgy írtad, mintha 3.6-nál is menne.
Akkor kipróbálom a 4-es bétát. -
WonderCSabo
félisten
válasz
huskydog17
üzenetére
Placebo.
-
huskydog17
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Ha tényleg nem működik, akkor miért van az, hogy az említett paranccsal gördülékenyebben megy a 3.6?
-
WonderCSabo
félisten
válasz
huskydog17
üzenetére
A DX9 gyorsítás működik 3.6-nál
Biztos nem működik. Még totál bugos, a 4.0-ban is épphogy bevezették, a stabil buildbe ilyen funkciót már nem raknak bele.
Igen, még nincs benne a jelenlegi bétában, valszeg a 6-osban már benn lesz.
A cél 2300 ms V8-on és 400 ms SS-ne, ezt még nem értük el, sajna.
-
huskydog17
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Szép eredmények, de jelenlegi béta 5 ezt még nem tudja teljesíteni, igaz?
A DX9 gyorsítás működik 3.6-nál, erre gondoltam, amit még te mondtál:
set MOZ_ACCELERATED=11
Ezzel sokkal szebb a finom görgetés.
-
Pribi
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Nem hiszem, hisz a másik usernél nincs semmi baj. CCleaner nincs a gépen.
Pribi
-
WonderCSabo
félisten
válasz
huskydog17
üzenetére
Már bele is rakták, igen felgyorsult.
Minefield, D2D, layers OFF:
SS: 462.8ms
V8: 1880Minefield, D2D, layers ON:
SS: 473.4ms
V8: 1300Opera 10.61:
SS: 377.4ms
V8: 3222Chrome 7.0.517.0 dev:
SS: 343.6ms
V8: 5307Csak az Fx4-nél lehet bekapcsolni a layer gyorsítást...
Nem tom miért nem találja, rakd fel manuálisan.
-
huskydog17
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
"épp most kezdték el belerakni a Jagermonkeyt a trunk buildbe!"
Ez azt jelenti, hogy a következő bétában jelentősen gyorsulni fog a Javascript feldolgozás?
Amúgy még egy kérdés: az FF4-nél is be lehet kapcsolni a DX9 layer gyorsítást, mint a 3.6-nál?
A legfontosabb: miért van az, hogy a 3.6.8-as Tűzrókám nem látja a 3.6.9-es frissítést? Amikor elindítom a Frissítések keresése menüpontot, nem talál semmit.
-
Pribi
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdés, hogy mi lehet olyankor, ha a windows egyik felhasználójánál a az öreg ördögért sem akarja megjegyezni az előzményeket, hiába van az beállítva, hogy jegyezze meg? A többi felhasználónál minden megy rendesen.
Köszi: Pribi
-
BullZeye
veterán
Erről a betüsimítás dologról azt írták annó, hogy beta5-re kijavítják, de még a napi buildben is hibás. Teljesen mások a fontok mint lenniük kéne. Ugye ezt nem hagyták félbe, és dolgoznak rajta még....
-
HZoli87
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Majd optimalizálnak még egy kicsit rajta, én már annak örülök hogy jelentősen gyorsult magához képest.

-
WonderCSabo
félisten
válasz
HZoli87
üzenetére
Nem eléggé. Persze nem csak a teszteket kell nézni, állítólag real world feladatokban nincs lemaradva, de ezt nem tudjuk úgy mérni. Illett volna beérni a többieket azért...
-
HZoli87
veterán
Elég jól teljesít az új JS motor: Link
-
tknof1871
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Most nem megy a skype, se MSN, se Miranda, semmilyen chat. Nem telepítettem új programot. Talán a FF új verzióra frissítése történt meg a hang megjelenése előtt. Admin jogú fiókkal tudtam frissíteni, de itt se állítom, hogy ok-okozati kapcsolat lenne.
Közben rájöttem, a NoScript csinálja a hangot. "Hangjelzés a parancsfájlok blokkolásakor" be lett pipálva.
Valamitől bepipálta magát, mert rajtam kívül nem használja senki a gépet és én nem csináltam. Sosem használtam a hangjelzést és 1 napot rugóztam ezen. Talán már 1 éve is használom a NoSciptet. Nem értem, miért történt ez. -
Hali!
Jelenleg a 3.6.9-es FF fut. A korábbi változatoknál meg lehetett azt játszani, hogy pl a PH!-ra való első bejelentkezéskor, megjelent egy sáv és lehetett választani hogy mit is tegyen a bejelentkezési adatokkal. Akkor az Ezen a webhelyen soha lehetőségre kattintva valóban nem jegyezte meg a jelszót, de a felhasználónevet igen.
Nos ezt ebben a 3.6.9-esben nem lehet eljátszani, mert tényleg semmit nem jegyez meg.Másnál is így működik vagy csak Nálam? Vagy esetleg a régebbiek is csak Nálam működtek rosszul?

Fire.
-
beluschi
tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Kösz! Működik.
-
beluschi
tag
Sziasztok.
Az a problémám, hogy most volt gépcsere és Firefox-al nem tudok belépni a PH-ra, elfogadja a jelszót, de utána még sem vagyok belépve. IE8-al működik.
Mi lehet ennek az oka, illetve hogyan tudom elhárítani a hibát?
A válaszokat előre is kösz!
-
Winner_hun
félisten
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Igen, leginkább ezért mert igen csak kellett volna a böngésző...
Jól, a profil mappám teljesen üres volt.
Pár hónappal ezelőtt csináltam reinstallt, azóta nem. Most se, csak egy kb. 3 hetes biztonsági mentést visszamásoltam. Ez volt a nagy szerencsém hogy csináltam. -
dqdb
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Ja, nem pendrive-ra gondoltam, hanem egy szimpla fájlra a merevlemezen. Bár kikapcsolt/HDD irányított cache mellett a pendrive sem rossz ötlet.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
BlackSeven
üzenetére
A család ellen véd, főleg mert ők nem akarnak betörni gondolom.
dqdb: Ez se rossz ötlet, bár a Fx sok kis írogatása eléggé elhasználja a pendriveot.
Winner_hun: Ezért vettél fel MSNenen? Jól értem, h. kitörlődött a profilod?

Csináltál clean Fx reinstallt?
-
Winner_hun
félisten
válasz
BullZeye
üzenetére
Gépeztem, element a gép, a zene ment egy ideig, aztán kifagyott, majd megindult a zene pár mp-re, aztán újraindult a gép. Chkdsk lefutott, törölte a profil mappámat úgy ahogy volt, mindenem elveszett. Szerencsémre pár hete csináltam biztonsági mentést.
Minden esetre a BIOS-ban most mindent alaphelyzetre állítottam, lehet valamelyik memóriának nem tetszettek a beállítások, memtest minden esetre nem jelzett hibát erre a beállításra, remélem már nem lesz gond. -
BullZeye
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Ezt nekem akkor csinálta, mikor volt Profilom, de mappa nem volt meg
azaz volt default profile de az a mappa hiányzott.
Úgyhogy nézd meg mi a default mappa és csinálj oda egy olyan nevü mappát. Hátha segít, ha ez nem az a hiba, akkor passzolok, mert csak portable FFnél volt ilyen baj :\ -
Mióta frissítettem 3.6.9-re, keresésnél nem emeli ki a keresett szöveget, ha van találat - mint eddig. Tehát eltűnt az egyetlen dolog, ami a keresést kereséssé teszi. Érdekes dolgok ezek.
Winner_hun: A feladatkezelőbe a folyamatoknál állítsd le és indulnia kell.
BlackSeven: Ha nincs admin jelszó, akkor csökkentett móddal simán bent vagy, de szerintem ezt már senki nem veszi be.

-
HZoli87
veterán
-
Winner_hun
félisten
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére

A Profiles mappám üres.
Na lassan kivágom az egész gépemet az ablakon

-
BigManus
addikt
válasz
BlackSeven
üzenetére
" net user " ?

-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Úgy emlékszem, windowst használsz, úgyhogy töröld a parent.lock filet a profilod mappájából.
-
Winner_hun
félisten
Megint összehalta magát az oprendszerem
Firefox annyira nem indul hogy indításnál azt írja ki hogy a firefox már fut, pedig nem, most indítottam a rendszert. Hogy tudnám elindítani a böngészőt? -
dqdb
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Kisméretű TrueCrypt meghajtó, rajta portable Firefoxszal. Ha futtatni akarja, akkor egyetlen jelszót kell megadni. Ezt már nem tudják olyan könnyen megnézni, mondjuk arra a szülői kérdésre, hogy És ezt így hogy?, csak kínos választ tudok elképzelni

-
BlackSeven
aktív tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
"... jelszóval védett Win fiók...?"
Sec perc alatt bent vagyok.

De azt ne kérdezd, hogy hogyan mert nem mondom meg.
-
bekecs
csendes tag
Na pont ez az. Pont azt nem akarom, hogy lássák milyen oldalakon böngészek. A history-t meg a sütiket nem akarom törölni minden egyes alkalommal mert a legközelebbi használatkor irogálhatom végig az oldalneveket, bejelentkezéskor a nevet, jelszavat, könyvjelzők, meg stb.
-
bekecs
csendes tag
Persze hogy van jogosultságom, hisz enyém a gép
.
Hogy tudom elérni azt a windows polici....akármit? -
BullZeye
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Ha meg az a baj, amiket nézel, azt így is, úgy is megtudják nézni, ha akarod, ha nem

Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R5 1400 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mondjuk nálam a 3.6.8-as megtalálta és le is töltötte:
LOL.

Még a végén előbb kijön, mint az Fx, ha igaz.

KAMI911