Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
Amúgy szerintem a páv nem volt teljesen felesleges. Mindenesetre többet ért, mint, hogy ''told a motort egy 8-as alakban''. LOL
Sok elmebeteg önjelölt kamikazét kiszűrtek pávon. Én igazából minden friss jogsisnak kötelezővé tenném legalább a páv2-t. Utána 5 évente, és 45éves kor felett 2évente. Akkor talán kevesebbszer fordulna elő, hogy úgy fordulnak ki eléd: ''Bocs nem láttalak'' stb.
Az meg a vicc másik fele, amikor egy busznyi helyre nem tud beállni a ''soffőr'' egy Puntóval, vagy smartal. Az ilyenektől helyből elvenném a jogsit.
Mert mint a neve is mutatja, ez Jogosítvány. Azaz feljogosít arra, hogy vezess, és dokumentum arról, hogy megfelelsz minden kritériumnak. De ebben az országban nem. Itt vakon is kaphatsz jogsit, csak 20ezerrel többe kerül. Mert az, aki a szemből érkező, 16tonnás, pirosra festett, kékvillogós tűzoltó mercit nem veszi észre 200méterről (!!!!!!!!) annak szerintem semmilyen alapja nincs, hogy jogsija legyen.
Na mindegy, abbahagyom, ez nem ide tartozik
Aktív témák
Hirdetés
- Új Mac Studio M4 Max 2025 14C CPU /32C GPU / 36GB RAM / 512GB
- Cooler Master V550 80+ Gold moduláris táp
- 3090Ti videokártyát keresek megvételre .
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i5-1145G7/16 GB/256 SSD/FHD/IPS/Gari ÚJ fedlap és kijelző
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest