Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dell Venue 8 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
shiNIN
tag
válasz
alvaro
üzenetére
Jaj bocs, nem arra a pontra koncentráltam és elírtam
No meg én ott se voltam, memória, memória.A robogós helyzetről annyit, hogy örülök, hogy nem nekem kell döntenem, hogy hosszútávon és látványosan megsértsem-e a kreszt, de alapesetben ha ütközik a biztonsággal, akkor az utóbbira szavazok.
Kis kerekű robogók, nem a magyar utakra valók, brrr.Engem viszont érdekel, mit ehetnek a motorjaink (a magyar nyelv szabályai szerint motorunk, de abból nem derül ki, hogy 1-1 van s a legtöbben nem úgy használják) városban. Csak nem tudom, hogyan deríthetnénk ki, mert többszáz km-t mászkálni Fehérvárott rövid időn belül... Az nem lehet olyan szórakoztató. Budapest más műfaj, azzal nem játszunk

Persze sejtjük, hogy Teresa kb. ugyanannyit eszik, mint országúton (tépve persze az országúti lenne több), Cili pedig kevesebbet, habár őt nem lehet olyan jól lelőni a lámpa előtt, mint Teresát, akinek a váltója működik leállítva is. De a kis sebesség sokkal többet számít neki.
Aktív témák
Hirdetés
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 100%
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
No meg én ott se voltam, memória, memória.