Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Mobilhasználat Ausztriában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Aktív témák
-
válasz
#25954560 #3325 üzenetére
Ez hasonlít pl a tv-khez is. Amíg túl volt tervezve minden, addig 20-30 évig hibátlanul mentek. Nekem is van egy 24éves ITT tévém, egyszer kellett benne 4 kondit cserélni. Szomszédék vettek egy új samsungot, már cserélték nekik.
Sajnos ez van. Bonyolult dolog. Minnél inkább a haszonszerzés, minnél inkább a többi gyárral való prospektus-harc, minnél inkább a csili-vili a fő szempont, annál szarabbak lesznek a végtermékek. Én is hiába mondom azt, hogy amiben van anyag az tovább működik, mindig lehurrognak, mert majd az új technika megmutatja. Hát, sokszor nem jön össze.Ezt a fene nagy súlycsökkentést sem értem. Faragjuk a motort, lassan már oldaltámasz sem lesz, és úgy kell majd leparkolni, mint a biciklivel (hátsó kerék neki a falnak), járjunk sokat szervízbe, mert abból él a kereskedés...
Akkoris a legszebb 600rr a második generációs, fekete-piros 954rr festéssel. 8) Rohadtul utálom a néköd bájkokat, mert nagy sebességnél hidegben fázik az ember rajta. Nincs ami eltolja a szelet...
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest